Ayı Saldırısı

Ayı Saldırısı

Son dakika ayı saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayı saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayı saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayı Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayı saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 ayı saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm ayı saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi Ayı saldırısı haberi bu sefer Eskişehir'den geldi. Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım Merada hayvanları için ot toplarken ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaşadıklarını anlattı. Artvin’in Şavşat ilçesi Cevizli köyünde ayının saldırdığı yaşlı adam 5 gündür hastanede tedavi görüyor. Yaşananları anlatan 82 yaşındaki Mustafa Bilen, saldırı sırasında ayının dilini tutarak zaman kazandığını komşularının ardından yetişerek ayıyı öldürdüğünü söyledi.
11.10.2023 Gündem
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı!
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı! Artvin'in Şavşat ilçesinde köye inen ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaralandı. Çevredeki vatandaşların ayıyı öldürmesiyle kurtarılan şahıs, 112 ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
9.10.2023 Yaşam
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi Bitlis Eren Üniversitesi'nden (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü çevresine kampçıların kurduğu çadıra saldıran bir ayı ile 2 yavrusunu kamera ile görüntüledi.
7.08.2023 Yaşam
Köye inen bozayı ağıla girip 17 küçükbaş hayvanı öldürdü
Köye inen bozayı ağıla girip 17 küçükbaş hayvanı öldürdü Sivas'ın Divriği ilçesinde köye inen bozayı girdiği ağılda 200 küçükbaş hayvandan 17'sini öldürdü.
23.08.2022 Yaşam
Tarihin en korkunç ayı saldırı! Midesinden çıkanlar dehşete düşürdü...
Tarihin en korkunç ayı saldırı! Midesinden çıkanlar dehşete düşürdü... Japonya'da birçok insanın ölümüne sebep olan ayı, bölgeye gelen turistler için hâlâ büyük bir korku kaynağı. Kış uykusundan ayının midesinden çıkanlar ise tüyleri diken diken edecek cinsten
1.07.2022 Dünya
Ayının saldırdığı işçi: Öldüğümü sanıp bıraktı
Ayının saldırdığı işçi: Öldüğümü sanıp bıraktı Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde Ramazan Kadıncı (52), arazide otlayan ineklerini almaya gittiği sırada ayı saldırısına uğradı. Vücuduna 60 dikiş atılan Kadıncı, "Boğuşma anında çok bağırdım ve yere yattım. 'Ayı, sanırım beni, öldü' sandı öyle bıraktı. Bu ayılara çözüm bulunması gerekir" dedi.
31.05.2022 Yaşam
Rusya'da dehşete düşüren olay! Arkadaşını öldüren ayıyı dövüşerek etkisiz hale getirdi...
Rusya'da dehşete düşüren olay! Arkadaşını öldüren ayıyı dövüşerek etkisiz hale getirdi... Rusya'da balık avına çıkan arkadaşların yaşadıkları dehşete düşürdü. Rus boksör Ilya Medvedev arkadaşını öldüren boz ayıyla dakikalarca dövüştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan boksörün durumunun ağır olduğu belirtilirken ayının aldığı kurşunlara rağmen uzun bir süre saldırmaya devam ettiği belirtildi.
23.10.2021 Dünya
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı Tunceli'de ayı saldırısı sonucu yaralanan askeri helikopterle kaldırıldığı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan Mustafa Keser (59) yaşadığı korku dolu anları anlattı. Keser, “Yere yatırıp kaşımdan ve başımdan tırmalamaya başladı. Yalnız bana pençe vurmadı. Sonra ayağa kalktı, ben de kendimi toparlayıp ayağa kalktım. Bir daha üzerime gelince ben elimi ağzına ittim. Elimi itince elimi bayağı parçaladı” dedi.
7.10.2021 Yaşam
Sivas'ta korkunç olay! Valilik açıklama yaptı: Pençe ve diş izleri...
Sivas'ta korkunç olay! Valilik açıklama yaptı: Pençe ve diş izleri... Sivas'ın Divriği ilçesinde bir kişinin, ayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği değerlendirildi.
10.07.2021 Yaşam
Köyde korkunç anlar! Ayı saldırdı, köpekler kurtardı
Köyde korkunç anlar! Ayı saldırdı, köpekler kurtardı Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde ayı saldırısına uğrayan kişi yaralandı.
6.02.2021 Yaşam
'Akıllı kovan'la hırsızlık ve ayı saldırıları önlenebilecek
'Akıllı kovan'la hırsızlık ve ayı saldırıları önlenebilecek Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü uzmanlarının geliştirdiği "akıllı kovan" sayesinde arıların durumu takip edilebilecek.
15.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Tunceli'de ayı saldırısında 1 kişi yaralandı
Tunceli'de ayı saldırısında 1 kişi yaralandı Tunceli'nin Pülümür ilçesinde ayı saldırısı sonucu yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
2.08.2020 Yaşam
Karadeniz’de sayıları artan ayılar korkutuyor!
Karadeniz’de sayıları artan ayılar korkutuyor! Karadeniz Bölgesi'nde sayılarında önceki yıllara oranla artış olduğu belirlenen ayılar, indikleri yayla ve mezralarda tehlike oluşturuyor. Yaylalardaki turistik işletmelere dadanıp, tarım ürünlerine zarar veren ayılara karşı tedirgin olan bölge halkı, değnekle dolaşıp tedbir alırken, uzmanlar da ayı saldırılarına karşı doğada gürültülü ve gruplar halinde dolaşılmasını öneriyor.
22.06.2020 Yaşam
Korkunç ayı saldırısı! Pençe darbeleriyle...
Korkunç ayı saldırısı! Pençe darbeleriyle... Kars'ın Kağızman ilçesinde 'çaşır' isimli otu toplamak için araziye giden eczacı kalfası Ozan Ulu (28), ayının saldırısına uğradı. Ozan Ulu hastanede tedaviye alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
17.05.2020 Yaşam
Ankara'da ayı saldırısı!
Ankara'da ayı saldırısı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 60 yaşındaki kadın, hayvan otlattığı sırada ayının saldırması sonucu yaşamını yitirdi.
10.05.2020 Yaşam
Hakkari'de ayı saldırısı! Hepsini telef etti
Hakkari'de ayı saldırısı! Hepsini telef etti Hakkari'de ayının damını kazarak girdiği ahırdaki 20 koyunu telef ettiği ileri sürüldü.
23.04.2020 Yaşam
Erzurum'da ayı dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var
Erzurum'da ayı dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var Erzurum'un Uzundere ilçesinde, ayının saldırısına uğrayan Mustafa Öneş (83) hayatını kaybetti, Ayşe Yıldız (45) ve Murat Yıldız (47) çifti ise yaralandı.
20.09.2019 Gündem
Ardahan'da ayının saldırdığı kişi yaralandı
Ardahan'da ayının saldırdığı kişi yaralandı Ardahan'ın Göle ilçesinde yaylada hayvan otlatan kişi, ayı saldırısı sonucu yaralandı.
11.07.2019 Yaşam
Giresun'da ayı saldırısı! Son ada köpeği kurtardı
Giresun'da ayı saldırısı! Son ada köpeği kurtardı Giresun'un Yağlıdere ilçesinde, fındık bahçesinde çalışırken ayının saldırısına uğrayan Kasım Aydın'ı köpeği kurtardı. Yaralanan Aydın, hastanede tedaviye alındı.
29.06.2019 Yaşam
Doğu Karadeniz'de ayı popülasyonu arttı, bölge halkı tedirgin
Doğu Karadeniz'de ayı popülasyonu arttı, bölge halkı tedirgin Doğu Karadeniz Bölgesi'nde, 4 ilde yapılan yaban hayatı envanter çalışmasında sayılarında önceki yıllara oranla artış olduğu belirlenen ayılar, indikleri yerleşim yerlerinde bölge sakinleri için tehlike oluşturuyor. Yerleşim yerlerinde önlerine çıkan kişilere saldıran, arı kovanları ile tarım ürünlerine zarar veren ayılar, bölge halkını tedirgin ediyor. Gümüşhane'de çobana saldıran, Trabzon'da büyükbaşları telef eden, Rize'de kovanlara zarar veren ayılardan şikayetçi olan bölge sakinleri, yetkililerden önlem almasını istiyor.
25.11.2018 Gündem
Ayı saldırısından yaralı kurtuldu!
Ayı saldırısından yaralı kurtuldu! Giresun'un Alucra İlçesi'nde mantar toplarken ayı saldırısında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 54 yaşındaki Şerif Tokmak, "Ayının dilini tutarak kurtuldum" dedi.
9.05.2017 Haber
"Ayının dilini tutup kurtuldum"
"Ayının dilini tutup kurtuldum" Giresun'un Alucra İlçesi'nde mantar toplarken ayı saldırısında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 54 yaşındaki Şerif Tokmak, "Ayının dilini tutarak kurtuldum" dedi.
9.05.2017 Yaşam
Ayıların saldırısına uğradı!
Ayıların saldırısına uğradı! Tarlasındaki bal kovanlarını kontrol etmeye giderken 2 ayının saldırısına uğrayan Mustafa Demirel, yanında bulunan köpekleri sayesinde kurtuldu
23.12.2016 Yaşam
Erzincan'da ayı saldırısı: 1 ölü
Erzincan'da ayı saldırısı: 1 ölü Erzincan'ın Tercan ilçesinde, ormanlık alanda hayvanlarını otlatan kişi, ayı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.
13.07.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ayı Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayı saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.