Avşar Film

Avşar Film

Son dakika avşar film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avşar film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avşar film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avşar Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avşar film gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 avşar film haberi bulunmuştur. Tüm avşar film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar hakkında en çok merak edilen sır! Ortaya çıktı, karnındaki dövme meğer...
Hülya Avşar hakkında en çok merak edilen sır! Ortaya çıktı, karnındaki dövme meğer... Hülya Avşar hakkındaki merak edilen o detay ortaya çıktı. Dövmeyi çok seven ve vücudunda 13 tane dövmesi olan Hülya Avşar'ın karnındaki büyük dövme merak konusu olmuştu. İşte Avşar'ın karnına yaptığı boydan boya o dövmenin sırrı...
4.12.2021 Magazin
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
Yeni sezon yayın tarihi belli oldu
Yeni sezon yayın tarihi belli oldu Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar...
3.09.2019 Televizyon
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor Yapımcılar ve en büyük sinema işletmecisi Mars arasındaki kriz derinleşiyor. Geri adım bir yana, dili daha da sertleşiyor. İşte tarafların son görüşleri...
4.01.2019 Gündem
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizinin başrol oyuncusu Alp Navruz’a sözleşmeyi ihlal ederek başka bir dizide oynadığı iddiasıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 72 bin liralık tazminat davası açıldı.
14.12.2018 Magazin
Hülya Avşar'ın Selfi'si!
Hülya Avşar'ın Selfi'si! Hülya Avşar yeni filmi ‘Selfi’nin vizyon tarihini verdiği seksi pozla duyurdu.
18.04.2018 Magazin
Gani Müjde'den çok konuşulacak Çiftlik Bank projesi
Gani Müjde'den çok konuşulacak Çiftlik Bank projesi Gani Müjde son yılların en çok konuşulan dolandırıcılık olayı Çiftlik Bank'ı film yapıyor
10.04.2018 Magazin
Hülya Avşar, film afişi için çıplak poz verdi
Hülya Avşar, film afişi için çıplak poz verdi Hülya Avşar, senaryosu ve yönetmenliğini üstlendiği Selfie filminin afişi için çıplak poz verdi.
4.04.2018 Magazin
Hülya Avşar böyle duyurdu: Yakında...
Hülya Avşar böyle duyurdu: Yakında... Geçen Temmuz'da kendi hayat hikayesini anlatacak olan ‘Selfie’ filminin çekimlerini tamamlayan sanatçı Hülya Avşar'dan müjdeli haber geldi.
20.02.2018 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer!
Fazilet Hanım ve Kızları'na sürpriz transfer! Star TV’nin Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi “Fazilet Hanım ve Kızları”nda heyecan her hafta daha da artıyor.
24.01.2018 Televizyon
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan!
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan! Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Hazan ve Sinan, Yağız için güzel bir sürpriz yapmak istemektedir fakat Yasemin'in tuzağı her şeyi alt üst eder.
29.09.2021 Gündem
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı...
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı... Cuma akşamlarına 'İstanbullu Gelin' dizisiyle damga vuran Özcan Deniz, şu günlerde birçok heyecanı birden yaşıyor.
25.11.2017 Magazin
'Öteki Taraf'ın afişi yayınlandı!
'Öteki Taraf'ın afişi yayınlandı! Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver’in başrolünü paylaştığı, 'Öteki Taraf' filminin afişi görücüye çıktı.
10.11.2017 Kültür Sanat
FOX'ta üst düzey ayrılık! Kendisi açıkladı...
FOX'ta üst düzey ayrılık! Kendisi açıkladı... FOX'un Dramalar kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşandı.
31.10.2017 Televizyon
Helin Avşar: Boyu çok uzun ama sürekli yatakta...
Helin Avşar: Boyu çok uzun ama sürekli yatakta... Kürkünün gerçek olmadığını söyleyen Helin Avşar, Burak Hakkı’yla bir filmde rol alacağını belirtti.
28.10.2017 Magazin
Halil Sezai’nin gizemli sevgilisi bakın kim çıktı?
Halil Sezai’nin gizemli sevgilisi bakın kim çıktı? İki yıl önce Zehra Kaya’yla yaptığı evlilik sadece 3 ay süren Halil Sezai’nin yeni sevgilisinin kimliği ortaya çıktı.
24.10.2017 Magazin
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı'
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı' Sanatçı Hülya Avşar'ın, "Beğendiğim kişiyle öpüşme sahnem olduğunda sete koşarak gidiyordum.' açıklamasının yankıları sürüyor.
30.09.2017 Magazin
'Çocuklar Sana Emanet' filminin setinden ilk kare!
'Çocuklar Sana Emanet' filminin setinden ilk kare! Çağan Irmak'ın yönettiği, Engin Akyürek'in başrolünü Hilal Altınbilek'le paylaştığı "Çocuklar Sana Emanet" filminin çekimleri sürüyor.
30.09.2017 Kültür Sanat
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Hilal Altınbilek, Engin Akyürek için 5 diziyi geri çevirdi!
Hilal Altınbilek, Engin Akyürek için 5 diziyi geri çevirdi! Karagül dizisinde canlandırdığı Özlem karakteriyle beğeni toplayan Hilal Altınbilek, iddialı bir filmin çekimlerine hazırlanıyor.
24.09.2017 Televizyon
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye...
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye... Hülya Avşar bazı arkadaşlarını hayatından çıkarmaya karar verdi.
17.09.2017 Magazin
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor!
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor! 'Gülizar' dizisine hazırlanan Çağan Irmak'tan sürpriz bir film projesi geliyor.
30.08.2017 Televizyon
Belçim Bilgin'in yeni filminin adı yine değişti
Belçim Bilgin'in yeni filminin adı yine değişti Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Kördüğüm dizisinin ardından setlere dönüş yaptı.
20.08.2017 Televizyon
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım...
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım... Hayat hikayesini anlattığı filmi "Selfie"nin çekimlerini tamamladığını duyuran Hülya Avşar, "Montajcıları eve kapattım" itirafında bulundu.
17.08.2017 Magazin
Kendine rol yazdıran köpek Mithril
Kendine rol yazdıran köpek Mithril Doğduğu günden beri oyunculuk yapan Mithril reklam, dizi ve filmlerin aranan isimi. Mithril her role giriyor... Utanıyor, ölü taklidi yapıyor, öpüşüyor ve kavga edebiliyor...
21.07.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Avşar Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avşar film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.