Ayrılma

Ayrılma

Son dakika ayrılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.852 ayrılma haberi bulunmuştur. Tüm ayrılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı
Galatasaray'da Rafa Silva bombası patladı! Okan Buruk ağzından kaçırdı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezonu şampiyon tamamlama hedefinde olan Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları için de düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar, Benfica'daki performansıyla dikkat çeken ve takımdan ayrılma kararı alan Rafa Silva'nın peşine düştü. Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, transfer gündemlerinde yer alan Rafa Silva hakkında açıklamalarda bulundu.
29.03.2024 Galatasaray
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Okan Buruk takımdan gönderdiği yıldızı geri alıyor! Mustafa Muhammed'e kapıyı gösterdiler
Okan Buruk takımdan gönderdiği yıldızı geri alıyor! Mustafa Muhammed'e kapıyı gösterdiler Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılıların sezon sonunda eski yıldızı Mostafa Mohamed'i yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Nantes'dan ayrılma kararı alan Mısırlı futbolcunun sarı-kırmızılı takıma döneceği iddiası gündem oldu. Fransız basını, sezon sonunda Nantes'dan ayrılacak olan Mostafa Mohamed'in bonservis bedelini duyurdu. İşte yaşanan gelişmelerin detayları...
22.02.2024 Galatasaray
Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti!
Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti! Sahra Işık yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken dost kazığı yediğini de iddia ederek Seda Aktuğlu'ya ateş püskürdü. Seda'nın kocasını aradığını söyleyen Sahra'nın açıklaması sonrası Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in mesajlarını ifşa etti.
19.02.2024 Magazin
Cemre Demirel’in sevgilisi Nilsu kimdir? Cemre Demirel olayı nedir, Cemre Demirel kimdir?
Cemre Demirel’in sevgilisi Nilsu kimdir? Cemre Demirel olayı nedir, Cemre Demirel kimdir? Cemre Demirel sevgilisi Nilsu kimdir, Cemre Demirel olayı nedir? Sosyal medyada yayınlar açarak adından söz ettiren Cemre Demirel'in sevgilisi Nilsu’ya şiddet uyguladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Nilsu kimdir kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
14.02.2024 Gündem
Plazmoliz Nedir, Hangi Ortamlarda Olur? Plazmoliz Örnekleri Nelerdir?
Plazmoliz Nedir, Hangi Ortamlarda Olur? Plazmoliz Örnekleri Nelerdir? Plazmoliz; bitkisel yapı üstünden değişik ortam şartları altında gerçekleşmektedir. Bununla beraber bu konu; biyolojik bakımdan canlı çeşitleri içerisinde önemli bir yer taşımaktadır. Plazmoliz durumu; bir osmoz neticesinde oluşmaktadır. Dış ortam içerisinde yer alan konsantrasyonun oranı, hücre çapındaki sıvıya göre çok fazla olduğu zaman çözünen molekül ve birim hacim başında daha az su içermesi nedeniyle ortaya çıkmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde
Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde Beşiktaş formasıyla yaptığı dubleyle Trabzonspor karşısında Kartal’a zaferi getiren Semih Kılıçsoy, bu sezon 8 golle takımının ligdeki en skorer ismi oldu. Her geçen gün yükselişini sürdüren 18 yaşındaki santrfor, Siyah-Beyazlı camianın yeni altın çocuğu oldu!
6.02.2024 Beşiktaş
Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi
Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi. SPACEX şirketi tarafından yapılan açıklamada, Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların sağlık durumlarının iyi olduğu, erteleme kararının ise elverişsiz hava koşullarından dolayı alındığı belirtildi.
6.02.2024 Gündem
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir?
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir? İsmin halleri ismin durumunu belirtmek amaçlı yaygın olarak kullanılır. Özellikle cümle içerisinde ismin yanında değerlendirilir ve belli bir durumu ifade eder. Bu konuda sesli harfler kullanılarak ismin sonuna getirilir. Tabii aynı zamanda isim yalın hali olarak da yine kullanılır.
30.01.2024 Gündem
NASA'da çalışan Türk bilim insanından 'Türkiye'nin uzay atılımı' için dönüş kararı
NASA'da çalışan Türk bilim insanından 'Türkiye'nin uzay atılımı' için dönüş kararı İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya çıkmasının ardından Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl sonra ülkesine döneceğini açıkladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yıldız'ın geri dönüş kararını açıkladığı videoyu, 'Hoş geldiniz' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
23.01.2024 Gündem
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı Adana Demirspor'da performansıyla parlayan milli oyuncu Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi. Yusuf'un transferi ise şarta bağladı.
23.01.2024 Fenerbahçe
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir?
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir? Varlıkları ve kavramları betimlemek ve onlar hakkında bilgi vermek amacıyla isim soylu sözcüklerin başına getirilen kelimelere sıfat ya da ön ad denir. Örneğin "mavi elbise" tamlamasında elbisenin rengi hakkında bilgi veren "mavi" sözcüğü niteleme sıfatıdır.
21.01.2024 Eğitim
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir?
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir? Edat, diğer adı ile ilgeç, tek başına kullanıldığında anlamı olmayan fakat kendinden önceki kelime ile anlam kurabilen sözcüklerdir. Edatlar cümle içinde anlam kazanırlar ve geniş bir kullanım alanına sahip olurlar. 
18.01.2024 Gündem
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Sergen Yalçın'ın planları alt üst oldu! 2 ayrılık birden
Sergen Yalçın'ın planları alt üst oldu! 2 ayrılık birden Süper Lig'de 2 yıllık bir aranın ardından Antalyaspor ile anlaşan Sergen Yalçın, ligin 2. yarısı için transfer çalışmaları yaparken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıkmaya başladı. Tecrübeli teknik adam için ise ayrılık istekleri şok etkisi yarattı.
13.01.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda
Beşiktaş'ta iki yıldıza olumsuz rapor! Ayrılık kapıda Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar ve Rosier için Fernando Santos’a olumsuz rapor verdi. Svensson transferi ve Semih Kılıçsoy’un ilk 11’e girmesi nedeniyle iki oyuncunun gönderilme ihtimalleri daha da güçlendi.
12.01.2024 Beşiktaş
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştü
İsmail Kartal'a trip attı! Batshuayi rakip takıma gidiyor, Süper Lig devi peşine düştü Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan Michy Batshuayi, ara transfer döneminde takımdan ayrılma kararı aldı. Yeni adresi merak konusu olan Belçikalı yıldız, menajeri Meissa N'diaye'ye takım bulması yönünde talimat verdi. Bunun üzerine harekete geçen Batshuayi'nin menajeri, Süper Lig ekibiyle masaya oturdu. İşte yapılan görüşmenin detayları...
5.01.2024 Fenerbahçe
Suudi Arabistan'dan bezdi, Firmino Fenerbahçe'ye geliyor! Milan, Krunic'e resti çekti
Suudi Arabistan'dan bezdi, Firmino Fenerbahçe'ye geliyor! Milan, Krunic'e resti çekti Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Al Ahli’den ayrılma kararı alan Roberto Firmino’nun, kariyerine Pro Lig’de devam etmek istemediği konuşuluyor. Avrupa’ya rotayı çeviren Brezilyalı yıldız için şartların en uygun olduğu kulüp olarak ise karşısına, Fenerbahçe çıkıyor. İşte detaylar...
2.01.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Roberto Firmino’nun, Al Ahli’den ayrılma kararı aldığı öğrenildi. İngiltere merkezli radyo kanalı da aralarında Sarı-Lacivertliler’in de bulunduğu bazı kulüplerin, Brezilyalı forvetle yakından ilgilendiğini öne sürdü.
1.01.2024 Fenerbahçe
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.