Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu

Son dakika ali ağaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali ağaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali ağaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ağaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ağaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.114 ali ağaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ali ağaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü!
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü! Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile Bodrum'da evlendi.
28.08.2022 Magazin
Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi?
Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi? İş insanı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Peki, Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi?
29.06.2022 Gündem
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Son dakika... İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu'nun, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
29.06.2022 Ekonomi
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarındaki iş adamı Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu içinde şato bulunan 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası, 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa çıkarıldı. Satış şartları gizli tutulan, Türk ve Orta Doğulu iş adamlarının ilgi gösterdiği adayı, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir iş adamının helikopterle gelerek gezdiği, kısa sürede satışının gerçekleşebileceği öğrenildi.
24.09.2020 Yaşam
Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan şok!
Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan şok! Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin takım harcama limitlerine yaptığı itirazı reddetti.
13.08.2020 Futbol
Ali Ağaoğlu’na fare şoku! Başına gelenler 'Yok artık' dedirtti...
Ali Ağaoğlu’na fare şoku! Başına gelenler 'Yok artık' dedirtti... Yoğun iş maratonuna iki günlük kısa bir ara verip Bodrum'a giden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun başına gelenler 'Yok artık' dedirtti...
20.07.2020 Magazin
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray'da 7 isim, koronavirüs talimatlarına ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
14.07.2020 Futbol
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu'na PFDK şoku!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu'na PFDK şoku! PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na 15 gün hak mahrumiyeti ve 55 bin 500 lira para cezası verdi.
30.06.2020 Futbol
Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli gözaltına alındı
Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli gözaltına alındı Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli, erkek arkadaşı Sedat Kumaş’ı bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.
29.03.2020 Magazin
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi
10 Süper Lig kulübü, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Beşiktaş, MKE Ankaragücü, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Trabzonspor, Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor, Hes Kablo Kayserispor, Demir Grup Sivasspor ve Galatasaray'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. Ayrıca, Trabzonsporlu yöneticiler Ertuğrul Doğan ve Ömer Sağıroğlu da PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.
10.03.2020 Futbol
Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?
Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi? Uluslararası piyasalardaki petrol fiyatlarında düşüş devam ediyor. OPEC+ Grubu'nda, diğer büyük ihracatçı Rusya ile, üretim kısıntısı anlaşması üzerinde uzlaşamamasının ardından, Suudi Arabistan beklenmeyen bir adım atarak, anlaşmazlık nedeniyle üretim artırmayı planladığını açıkladı. Bu gelişmeye bağlı olarak Brent ham petrolünün fiyatı yüzde 31 değer yitirerek 31.92 dolara kadar geriledikten sonra hafif toparlanarak 32.22 dolardan işlem gördü. ABD hafif ham petrolü ise aynı oranda gerileyerek 28.33 dolara indi.Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?
9.03.2020 Ekonomi
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında?
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İlk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam eden Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İşte detaylar...
13.01.2020 Gündem
Merkez Bankası ne kadar faiz indirecek? 16 Ocak'ta...
Merkez Bankası ne kadar faiz indirecek? 16 Ocak'ta... Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) 2020’nin ilk toplantısını 16 Ocak’ta yapacak. Tahminimce Merkez Bankası ‘önden yüklemeli’ faiz indirimi politikasına devam edebilir
13.01.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Karaman'da saat tamircisi olan Ali Hilmi Uysal'a Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu saat hediye edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 2 yıl önce özel tasarımlı masa ve kol saati hediye ettiğini belirten Uysal, ''O sırada Cumhurbaşkanımızdan kolundaki saati hatıra için koleksiyonuma katmak için istedim. Cumhurbaşkanımız 2 yıl sonra bizi unutmayıp, Cumhurbaşkanlığı'na ait saati bana hediye olarak gönderdi'' dedi.
25.12.2019 Yaşam
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi İş adamı Ali Ağaoğlu'nun belgesel çekiminde söylediği "Çantalar değil ama kullananlar benim malım" sözlerine dava açıldı. Hazırlanan iddianamede Ağaoğlu’nun ‘Hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.
11.12.2019 Gündem
Hazal Mesudiyeli annesini dövdü! Kavga karakolda bitti
Hazal Mesudiyeli annesini dövdü! Kavga karakolda bitti Bir dönem Ali Ağaoğlu’nun sevgilisi olan, iş adamı Cengiz Mesudiyeli’nin kızı Hazal Mesudiyeli, annesini dövdü. Anne, karakola sığındı. Birbirlerinden şikayetçi olan anne-kız, mahkemede hesaplaşacak.
26.10.2019 Magazin
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Flaş iddia! Sturridge devre arasında gönderiliyor
Flaş iddia! Sturridge devre arasında gönderiliyor Trabzonspor'a geldiği ilk günden beri sorun yaratan İngiliz yıldız Daniel Sturridge, Ocak ayında takımdan gönderilecek.
27.09.2019 Trabzonspor
Sıra ABD Merkez Bankası Fed`e geldi
Sıra ABD Merkez Bankası Fed`e geldi ABD Merkez Bankası (Fed) politika faiz kararını 18 Eylül’de açıklayacak. Piyasada 25 baz puanlık bir indirim bekleniyor.
16.09.2019 Ekonomi
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu’nun 2013’te Petek Ertüre’den Ali Ege adında bir oğlu olmuştu.
27.05.2019 Magazin
Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18
Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65'inci yaşına çiftle kutlamayla girdi
5.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ağaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ağaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.