Ayşe Özyılmazel

Ayşe Özyılmazel

Son dakika ayşe özyılmazel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe özyılmazel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe özyılmazel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Özyılmazel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe özyılmazel gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 ayşe özyılmazel haberi bulunmuştur. Tüm ayşe özyılmazel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Buray ile Ayşe Özyılmazel aşklarını ilan etti!
Buray ile Ayşe Özyılmazel aşklarını ilan etti! Yeni bir aşka yelken açtıkları ancak şimdilik özel hayatlarını gizli tutmaya tercih ettikleri konuşulan şarkıcı Buray ile meslektaşı Ayşe Özyılmazel'in ilk paylaşım geldi.
18.09.2022 Magazin
Buray ve Ayşe Özyılmazel aşk mı yaşıyor?
Buray ve Ayşe Özyılmazel aşk mı yaşıyor? Pop dünyasının sevilen ismi şarkıcı Buray’ın Ayşe Özyılmazel’le yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.
30.08.2022 Magazin
Kafa karıştıran buluşma
Kafa karıştıran buluşma Birce Akalay’la üç yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Can Tunalı, önceki gece Ayşe Özyılmazel’le Yeniköy’de objektiflere takıldı.
24.12.2019 Magazin
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
Neco kendisinden 25 yaş küçük eşini darp etti
Neco kendisinden 25 yaş küçük eşini darp etti Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Neco kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılık tarafından 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şarkıcı Neco'nun daha önce de eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.
8.11.2018 Magazin
Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et...
Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et... Ayşe Özyılmazel, aldatma ve haciz haberlerinin ardından Ali Küçükbalçık ile boşanacakları konuşulan Kibariye'ye "Acilen terk et o kocayı" diye seslendi.
7.06.2018 Magazin
Burcu Esmersoy'u yerden yere vurdu
Burcu Esmersoy'u yerden yere vurdu Evlilik hazırlığı yaptığı Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söyleyen Burcu Esmersoy'u sert sözlerle eleştiren Seren Serengil, "Dünyanın sonu geliyor" dedi.
6.04.2018 Magazin
Ayşe sevgilimin kıymetlisi!
Ayşe sevgilimin kıymetlisi! Burcu Esmersoy önceki gün Nişantaşı’nda bir tanıtıma katıldı.
5.04.2018 Magazin
Sevgilisinin eski aşkıyla sabaha kadar eğlendi
Sevgilisinin eski aşkıyla sabaha kadar eğlendi Berk Suyabatmaz ile aşk yaşayan Burcu Esmersoy, katıldığı bir davette sevgilisinin eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel'le karşılaştı. Birbirlerine sarılıp kucaklaşan ikili, geç saatlere birlikte kadar eğlendi.
3.04.2018 Magazin
Keşke sussaydın
Keşke sussaydın Yaşadığı skandal ilişkiyle gündemde olan Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek’in açıklamaları sosyal medyada tepki topladı
15.10.2017 Magazin
Melike Öcalan kimdir?
Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kimdir? sorusu gündemde araştırılıyor. Vatan Şaşmaz'ın öldürülme olayından sonra yıllar önce birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan da gündeme bomba gibi düştü. Peki Melike Öcalan'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Hande istese böbreğimi veririm
Hande istese böbreğimi veririm Son dönemde Çilek adlı mekanıyla adından söz ettiren Berksan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Berksan, “Küslük konusunda kim hatalı çok düşündüm. Hande’yi çok severim, istesin böbreğimi veririm” dedi
19.08.2017 Magazin
Ayşe tatilde
Ayşe tatilde Ayşe Özyılmazel, Bodrum sezonunu açtı.
13.06.2017 Magazin
Palmarina yaza ‘Merhaba’ dedi
Palmarina yaza ‘Merhaba’ dedi Dünyanın en iyi marinaları arasında yer alan Palmarina Bodrum, 2017 sezonuna ‘merhaba’ dedi.
22.05.2017 Magazin
'36 yaşına kadar ergendim'
'36 yaşına kadar ergendim' Ece Erken, Ayşe Özyılmazel ile yaşadığı polemik hakkında konuştu.
15.02.2017 Magazin
Ece Erken: 'Ölüm döşeğindeki kadıncağıza acımadan...'
Ece Erken: 'Ölüm döşeğindeki kadıncağıza acımadan...' Ece Erken, kendisi hakkında bir yazı yazan Ayşe Özyılmazel'e sosyal medyadan yüklendi. İşte Ece Erken'in olay yaratan paylaşımı...
8.02.2017 Magazin
Ayşe Özyılmazel'e takipsizlik!
Ayşe Özyılmazel'e takipsizlik! Ayşe Özyılmazel hakkında, Ali Ağaoğlu ile ilgili kaleme aldığı yazıda, 'Kırıştırmak' kelimesini kullandığı gerekçesiyle "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
17.11.2016 Magazin
Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk!
Nursel'in Mutfağı'nda yasak aşk! Show TV'de "Nursel'in Mutfağı" programını sunan Nursel Ergin'in yasak aşkı, Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programıyla gündeme geldi...
17.10.2016 Magazin
Kadını ancak kadın anlar
Kadını ancak kadın anlar Seda Akgül’ün 4 aylık eşinden boşanmasının ardından ünlü sunucuya Demet Akalın ve Ayşe Özyılmazel’den destek geldi.
25.07.2016 Magazin
Deniz Akkaya ağır konuştu
Deniz Akkaya ağır konuştu DENİZ Akkaya, kendisini eleştiren köşe yazarlarından Ayşe Özyılmazel ve Hıncal Uluç’u isim vermeden topa tuttu:
15.06.2016 Magazin
Ali Ağaoğlu'ndan Ayşe Özyılmazel'e dava
Ali Ağaoğlu'ndan Ayşe Özyılmazel'e dava Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na hakaret içerikli sözler kullanması nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı...
3.05.2016 Magazin
Ayşe Özyılmazel Ali Ağaoğlu'ndan davacı oldu!
Ayşe Özyılmazel Ali Ağaoğlu'ndan davacı oldu! Güzel şarkıcı Ayşe Özyılmazel Ali Ağaoğlu'na dava açtı. Ali Ağaoğlu'nun e-posta yoluyla kişilil haklarına hakaret içeren mesajlar attığını iddia eden başarılı şarkıcı Ayşe Özyılmazel davacı oldu. İşte Ayşe Özyılmazel'in ve Ali Ağaoğlu'nu dava etmesinin ayrıntıları...
11.04.2016 Magazin
Kadın gözünden Vodafone Arena…
Kadın gözünden Vodafone Arena… Vodafone Arena Beşiktaş izlenimlerini üç kadın yazar paylaştı. Taraftarların görmeyi merakla beklediği Vodafone Arena Beşiktaş izlenimlerini Sabah’ın üç kadın yazarı Ayşe Özyılmazel, Pınar Yıldız Yüksel ve Funda Karayel yazdı…
8.04.2016 Beşiktaş
Saba Tümer kimdir?
Saba Tümer kimdir? Saba Tümer ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk olacak. Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı haline gelen Beyaz Show'da Saba Tümer'in sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki Saba Tümer kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
31.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Özyılmazel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe özyılmazel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.