Aylık

Aylık

Son dakika aylık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylık gelişmeleri de dahil olmak üzere 41.760 aylık haberi bulunmuştur. Tüm aylık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
26.07.2024Gündem
İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?
İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı'nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL'ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL'den 12 TL'ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL'den 282,5 TL'ye çıkarılması kararlaştırıldı. İstanbul ulaşım zamlı fiyatlar, tam bilet ne kadar, öğrenci ne kadar?
26.07.2024Gündem
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajı
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajıMerkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini ve indirimler başladığı zaman da sıkı duruşun korunacağını söyledi.
26.07.2024Ekonomi
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi. Ankaralılar zam haberinin ardından Ankara toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, Ankara'da tam ve öğrenci yol ücreti kaç TL? sorularına yanıt aramaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan zam kararı...
26.07.2024Gündem
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldıSosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklamasına göre Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilere 14 günlük maaş farkları ödendi.
Bankada parası olanlar dikkat! Bir milyon liranın aylık getirisi yükseldi
Bankada parası olanlar dikkat! Bir milyon liranın aylık getirisi yükseldiBu hafta Merkez Bankası’nın kararları piyasaların odağındaydı. Faiz oranı yüzde 50 seviyesinde sabit tutulurken, swaplarla ilgili iki önemli değişiklik dikkat çekti. Atılan adımların ardından mevduat faizlerinde bir miktar yükseliş bekleniyor. Peki şu anda mevduat faizleri ne durumda? İşte detaylar...
26.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yazılı açıklama yapılması bekleniyor.
25.07.2024Gündem
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik. Bazı belediyeler borçlarını ödeme iradesi gösterdi. Ancak hala harekete geçmemiş belediyelerin sayısı da ne yazık ki oldukça fazla" dedi.
25.07.2024Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.
25.07.2024Gündem
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024 Gündem
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreci daha da belirginleşecek
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreci daha da belirginleşecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon beklentileri hedefimize yakınsıyor. Dezenflasyon süreci önümüzdeki aylarda daha da belirginleşecek" ifadelerini kullandı.
22.07.2024Ekonomi
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldı
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldıYumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, geçmiş yönetimden kalan borçlara rağmen işçi alacaklarını odağına aldı. Aylık ortalama geliri 5 milyon TL olan Yumurtalık Belediyesi’ni geçmişten kalan 205 milyon lira, yani gelirine oranla yüksek bir borçla devralan Başkan Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırdı.
21.07.2024Adana
Gaziantep'in 'şifa deposu' içeceğini dünya tanıyacak! Avrupa Birliği resmen yayınladı
Gaziantep'in 'şifa deposu' içeceğini dünya tanıyacak! Avrupa Birliği resmen yayınladıGüneydoğu’nun hemen her kentinde bilinen ve kahve kültürünün vazgeçilmezi olan Menengiç kahvesi, sağlığa faydaları nedeniyle yoğun olarak tüketiliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Avrupa Birliği (AB) Coğrafi İşareti tescili için başlatılan çalışmayla Gaziantep Menengiç Kahvesi başvurusu AB Resmi Gazetesi’nde yayınlandı. 3 aylık itiraz süresinin dolmasının ardından ürünün resmi tescili yapılacak.
20.07.2024Gaziantep
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!TFF seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi yayınladığı açıklama ile veda etti.
19.07.2024Süper Lig
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladı
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.07.2024Ekonomi
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!Emekli maaşlarına yapılan enflasyon zammı ile en düşük emekli aylığı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Bu artışla birlikte dul ve yetim aylıkları da yükseldi. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, zamlı maaşların ne zaman ödeneceğini ve yeni aylık miktarlarını açıkladı. İşte zam sonrası yeni maaşlar ve ödeme tarihleri...
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttu
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttuTekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan bir vatandaşa 268 bin 821 lira su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, “Siz beni toprak ağası mı sandınız” dedi.
17.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.