Ayberk Pekcan

Ayberk Pekcan

Son dakika Ayberk Pekcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayberk Pekcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayberk Pekcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayberk Pekcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayberk pekcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 ayberk pekcan haberi bulunmuştur. Tüm ayberk pekcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklamalar: “Çantamda hep içlik taşırım!”
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklamalar: “Çantamda hep içlik taşırım!” Her hafta konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayan, farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, vizyona giren Dilberay filminde Dilberay’ı canlandıran başarılı oyuncu Büşra Pekin oldu. Pekin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
13.02.2022 Magazin
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı!
Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı! Mersin'de tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşen 51 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna alkışlarla uğurlandı.
25.01.2022 Magazin
Büşra Pekin gözyaşlarını tutamadı! Ayberk Pekcan paylaşımı...
Büşra Pekin gözyaşlarını tutamadı! Ayberk Pekcan paylaşımı... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu Ayberk Pekcan, 51 yaşında hayatını kaybetti. Pekcan ile 'Dilber Ay' filminde rol alan Büşra Pekin ise gözyaşlarını tutamadığını belirterek ünlü oyuncu için bir paylaşım yaptı.
25.01.2022 Magazin
Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti!
Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti! Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayberk Pekcan yoğun bakıma kaldırılmıştı. Oyuncu bugün tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Ayberk Pekcan öldü mü? Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
Ayberk Pekcan öldü mü? Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne? Ayberk Pekcan öldü mü? Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Oyuncu bugün tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki, Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında öldü?
24.01.2022 Gündem
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor!
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor! Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını konu alan filmin çekimlerine Adana’da başlandı. ‘Küçük Dev Kadın Dilber Ay’ adlı yapımda Büşra Pekin başrolde.
3.12.2020 Magazin
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile yarın ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Televizyon
Ayberk Pekcan’a şiddet faturası!
Ayberk Pekcan’a şiddet faturası! Menajer Canda Karikutal’ın, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eski sevgilisi Ayberk Pekcan’a açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme, ‘kasten yaralama suçu’ndan suçlu bulduğu Pekcan’ı 9 bin TL maddi, 5 bin TL manevi tazminata mahkûm etti.
2.09.2017 Magazin
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak
Erdoğan açıkladı! Proje tamam AKM yıkılacak Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacak opera binası için hazırlıkların bittiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıkıp orayı yeniden çok güzel bir eseri İstanbul’umuza kazandıracağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programında konuştu
12.06.2017 Siyaset
Diriliş Ertuğrul 80. bölümünde Bamsı'ya ne olacağı merak ediliyor!
Diriliş Ertuğrul 80. bölümünde Bamsı'ya ne olacağı merak ediliyor! Diriliş Ertuğrul 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde vurulan Bamsı'nın ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Yeni bir savaşa hazırlanan Ertuğrul Bey bu mücadeleyi de kazanabilecek mi? Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamları TRT 1'de...
29.09.2021 Gündem
Oyunculardan çağrı
Oyunculardan çağrı Reyting rekoru kıran ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi oyuncuları, önceki gün Ataşehir Kitap Şenliği’ne katıldı...
24.12.2016 Magazin
Demokrasi nöbeti devam ediyor
Demokrasi nöbeti devam ediyor 15 Temmuz kalkışmasıyla başlayan ‘demokrasi nöbetleri’ Türkiye’nin dört bir yanında sürüyor
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul dizisine yeni sezonda yeni isimler katıldı
Diriliş Ertuğrul dizisine yeni sezonda yeni isimler katıldı TRT1'in sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezona hazır! Dizinin kadrosuna 2. sezonunda birçok yeni isim katıldı.
1.09.2015 Magazin
'Kış Uykusu' SİYAD adaylığında tarih yazdı!
'Kış Uykusu' SİYAD adaylığında tarih yazdı! Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye'li filmi 'Kış Uykusu', Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) tarafından verilen 47. SİYAD Ödülleri'nde 10 dalda 13 adaylık elde etti.
25.02.2015 Kültür Sanat
Altın Koza’da heyecan dorukta
Altın Koza’da heyecan dorukta ADANA’da 21’ncisi gerçekleştirilen Altın Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda, 15 dalda verilen ödüller bu akşam düzenlenecek törende açıklanacak...
19.09.2014 Magazin
Altın Koza Film Festivali başlıyor sürpriz birde konuk var
Altın Koza Film Festivali başlıyor sürpriz birde konuk var Türkiye'nin önemli sinema etkinliklerinden 21. Adana Altın Koza Film Festivali bugün başlıyor. 21 Eylül'e kadar sürecek festivalde bu yıl 205 film seyirciyle buluşacak. Dünya sinemasından seçkin örneklerin de de gösterileceği festivalin ulusal yarışmada seçilecek en iyi filme 350 bin lira para ödülü verilecek. Peki festivalde neler var?
15.09.2014 Arşiv
Tarantino'nun filminde oynayacak
Tarantino'nun filminde oynayacak Zaman Gazetesi'nden Ayhan Hülagü'ye konuşan Altın Palmiye'li 'Kış Uykusu' filminin oyuncusu Ayberk Pekcan, "Tarantino ile çalışacağım, bir aksilik olmazsa... Cannes'dan sonra havalimanında Michael Madson geldi, tebrik etti. Tarantino'nun filminde başrol oynayacakmış, 'Sen de oynar mısın?' dedi. Menajerimle mesajlaşıyorlar şimdi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Türk aydını nasıl kurtulur?
Türk aydını nasıl kurtulur? Dünyanın en prestijli ödülü olan Altın Palmiye’yi alan Kış Uykusu bu hafta vizyona giriyor...
13.06.2014 Arşiv
En iyisi "Bir Zamanlar Anadolu'da"
En iyisi "Bir Zamanlar Anadolu'da" SİYAD 44. Türk Sineması Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu
17.01.2012 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ayberk Pekcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayberk pekcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.