Aydınlık

Aydınlık

Son dakika aydınlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydınlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydınlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydınlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydınlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.572 aydınlık haberi bulunmuştur. Tüm aydınlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Koza'da 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak
Altın Koza'da 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacakBu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin dünya sineması bölümünde gösterilecek 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak.
16.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde 11 film ilk kez seyirci karşısına çıkacak
Altın Koza Film Festivali'nde 11 film ilk kez seyirci karşısına çıkacakBu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin dünya sineması bölümünde gösterilecek 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak.
16.09.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret eden şahsı 30 Ağustos'ta onur konuğu yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret eden şahsı 30 Ağustos'ta onur konuğu yaptılarCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Helalleştik dediler, milletin iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular." diyerek "Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz." açıklamasında bulundu.
10.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, “Sistemler sistemi olarak geliştireceğimiz Çelik Kubbe projemizi inşallah tüm unsurlarıyla hayata geçireceğiz. Birilerinin Demir Kubbesi varsa bizim Çelik Kubbemiz olacak" dedi.
31.08.2024Gündem
30 Ağustos programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk'ün zaferler ayı ağustostur
30 Ağustos programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk'ün zaferler ayı ağustosturCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Zafer Bayramı Özel Konseri"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ölümü öldüren cesaret abidelerinden devraldığımız emaneti şanla taşımaya devam edeceğiz. Ağustos ayı tarihimizde Türk'ün zaferler ayı olarak bilinir. 4 gün önce milletimize Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Zaferi'nin sene-i devriyesini kutladık. Aynı gün Büyük Taarruz'un yıldönümünü andık" dedi.
30.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü teröre karşı tarihi başarılar elde ettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü teröre karşı tarihi başarılar elde ettikCumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörü, ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkartana kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
15.08.2024Gündem
Emine Erdoğan: AK Parti milletimizin desteği ile yeni yaşına merhaba diyor
Emine Erdoğan: AK Parti milletimizin desteği ile yeni yaşına merhaba diyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
14.08.2024Gündem
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajı
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirmektedir." ifadelerini kullandı.
24.07.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Emine Erdoğan, "O karanlık gecenin sabahına ulaşan aydınlık, milli iradenin, birlik ve beraberliğin zaferidir. Bu kutlu direnişin kahramanlarının yürekleri, milletimizin sinesinde atmaya devam ediyor" dedi.
15.07.2024Gündem
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdi
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdiİş dünyası temsilcileri, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.
14.07.2024Ekonomi
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret etti
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2021'de açılan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni bugüne kadar 250 bin kişi ziyaret etti.
13.07.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı FETÖ'nün hain darbe girişimi karşısında Türk halkının iradesini gösteren fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi" İstanbul Havalimanı'nda açıldı.
12.07.2024Gündem
İstanbul Valiliği 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi
İstanbul Valiliği 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gaziler onuruna yemek verdiİstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen programda şehit aileleri ile bir araya geldi.
10.07.2024Gündem
Adana Valisi LGS'den tam puan alan öğrencileri misafir etti
Adana Valisi LGS'den tam puan alan öğrencileri misafir ettiAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tam puan alarak ilimizin gururu olan öğrencilerle bir araya geldi.
10.07.2024Adana
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmak
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmakNew York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell'in 30'uncu yılını kutladığı gong töreniyle dün gerçekleşti. İstanbul ve New York borsalarına aynı anda kote olan ilk şirket Turkcell'in 30'uncu yılı vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Turkcell hisseleri yaklaşık çeyrek asırdır New York Borsası'nda işlem görüyor. Telekomünikasyon operatörü olarak çıktığımız yolda, bugün ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı' kimliğimizle sektörümüzün lider şirketiyiz” dedi.
9.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te geleceğin Türkiye’si için ter döktüler
Gaziantep'te geleceğin Türkiye’si için ter döktülerTürkiye'nin bilim ve teknoloji hamlesi için hayata geçirdiği ‘DENEYAP Atölyeleri’ uygulama sınavına giren 518 öğrenci kendilerine verilen malzemelerle kendi araçlarını yaptılar.
3.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te dut ağacının altında, dut suyu satıyor! Birçok faydası var
Gaziantep'te dut ağacının altında, dut suyu satıyor! Birçok faydası varGaziantep'te yaşayan 14 yıldır geleneksel Türk şerbetleri satan 38 yaşındaki Hülya Aydınlık, gölgesinde serinlediği dut ağacının altında, dut suyu, Osmanlı şerbeti ve meyan şerbeti satarak geçimini sağlıyor.
14.06.2024Gaziantep
Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye tarihi ziyaret! Özgür Özel ile kritik görüşme
Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye tarihi ziyaret! Özgür Özel ile kritik görüşme18 yılın ardından CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Özgür Özel, Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde Erdoğan'ı ziyaret etmişti.
11.06.2024Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.05.2024Gündem
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'deGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024Gündem
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919”
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919”Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
18.05.2024Gaziantep
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini bulduDeğişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024Adana
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecekToroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Aydınlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydınlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.