Buray

Buray

Son dakika buray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buray gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 buray haberi bulunmuştur. Tüm buray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? 'Sevmek Yüzünden'in filminin ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Falında aşk çıktı ama ilişkisi kısa sürdü! Buray: 'Kısmetimin kapandığına inanıyorum'
Falında aşk çıktı ama ilişkisi kısa sürdü! Buray: 'Kısmetimin kapandığına inanıyorum' Geçtiğimiz yaz yıldız falında aşk çıkan ardından ağustos ayında Ayşe Özyılmazer'le kısa süreli bir ilişki yaşayan Buray, "İlişkimiz gitmiyor" diyerek ayrılığı duyurmuştu. Buray, fal işlerine de tövbe ettiğini söylemişti. Geçen akşam AVM'de görüntülenen şarkıcıdan açıklama geldi.
31.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları!
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları! Bendeniz, Buray ve İlker Ayrık’ın konuk olduğu bölümde kahkaha tufanı yaşanacak.
17.11.2022 Televizyon
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor? Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi düzenlenecek olan Bursa gastronomi festivalinin detayları merak ediliyor. Peki, Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
23.09.2022 Yaşam
Buray ile Ayşe Özyılmazel aşklarını ilan etti!
Buray ile Ayşe Özyılmazel aşklarını ilan etti! Yeni bir aşka yelken açtıkları ancak şimdilik özel hayatlarını gizli tutmaya tercih ettikleri konuşulan şarkıcı Buray ile meslektaşı Ayşe Özyılmazel'in ilk paylaşım geldi.
18.09.2022 Magazin
Buray ve Ayşe Özyılmazel aşk mı yaşıyor?
Buray ve Ayşe Özyılmazel aşk mı yaşıyor? Pop dünyasının sevilen ismi şarkıcı Buray’ın Ayşe Özyılmazel’le yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.
30.08.2022 Magazin
YU-gİ-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi denizde ölü bulundu!
YU-gİ-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi denizde ölü bulundu! YU-gİ-Oh! adlı manga çizgi roman serisinin yaratıcısı Kazuki Takahashi 60 yaşında hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü çizgi roman yazarı denizde ölü bulundu.
8.07.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...'
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...' Şarkıcı Buray geçtiğimiz akşam Bebek’te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Buray, 2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını, kalbindeki maskeyi çıkarmayarak turne ve konserlerine odaklanacağını dile getirdi.
25.12.2021 Magazin
Bade İşçil: Oyunculuk için doğmuşum!
Bade İşçil: Oyunculuk için doğmuşum! Buray ile birlikte bir TV programına katılan Bade İşçil, nasıl keşfedildiğini anlattı ve “Oyunculuk aklımda yoktu ama bunun için doğmuşum” dedi.
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Buray: Aradığım deli kızı buldum
Buray: Aradığım deli kızı buldum Buray, sahnede minik bir hayranını ağırladı ve "Aradığım deli kızı buldum." dedi.
23.10.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Buray'a konserde hırsızlık şoku!
Ünlü şarkıcı Buray'a konserde hırsızlık şoku! Şarkıcı Buray, önceki gün Kapadokya’da sahne alarak hayranlarıyla buluştu. Fakat, Buray sahnede talihsiz bir olay yaşadı.
20.09.2021 Magazin
Hırsızlık şoku
Hırsızlık şoku Buray, salgında zor günler geçiren çocuklar için yaptığı ‘Evde Kal’ parçasının, Azeri Ahmed Mustafayev tarafından çalındığını iddia etti.
8.05.2020 Magazin
Geleneksel kamplarını yaptılar!
Geleneksel kamplarını yaptılar! Beykoz Konakları'nda komşu olan Dalkılıç ve Doğulu geleneksel hale getirdikleri doğa macerasına Buray'ı da davet etti.
15.03.2020 Magazin
Buray'a özel tasarım ayakkabı
Buray'a özel tasarım ayakkabı Buray önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.
9.03.2020 Magazin
Buray'ın gizemli dövmesi
Buray'ın gizemli dövmesi Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Harbiye Açıkhava konserinin ardından dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bayramı da sahnede geçiren şarkıcı, gerek repertuvarı gerekse sahne enerjisi ile müzikseverleri büyüledi.
16.08.2019 Magazin
Umur Bugay hayatını kaybetti
Umur Bugay hayatını kaybetti Edebiyat dünyasının ve Türk dizilerinin usta kalemi Umur Bugay hayatını kaybetti.
6.08.2019 Magazin
Yollar ve kalpler ayrı!
Yollar ve kalpler ayrı! Emrah Karaduman, Aleyna Tilki hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Genç popçu ise hakkında çıkan 'estetik' haberleri hakkında konuştu.
6.08.2019 Magazin
Bostancı’da Buray rüzgarı
Bostancı’da Buray rüzgarı Buray önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.Yaklaşık 2 bin 300 kişinin tıka basa doldurduğu salonda Buray söylediği şarkılarla gecede tam not aldı.
3.03.2019 Magazin
‘Ödülünü alan sevişmeye koşuyor’
‘Ödülünü alan sevişmeye koşuyor’ Müzik On Air ve Bahçeşehir Üniversitesi radyosu BAU Radyo İşbirliğiyle düzenlenen BAU Radyo 3. Müzik On Air Ödülleri önceki akşam Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşti.
30.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.