Petek Ertüre

Petek Ertüre

Son dakika petek ertüre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petek ertüre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petek ertüre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petek Ertüre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petek ertüre gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 petek ertüre haberi bulunmuştur. Tüm petek ertüre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü!
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü! Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile Bodrum'da evlendi.
28.08.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu’nun 2013’te Petek Ertüre’den Ali Ege adında bir oğlu olmuştu.
27.05.2019 Magazin
Bizden geçti, artık barışamayız!
Bizden geçti, artık barışamayız! Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre, ilişkilerinin bittiğini söyledi.
28.02.2019 Magazin
Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar'ın sağlık durumu nasıl?
Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar'ın sağlık durumu nasıl? Eşi Kardelen Acar geçen hafta domuz gribine yakalanmış, evde yorgan döşek yatmak zorunda kalmıştı...
21.01.2019 Magazin
Böyle olur Küçük Ağa'nın sünneti
Böyle olur Küçük Ağa'nın sünneti İş insanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege (5) için Ortaköy’deki köşkünün bahçesinde sünnet töreni düzenledi.
23.09.2018 Magazin
Küçük Ağa sünnet olacak
Küçük Ağa sünnet olacak İş insanı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla tanınan Petek Ertüre, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi.
10.09.2018 Magazin
Ağa’dan  bayram sürprizi
Ağa’dan bayram sürprizi İŞ ADAMI Ali Ağaoğlu, Bayram tatili için soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı.
19.08.2018 Magazin
Küçük Ağa’ya baba sürpriz!
Küçük Ağa’ya baba sürpriz! İş insanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege’nin “Baba seni çok özledim” sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum’da aldı.
29.07.2018 Magazin
Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!
Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi! Bir dönem mankenlik ve oyunculuk yapan Petek Ertüre, eski sevgilisi Ali Ağaoğlu ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Ege ile beraber Alaçatı'ya tatile gitti. Ünlü iş adamı, kendisini özleyen oğlunu helikopterle İstanbul'a getirdi.
4.07.2018 Magazin
Ali Ağaoğlu dede oldu!
Ali Ağaoğlu dede oldu! İş adamı Ali Ağaoğlu dede oldu. Ağaoğlu'na bu mutluluğu yaşatan, tek nikahlı eşi Sema Ağaoğlu'ndan olan oğlu Alican Ağaoğlu ile evli olan gelini Miray Ağaoğlu oldu.
2.03.2018 Magazin
Atölye eğlencesi
Atölye eğlencesi Burcu Hattat, Petek Ertüre, Yeliz Yeşilmen, Yelda Güral, Sitare Kalyoncuoğlu gibi cemiyet hayatından ünlü isimleri ve çocukları Emaar Square Mall’da bir araya geldi.
14.05.2017 Magazin
Ayrılsak da beraberiz
Ayrılsak da beraberiz Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı
6.04.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'ndan Petek Ertüre'ye yasak!
Ali Ağaoğlu'ndan Petek Ertüre'ye yasak! Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'ye kızgın olduğunu duydum!
16.01.2017 Magazin
'Ali çağırsa koşa koşa giderler'
'Ali çağırsa koşa koşa giderler' Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!
20.12.2016 Magazin
Ayşe Özyılmazel'e takipsizlik!
Ayşe Özyılmazel'e takipsizlik! Ayşe Özyılmazel hakkında, Ali Ağaoğlu ile ilgili kaleme aldığı yazıda, 'Kırıştırmak' kelimesini kullandığı gerekçesiyle "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
17.11.2016 Magazin
Paylaşılamayan adam Ali Ağaoğlu!
Paylaşılamayan adam Ali Ağaoğlu! Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Petek Ertüre, ünlü iş adamının yeni aşkına sosyal medyada göndermede bulundu.
30.09.2016 Magazin
Havalı Ağa!
Havalı Ağa! İş adamı Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege’yi görmek için İstanbul’dan helikopterle Bodrum’a geldi...
4.07.2016 Magazin
Ağaoğlu soluğu Bodrum'da aldı
Ağaoğlu soluğu Bodrum'da aldı Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu tatilde olan hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege'yi özleyince soluğu Bodrum’da aldı...
4.07.2016 Magazin
Oyunlara doyamadılar
Oyunlara doyamadılar Doğtaş markasının Batman çocuk odasının Party Kids’teki tanıtımı ve karne günü etkinliği moda, sanat, cemiyet hayatından birçok ünlü ismi ve çocuklarını bir araya getirdi...
10.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Petek Ertüre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petek ertüre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.