Ayhan Işık

Ayhan Işık

Son dakika Ayhan Işık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayhan Işık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayhan Işık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhan Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhan ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 ayhan ışık haberi bulunmuştur. Tüm ayhan ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR’a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
12.05.2022 Gündem
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Cam Tavanlar konusu ne, oyuncuları kimler? Cam Tavanlar karakterleri ve gerçek isimleri…
Cam Tavanlar konusu ne, oyuncuları kimler? Cam Tavanlar karakterleri ve gerçek isimleri… Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de başlıyor. Dizi Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı aynı projede buluşturdu. Çarşamba akşamları ekranlara gelecek olan Cam Tavanlar’ın oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Cam Tavanlar hakkında merak edilenler…
9.06.2021 Gündem
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir?
Sadri Alışık’ın 96. doğum günü Sedat Girgin tasarımıyla Google'a doodle oldu! Sadri Alışık kimdir? Arama motoru devi Google Sadri Alışık’ın 96. doğum gününü doodle ile kutladı. Doodle'ı konuk sanatçı sanatçı Sedat Girgin resimledi. Sadri Alışık'ın doodle tasarımı ile karşılaşan Google kullanıcıları usta oyuncunun hayatını ve filmlerini merak ediyor. Peki, Sadri Alışık kimdir? Sadri Alışık ne zaman öldü? Sadri Alışık'ın eşi ve oğlu kimdir? İşte Sadri Alışık filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Ünlü yönetmen Ertem Göreç vefat etti
Ünlü yönetmen Ertem Göreç vefat etti "Karanlıkta Uyananlar" ve "Otobüs Yolcuları" gibi toplumsal gerçekçi filmleriyle 1960'lı yıllarda Türk sinemasına unutulmaz izler bırakan yönetmen Ertem Göreç, 90 yaşında hayatını kaybetti.
12.03.2021 Kültür Sanat
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın boş olduğu anlaşıldı
20.07.2020 Gündem
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintileri...
Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintileri... BEDAŞ, 16 Aralık 2019’da İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesintilerini internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan duyuruda İstanbul’da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintileri yaşanacak. Peki elektrik ne zaman gelecek? İşte BEDAŞ 16 Aralık elektrik kesintisi listesi…
16.12.2019 Gündem
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi)
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi) BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak programlı elektrik kesintisi listesi yayınladı. İstanbul’da 21 Kasım 2019 Perşembe günü birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 21 Kasım 2019 Perşembe günü İstanbul'da elektrik olmayacak semtler…
21.11.2019 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı
Sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı Beyoğlu'nda çökme tehlikesi bulunduğu için boşaltılan, ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.
3.10.2019 Gündem
İstanbul'da hareketli dakikalar! Sokak kapatıldı
İstanbul'da hareketli dakikalar! Sokak kapatıldı Beyoğlu'nda bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Binadan yola parçalar düşerken sokak şeritlerle kapatıldı.
2.10.2019 Gündem
Emel Sayın en büyük pişmanlığını anlattı!
Emel Sayın en büyük pişmanlığını anlattı! Emel Sayın, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu
2.06.2019 Magazin
Ahmet Kural'dan Ayhan Işık imajı
Ahmet Kural'dan Ayhan Işık imajı Oyuncu Ahmet Kural, sosyal medyadan yeni imajını paylaştı.
23.05.2019 Magazin
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, önceki akşam MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşti.
7.05.2019 Magazin
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Bir mucize gerçekleşti! Doktorlar 'aldırın' dedi ama...
Bir mucize gerçekleşti! Doktorlar 'aldırın' dedi ama... Hidrosefali nedeniyle beyin dokusu oluşmadığı ve beyninin yüzde 90’ı beyin omurilik sıvısı ile kaplı olduğu için yaşamayacağı düşünülen Yağmur bebek, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Aile, bebeklerinin durumunu doğum gerçekleşmeden öğrendiklerini ve doktorların 'aldırın' sözlerine kulak asmadıklarını belirtirken, doktorlar da böyle bir vaka ile ilk kez karşılaştıklarını ve Yağmur bebeğin tıp literatürüne girebileceğini belirtti.
19.02.2019 Yaşam
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta Mustafa Koç’tan Ayhan Işık’a kadar birçok ünlünün de kullandığı otomobillerin yer aldığı Klasik Otomobil Festivali kapılarını açtı. Festivalde 500 klasik otomobil sergileniyor.
29.06.2018 Ekonomi
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
İzel'in oynadığı filmin çekimi tamamlandı
İzel'in oynadığı filmin çekimi tamamlandı TÜRK Pop Müziği'nin sevilen ismi İzel Çeliköz, İzmir'in Dikili ilçesinin kırsal İslamlar Mahallesi'nde çekilen 'İyi ki Doğdun Abla' adlı filmde rol aldı.
30.03.2018 Magazin
Türkiye ile iyi geçinmezsen sen zararlı çıkarsın!
Türkiye ile iyi geçinmezsen sen zararlı çıkarsın! Ünlü aktör Ediz Hun, “Avrupa, Türkiye’nin güçlenmesini, ekonomik açıdan büyümesini istemiyor” dedi ve ekledi: “Türkiye gibi dinamik bir ülkenin AB’ye girmek istemesine en çok Avrupa sevinmeli ama bunu göremeyecek kadar büyük bir husumet besliyorlar bize. Avrupa, Türkiye ile iyi geçinirse çok şey kazanır, kötü geçinirse bundan zararlı çıkar”
5.03.2018 Magazin
Arif V 216 benim en iyi filmim
Arif V 216 benim en iyi filmim Cem Yılmaz’ın beklenen filmi Arif v 216 vizyona girdi. Türk Sineması’nın pek çok ünlü oyuncusunun rol aldığı filmin senaryosu Cem Yılmaz’a ait. Kıvanç Baruönü ise yönetti.
5.01.2018 Arşiv
Yeşilçam Arif V 216’da
Yeşilçam Arif V 216’da Cem Yılmaz’ın 5 Ocak’ta vizyona girecek olan filmi ‘Arif V 216’nın merakla beklenen karakterleri ortaya çıktı.
21.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhan ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.