Aydoğan İnşaat

Aydoğan İnşaat

Son dakika Aydoğan İnşaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydoğan İnşaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydoğan İnşaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydoğan İnşaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydoğan inşaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 aydoğan inşaat haberi bulunmuştur. Tüm aydoğan inşaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kadın isterse' stat da yapar!
'Kadın isterse' stat da yapar! Ordu'da kasım ayında açılması planlanan Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında görev alan 5 kadın, büyük bir projenin parçası olmanın mutluluğunu yaşıyor.
13.09.2018 Futbol
Cadde’de dönüşüme 2 proje daha ekledi
Cadde’de dönüşüme 2 proje daha ekledi Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüme odaklanan Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Göztepe ve İstasyonpark Göztepe projelerine başladı. Şirket, Ukrayna ve Kıbrıs’ı da radarına aldı
30.04.2016 Ekonomi
Eski binalarda kanserojen madde tehlikesi
Eski binalarda kanserojen madde tehlikesi Kentsel Dönüşümde asbestli maddeler ayıklanmadan bina yıkılamayacak.
2.12.2015 Arşiv
Metrekaresi 6 bin dolar
Metrekaresi 6 bin dolar Aydoğan İnşaat'ın yeni projesi Aslanpark Erenköy, metrekaresi 6 bin liradan görücüye çıkıyor.
16.11.2015 Arşiv
Fenerbahçe'ye yeni proje
Fenerbahçe'ye yeni proje Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor.
1.09.2015 Arşiv
18 ayda tamam
18 ayda tamam AydoğanPark Tuzla projesi 18 ayda tamamlandı.
30.06.2015 Arşiv
30 Haziran'da teslim
30 Haziran'da teslim Caddepark Erenköy projesi 30 Haziran'da teslim ediliyor.
3.06.2015 Arşiv
Yeni nesil yaşama şehirden seslenin
Yeni nesil yaşama şehirden seslenin Ay Lounge projesi yeni nesil bir yaşam merkezi sunmayı amaçlıyor.
9.04.2015 Arşiv
Yeni nesil farklı mimariyle şaha kalkıyor
Yeni nesil farklı mimariyle şaha kalkıyor Ay Lounge projesi yeni nesil bir yaşam merkezi sunmayı amaçlıyor.
4.03.2015 Arşiv
Kadıköy'deki binaların yüzde 75'i yenilenmeli
Kadıköy'deki binaların yüzde 75'i yenilenmeli Sadece yıpranmış binaların yıkılmasından ziyade yüksek kent mekanları yaratmak gerekiyor.
16.01.2015 Arşiv
Evrenpark Fenerbahçe satışta
Evrenpark Fenerbahçe satışta Evrenpark Fenerbahçe projesinde metrekare 6 bin dolar
30.09.2014 Arşiv
Caddepark Erenköy Lansmana Çıktı
Caddepark Erenköy Lansmana Çıktı Caddepark Erenköy projesind metrekare fiyatı 6000 dolardan başlıyor.
19.06.2014 Arşiv
Aydoğan Park'ta Ödeme Seçenekleri
Aydoğan Park'ta Ödeme Seçenekleri Tuzla'da hayata geçirilen Aydoğan Park Tuzla projesinde ödeme seçenekleri neler?
27.02.2014 Arşiv
Yıl bitti, projeler bitmedi!
Yıl bitti, projeler bitmedi! 3 Bin 500 konut satılık..
20.12.2013 Ekonomi
Alkent 2000'e yıkım kararı!
Alkent 2000'e yıkım kararı! Kaçakları ilçe belediyesinin yıkmadığı anlaşıldı
9.10.2012 Yaşam
Ebru Cizdam'ın ölümüyle ilgili flaş detay! Görüntüler ortaya çıktı
Ebru Cizdam'ın ölümüyle ilgili flaş detay! Görüntüler ortaya çıktı Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın otel görüntüleri ortaya çıktı. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında buluna güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre Özgür Aydoğan'ın maktul Ebru Cizdam'la kavga ettikleri ve genç kadının kaçtığı ortaya çıktı. Odaya giren Aydoğan'ın daha sonra oteldeki odadan çıkarak imam nikahlı eşini zorla odaya soktuğu belirlendi.
14.03.2022 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaatındaki törene katıldı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kirazlı-Halkalı metro hattı inşaatındaki törene katıldı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kirazlı-Halkalı Metro Hattı İnşaat alanındaki törene katıldı. Butona basarak temele harç döken Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmasında "Demokrasisi gelişmiş, insan haklarına saygılı, kadın-erkek toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı, herkesin aşının, herkesin işinin olduğu, evlatlarımızın geleceklerini yurt dışında değil Türkiye coğrafyasında aradıkları güzel bir Türkiye'yi inşa edeceğiz.ö dedi.
27.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da deprem konutları anahtar teslim töreninde konuştu.Erdoğan, "Biz Elazığ'a şehir hastanesini yaptık mı? Yaptık. O hastaneler olmasa biz, o geceyi nasıl atlatırdık. Okullarımız ile, her şeyimiz ile hizmetinizdeyiz. Bundan sonraki etaba ne zaman geleceğiz? Bakanım diyor ki, 6 aya kadar da kalanı bitireceğiz. Gakoşlar bizimki bitmedi demeyecek, hepsi bitmiş olacak." dedi.
25.01.2021 Siyaset
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında? Alper Erözer küçük yaşına karşın edindiği büyük başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyanın en fazla konuşulan isimlerinden olan Alper Erözer YouTube kanalı üzerinden paylaştığı "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan tarafından keşfeldilerek 9 şarkılık ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
4.04.2018 Gündem
Finans Merkezi’ne komşu ofis projesine başladı
Finans Merkezi’ne komşu ofis projesine başladı Maksem Grup, Ataşehir’de A+ Live projesine başladı. Metrekare fiyatının bölge ortalamasının altında olduğu projede lansmana özel 8 bin liralık fiyat belirlendi
9.04.2016 Ekonomi
A+ Live Ataşehir satışa çıktı
A+ Live Ataşehir satışa çıktı Ataşehir’de 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir satışa çıktı
7.04.2016 Arşiv
Gıdada tağşişte ısrar edene "kapatma cezası" yolda
Gıdada tağşişte ısrar edene "kapatma cezası" yolda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, gıdada taklit eden firmalar için "Gerekirse bunların faaliyetlerini sonlandırma ile ilgili çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.
4.01.2016 Ekonomi
Otopark ve tesis brüt alandan çıktı
Otopark ve tesis brüt alandan çıktı 360 Kurtköy projesinde sektördeki örneklerinden farklı olarak brüt alana otopark ve sosyal tesisler eklenmeden satış yapılacak.
20.10.2015 Ekonomi
Satışlar başladı
Satışlar başladı Kurtköy'ün en büyük projesi 360 Kurtköy'de satışlar başladı.
20.10.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Aydoğan İnşaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydoğan inşaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.