Sadri Alışık

Sadri Alışık

Son dakika sadri alışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sadri alışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sadri alışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadri Alışık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadri alışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 sadri alışık haberi bulunmuştur. Tüm sadri alışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor! Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024 Magazin
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok
Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı duygusal bir paylaşımla andı: Annen yok, kimsen yok Çolpan İlhan ile Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık, 9 yıl önce hayatını kaybeden annesini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı. Alışık, paylaşımında 'Annen yoksa kimsen yok' sözüyle duygulandırdı.
25.07.2023 Magazin
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kraliçe dizisi Gaye kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kraliçe dizisi Gaye kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın rol aldığı Kraliçe dizisinde Gaye karakterini Sümeyra Koç canlandırıyor. Peki Sümeyra Koç kimdir? İşte Sümeyra Koç oynadığı diziler ve kariyeri...
14.04.2023 Televizyon
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü!
Petek Ertüre ve Serdar Oal'ın mutlu günü! Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile Bodrum'da evlendi.
28.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Taksim Meydanı'na çıkan yollar 1 Mayıs tedbirleri kapsamında kapatıldı
Taksim Meydanı'na çıkan yollar 1 Mayıs tedbirleri kapsamında kapatıldı İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, saat 06.00'dan itibaren Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı.
1.05.2022 Yaşam
İstanbullular dikkat: 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat: 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu.
30.04.2022 Gündem
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları"
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları" Mecburi İstikamet Yapım, Türk Tiyatrosu’nun en kıymetli yazarlarından Memet Baydur'un "Güne Bakan Cam Kırıkları" oyununu oda tiyatrosu formunda tasarlandı. Tek bir elektrik prizi olan her yeri tiyatro sahnesine çevrilmesine imkan veren formatı ile şirketler, çalışanları ile bu oyunu kendi binalarında izleyerek günlük iş telaşına ‘dur’ diyebilecek.
14.03.2022 Kültür Sanat
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta fotoğrafçısı Ali Mermer hayatını kaybetti 'Yeşilçam'ın fotoğrafçısı' olarak ünlenen Ali Mermer, 92 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilçam tarihine iz bırakan fotoğrafları çeken Ali Mermer ile uzun yıllar çalışan Ekrem Hür, "Çok değerli bir insandı. Şöhret olmak isteyenler onun stüdyosuna gelirdi" açıklamasında bulundu.
7.03.2022 Magazin
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi…
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi… Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, gündemdeki yerini koruyor. Nihal Yalçın’a oyuncu sevgilisi Berker Güven destek verdi. Nihal Yalçın’ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Güven, “Saygıyla, sevgiyle, tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum!” diye yazdı. Peki, Berker Güven kimdir, kaç yaşında ve nereli?
11.10.2021 Gündem
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki o detayı yıllarca kimse fark etmedi!
Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki o detayı yıllarca kimse fark etmedi! Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki 2 sancaktardan birinin elindeki sancak sopası bölümü yaklaşık 2 yıldır ortada yok. Eski ve yeni fotoğraflar arasındaki fark gerçeği ortaya çıkardı.
27.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sadri Alışık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadri alışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.