Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kadın gözünden Vodafone Arena…

Kadın gözünden Vodafone Arena…

Vodafone Arena Beşiktaş izlenimlerini üç kadın yazar paylaştı. Taraftarların görmeyi merakla beklediği Vodafone Arena Beşiktaş izlenimlerini Sabah’ın üç kadın yazarı Ayşe Özyılmazel, Pınar Yıldız Yüksel ve Funda Karayel yazdı…

Kadın gözünden Vodafone Arena…

Vodafone Arena Beşiktaş taraftarının açılışını merakla beklemesinin yanında görenlerin mimarisine ve içinde yapılacak projelerine kadar bir çok yönden dikkat çekiyor.

Sabah’ın üç kadın yazarı, Fikret Orman ile birlikte gezdikleri Vodafone Arena’daki izlenimlerini paylaştı.

İşte Ayşe Özyılmazel, Pınar Yıldız Yüksel ve Funda Karayel’in Vodafone Arena izlenimleri

AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu stat bir muhteşem!!! Gezdikçe gördükçe “Vayy be” çekiyorsunuz. Futbol seyircisine bir maçtan fazlasını vadediyor. Artık futbol konuşacak.

AYŞE ÖZYILMAZEL (Günaydın) Bu stat bir muhteşem!!! Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının son dokunuşlarında gezerken, bir futbolsever olarak gururlanmamak mümkün değil. “Vayy be” çekiyorsunuz sürekli. Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanılmış. Futbol seyircisine bir maçtan fazlasını vadediyor. Açık alandaki kafeleri kadın, erkek, genç, yaşlı, çoluk, çocuk tüm taraftarların buluşma, kaynaşma ve harika vakit geçirme yeri olacak. Locaları elbette çok başarılı ancak ne yalan söyleyeyim benim gözüm sahaya sıfır, bembeyaz VIP koltuklarında kaldı. Orada maç izlemek şart! Orada maç izlemek keyfin dibi. Başkan Fikret Orman’la sahaya indiğimiz anda resmiyeti unutup koşmaya başladım tabi. Çocuk olsam, bu stadı gördükten sonra futbola aşık olur, o çimlerde uyumak isterdim. Teknik kısımlar, özellikler, kapasite, 50 bin kişiye aynı anda 4,5 G ile wifi hizmeti verileceği her yerde yazılıyor. Başkan Fikret Orman gururla bizi gezdirirken kulağıma eğilip “Artık kimse Beşiktaş’ı stadından dolayı eksik ve geride göremeyecek” diyor ve gülüyor. Ben de lafı uzatmayıp şunu söylemek istiyorum: Hangi takımı tutarsak tutalım Beşiktaş’ı sporumuza, futbolumuza yaptığı bu müthiş katkıdan dolayı ayakta alkışlamalıyız. Kavgalar, küfürler, skandallarla bunalmış futbolumuz bu statla nefes alacak. Aileler, gençler, kadınlar ve çocuklar, hep beraber sporu kutlamaları için tasarlanmış bu stadın hakkını vermelidir. Artık futbol konuşsun, şenliğimiz bol olsun.

Haberin Devamı

PINAR YILDIZ YÜKSEL

Dünya standartlarının üzerinde inşa edilmiş. Türkiye’ye de yakışan budur! Yürü be Beşiktaşım seni kim tutar!

Haberin Devamı

PINAR YILDIZ YÜKSEL (SABAH Ekler) Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak yeni stadımız Vodafone Arena’nın açılmasını büyük bir heyecanla bekliyordum. Özel bir davetle başkanımız Fikret Orman’ın eşliğinde stadımızın her bölümünü gezme fırsatı buldum. Ne mi hissettim? Gururlandım! Dünya standartlarının bile üzerinde inşa edilmiş yeni stadımız modern, gelişmiş teknolojik donanımlara sahip, içerdiği restoranlar ve cafelerle aynı zamanda bir sosyal alan ve her tribünde bulunan mescitleri ile ince ve özgür bir düşüncenin ürünü. Türkiye’ye de yakışan budur! Yürü be Beşiktaşım seni kim tutar!

FUNDA KARAYEL

Sanatçı bu stadı yaparken iyi günündeymiş sevgili okurlar…. İnsanın olağanüstülük duygularını kabartan bir yapısı var.

FUNDA KARAYEL (Günaydın) Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena bir stat değil sanat eseri sanki. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la beraber ilk maçına sayılı günler kala stadı gezdik. Artık statta son aşamalara gelinmiş, bu haliyle bile stat ilk görüşte bir sanat eserini andırıyor. Sanatçı bu stadı yaparken iyi günündeymiş sevgili okurlar. Tek kelimeyle kusursuz. İnsanın olağanüstülük duygularını kabartıyor. Başkan stadın özelliklerini anlatırken harika bir sistemden bahsetti: “Statta güvenlik çok yüksek düzeyde. Yüz tanıma sistemiyle herkesin kim olduğu hemen tespit ediliyor.” Anlayacağınız statta kavgayı çıkaranı bulmak artık saniyelerini alacak. Türk futbolunda kavga bu sistemle inşallah son bulur.

Haberin Devamı