Avrupa Futbol Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyonası

Son dakika Avrupa Futbol Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Futbol Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Futbol Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa futbol şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.510 avrupa futbol şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa futbol şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 Süper Lig
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul yapılacağını açıkladı.
7.04.2024 Futbol
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 İddaa
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha!
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Galatasaray
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı Türkiye Futbol Milli Takımları’nın 2024 yılında giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.
18.03.2024 Futbol
Türkiye Macaristan maçı ne zaman? A Milli Takımın maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli kadroda kimler var?
Türkiye Macaristan maçı ne zaman? A Milli Takımın maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli kadroda kimler var? A Milli Takımın Macaristan ile oynanacağı hazırlık maçı için geri sayım başladı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi ilk sınavını verecek Millilerin maç günü de araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin maç kadrosunda kimlerin olduğu merak konusu oldu. Peki Milli maç ne zaman, hangi kanalda?
18.03.2024 Futbol
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
1.03.2024 Süper Lig
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi? Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan son günlerde konuşulan isimler arasında girdi. Depremden sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a sık sık tepkisini dile getiren Gökhan Zan hakkında aramalar arttı. Vatandaşlar Gökhan Zan’ın açıklamaları sonrası “Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden aday, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
11.01.2024 Gündem
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün takım kaptanı Levent Mercan, "Milli takıma seçilmekten gurur duyarım. Performansımı böyle sürdürürsem bir gün çağırılacağım diye düşünüyorum. Bunun için çalışıyorum, mücadele ediyorum" dedi.
5.01.2024 Süper Lig
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ev sahipliğinden çıkarılacağı iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer etti. Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasının ardından Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi orta atıldı. İddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi. Peki Euro 2032 Türkiye'den alındı mı? İşte detaylar...
12.12.2023 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu. Bakan Bak, 'Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor. Herkesi sağduyuya çağırıyoruz. Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğiz. Süreci yakından takip ediyoruz. Gereği yapılacaktır.' dedi.
12.12.2023 Futbol
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri çekilen kurayla belli oldu.
2.12.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Batshuayi yerine gelecek golcü rakibe gidiyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe şimdiden çalışmalara başladı. Sarı - lacivertlilerin listesindeki isme dev bir kulübün talip olduğu öğrenildi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
28.11.2023 Fenerbahçe
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
İtiraz gelmişti! TFF, Süper Kupa için son kararını açıkladı
İtiraz gelmişti! TFF, Süper Kupa için son kararını açıkladı TFF, Türkiye Kupası'nın daha önce de açıklandığı gibi Suudi Arabistan'da oynanacağını ve kararın değiştirilmeyeceğini açıkladı.
23.11.2023 Futbol
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda Galler ile deplasmanda berabere kalarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 kura çekimine ikinci torbadan katılacak. İngilizler, turnuva öncesi kura çekimini simüle etti.
23.11.2023 Futbol
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Play-Off Turu kura çekimi yapıldı.
23.11.2023 Futbol
Euro 2024 Türkiye kaçıncı torbada? EURO 2024 4 torbada kimler var?
Euro 2024 Türkiye kaçıncı torbada? EURO 2024 4 torbada kimler var? EURO 2024 Türkiye kaçıncı torbada yer aldı sorusu futbolseverlerin gündemindeki yerini aldı. D Grubu'nda lider durumunda olan Türkiye son maçına Galler ile çıktı. Millilerin bu maçtan alacağı puan ya da punlar grupta sıralamayı da etkileyecek. EURO 2024'e katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı, İspanya ve Belçika'nın galibiyetleriyle birinci torba hedefinden sapmıştı. Peki Türkiye 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hangi torbadan katılacak? Detaylar haberimizde.
21.11.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa futbol şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.