Ayla Algan

Ayla Algan

Son dakika Ayla Algan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayla Algan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayla Algan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayla Algan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayla algan gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 ayla algan haberi bulunmuştur. Tüm ayla algan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik'
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik' 4 Ocak'ta beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren Ayla Algan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören yapıldı. Teşvikiye Camii’nde gerçekleşen cenazeye sanat dünyasından birçok isim katıldı.
6.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi Usta oyuncu Ayla Algan, Yeşilçam efsanesi Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar'ın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için gerçekleşen özel programına konuk oldu.
25.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kaç yaşında, oyuncu mu, nereli? Aydemir hangi dizi ve filmlerde oynadı?
Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kaç yaşında, oyuncu mu, nereli? Aydemir hangi dizi ve filmlerde oynadı? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli, oyuncu mu? Ece Aydemir Miss Turkey 2022 finalistlerinden biri oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde oynayan Ece Aydemir'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir hakkında merak edilenler…
15.09.2022 Televizyon
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Sevinç Erbulak: Yemin ederim ki fotoğraftaki benim
Sevinç Erbulak: Yemin ederim ki fotoğraftaki benim Oyuncu Sevinç Erbulak, kendisine gönderilen yıllar önce çekilmiş fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Erbulak, gönderisine yazdığı satırlarla herkesi duygulandırdı.
19.12.2019 Magazin
Flaş aşk itirafı! 'Aşka hazır değilim, bana çarpan geri teper'
Flaş aşk itirafı! 'Aşka hazır değilim, bana çarpan geri teper' 'Mucize Doktor' dizisinin başrollerinden Onur Tuna oyunculuğuyla büyülediği gibi karakteriyle de büyük beğeni topluyor.
22.09.2019 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Alişan'ın hamile eşi Buse Varol yeni bir program sunmaya başlayacak. İşte güzel oyuncu ve sunucu Buse Varol hakkında merak edilen bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Oya Unustası kimdir?
Oya Unustası kimdir? Oya Unustası kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul dizisine kadın başrol oyuncusu olarak katılan Oya Unustası'nın hayatını haberimizde derledik. İşte güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası ile ilgili tüm bilgiler...
9.05.2018 Gündem
Sedef Ergin adım adım zirveye çıkıyor!
Sedef Ergin adım adım zirveye çıkıyor! Çocukluk yıllarında başlayan müzik aşkı, Sedef Ergin’i genç yaşta pop müzik dünyasının dikkat çeken yıldızları arasına soktu. Samsun Demir ve Mustafa Sandal’ın da desteğini arkasına alan Ergin, kariyerine hayli iddialı bir başlangıç yaptı.
25.01.2018 Kültür Sanat
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı!
Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı! Kanal D’nin sıcak aile komedi dizisi Dostlar Mahallesi görücüye çıktı. Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, baş rollerinde Alişan ve Çağla Şikel’in yer aldığı dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.
21.12.2017 Televizyon
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi...
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi... Buse Varol kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kısa bir süre önce Eda Erol ile nişan atan Alişan'ın Buse Varol ile yeni bir aşka başladığı haberi gündeme düştü. Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi hayatına dair konular merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Eda'yı çabuk unuttu! İşte Alişan'ın küçük aşkı...
Eda'yı çabuk unuttu! İşte Alişan'ın küçük aşkı... Yeni başlayacak olan Dostlar Mahallesi dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı konuşulan Alişan, sosyal medyadaki hareketiyle aşkını itiraf etti.
14.12.2017 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılıyor. Alişan'ın yeni bir aşka yelken açtığı ve bu kişinin yeni başlayacak olan Dostlar Mahallesi dizisinden rol arkadaşı Buse Varol'un olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmenin üzerine Buse Varol'un hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Aleyna Tilki ile düet yapmak istiyor!
Aleyna Tilki ile düet yapmak istiyor! 'Yalaza' dizisinde rol alan ‘türkülerin prensi’ Ünal Zorer, Aleyna Tilki’nin türkü söylerken hakkını verdiğini belirterek, "Aleyna’nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim" dedi.
1.11.2017 Kültür Sanat
Tiyatronun en iyileri belli oldu
Tiyatronun en iyileri belli oldu Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nin, 2016-2017 sezonu sahipleri, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle açıklandı. Bu yıl 21. kez dağıtılan ödüller performansları ve emekleriyle başarılı olan isimlere toplam 15 dalda verildi.
25.04.2017 Magazin
21. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu!
21. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu! İlk Türk kadın oyuncu Afife Jale anısına bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu.
25.04.2017 Kültür Sanat
Cem Karaca doğum gününde Maltepe’de anılacak
Cem Karaca doğum gününde Maltepe’de anılacak Anadolu Rock müziğinin kurucularından Cem Karaca, 72'inci doğum gününde Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı özel bir programla anılacak.
3.04.2017 Kültür Sanat
Güldür Güldür ekibinden ayrılık haberi!
Güldür Güldür ekibinden ayrılık haberi! Başarılı oyuncu Ayşegül Akdemir BKM ve Güldür Güldür'den ayrıldığını açıkladı. Uzun yıllardır BKM bünyesinde oyunculuk yapan ve 4 sezondur Güldür Güldür'de yer alan Ayşegül Akdemir ayrılık haberini instagram hesabı üzerinden verdi. İşte Ayşegül Akdemir'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayla Algan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayla algan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.