Ayla Akat Ata

Ayla Akat Ata

Son dakika ayla akat ata haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayla akat ata ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayla akat ata haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayla Akat Ata

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayla akat ata gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 ayla akat ata haberi bulunmuştur. Tüm ayla akat ata haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kobani eylemleri soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
1.10.2020 Gündem
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020)
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında, 82 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartılmasının ardından 7 ilde operasyon başlatıldı. Terörle mücadele ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski milletvekili ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, HDP'li RTÜK üyesi Ali Ürküt, eski HDP milletvekilleri Ayla Akat Ata, Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan, Nazmi Gür, Emine Beyza Üstün, Emine Ayna, MYK üyesi Alp Altınörs ile mevcut ve eski HDP yöneticilerinin bulunduğu öğrenildi. Peki, Kobani olayları nedir, neden oldu? 6-7 Ekim olayları ve Kobani olayları operasyonu…
25.09.2020 Gündem
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda eski DBP eş genel başkanları Mehmet Arslan ve Gülcihan Şimşek ile eski HDP Milletvekili Ayla Akat Ata'nın da aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
24.05.2020 Siyaset
Diyarbakır'da PKK'ya yönelik operasyonda 18 şüpheli yakalandı
Diyarbakır'da PKK'ya yönelik operasyonda 18 şüpheli yakalandı Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda eski DBP eş genel başkanları Mehmet Arslan ve Gülcihan Şimşek ile eski HDP Milletvekili Ayla Akat Ata'nın da aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
22.05.2020 Gündem
Eski BDP milletvekili Ayla Akat Ata tutuklandı
Eski BDP milletvekili Ayla Akat Ata tutuklandı ARDAHAN Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında, dün Diyarbakır'da gözaltına alınan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Batman eski Milletvekili Ayla Akat Ata tutuklandı.
20.02.2018 Gündem
Eski vekil Diyarbakır'da gözaltına alındı!
Eski vekil Diyarbakır'da gözaltına alındı! Eski BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, hakkında “terör örgütü propagandası” suçlamasıyla açılan soruşturma nedeniyle Diyarbakır’da gözaltına alındı.
19.02.2018 Siyaset
HDP’li eski vekile 95 yıl hapis istemi
HDP’li eski vekile 95 yıl hapis istemi HDP’li eski vekil Ayla Akat Ata hakkında 95 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinden ilk fotoğraflar
Cezaevinden ilk fotoğraflar Haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, eski Milletvekili Ayla Akat Ata ve görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın cezaevinde çektirdikleri ilk fotoğraflar paylaşıldı...
29.09.2021 Gündem
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı ile Eski BDP Milletvekili Ayla Akat Ata ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Ayla Akat Ata hakkında hapis istemi
Ayla Akat Ata hakkında hapis istemi Eski HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata hakkında 2 teröristin cenazesine katılarak "terör örgütü propagandası yapmak", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ve "suç ve suçluyu övmek" suçlarından 2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı...
29.09.2021 Gündem
Silvan'da büyük operasyon başladı
Silvan'da büyük operasyon başladı DİYARBAKIR'ın Silvan ilçesinde kazılan hendeklerin kapatılması ve barikatlardın kaldırılması için 3 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağında 9'uncu güne girilirken, bugün sabah saatlerinde helikopter ve tankların da kullanıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı...
29.09.2021 Gündem
HDP tarihi hatadan son anda döndü
HDP tarihi hatadan son anda döndü HDP, dün YSK'ya listeyi eksik teslim etti. YSK uyardı "liste sondan tamamlanmaz." dedi. HDP süre bitimine 5 dakika kala 23 ilin adaylarının olduğu listeyi YSK'ya verdi.
29.09.2021 Gündem
'Ya IŞİD ile Kürtleri yok edecekler, ya da...'
'Ya IŞİD ile Kürtleri yok edecekler, ya da...' Salih Müslim’in eşi Ayşe Efendi: Ya IŞİD ile Kürtleri yok edecekler, ya da Kürtlerin eliyle IŞİD’i yok edecek
13.03.2015 Yaşam
15 yılda 215 görüş
15 yılda 215 görüş İmralı Adası’nda çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan, hapiste 15 yılını doldurdu...
29.09.2021 Gündem
İki dönem kuralına takılmayacaklar
İki dönem kuralına takılmayacaklar HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Grup Başkanvekili Pervin Buldan, parti tüzüğünde yer alan “Bir üye aynı organa en fazla iki dönem üst üste seçilebilir” kuralının dışında tutularak yeniden milletvekili adayı olabilecek...
29.09.2021 Gündem
Demirtaş ve Buldan için flaş karar!
Demirtaş ve Buldan için flaş karar! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Grup Başkanvekili Pervin Buldan, parti tüzüğünde yer alan "Bir üye aynı organa en fazla iki dönem üst üste seçilebilir" kuralının dışında tutularak yeniden milletvekili adayı olabilecek...
29.09.2021 Gündem
"Senin yeğenin de PKK'da biliyorsun değil mi?"
"Senin yeğenin de PKK'da biliyorsun değil mi?" İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde dün gece Genel Kurul'da HDP'lilerle MHP'liler arasında "PKK terör örgütüdür" tartışması yaşandı. MHP'li Oktay Vural, "Bize göre PKK kanlı bir terör örgütüdür" deyince HDP'li Buldan'dan ilginç bir çıkış geldi.
29.09.2021 Gündem
İki döneme, çözüm freni
İki döneme, çözüm freni Seçimlere parti olarak girmeye hazırlanan HDP'de, sandık sürecinde büyük bir kan değişimi yaşanacak...
29.09.2021 Gündem
Dört eski bakan hakkında karar verildi
Dört eski bakan hakkında karar verildi Meclis, Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında adı geçen 4 eski bakanı Yüce Divan'a göndermeme kararı aldı...
29.09.2021 Gündem
Maske takan, otobüs yakan ajandır
Maske takan, otobüs yakan ajandır PKK’nın gençlik kollarından flaş karar
29.09.2021 Gündem
Tartışılacak sözler! Savaş çıkar
Tartışılacak sözler! Savaş çıkar DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) Batman İl Kongresi'ne katılarak 'Çözüm sürecini' değerlendiren DBP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, "O masadan, müzakere ve diyalogdan ya anlaşma ya da savaş çıkar. İkisinin ortası yoktur. O masanın devrilmesini asla istemiyoruz. Abdullah Öcalan'ın elini güçlendirmek istiyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayla Akat Ata ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayla akat ata haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.