Audi

Audi

Son dakika Audi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Audi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Audi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Audi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan audi gelişmeleri de dahil olmak üzere 918 audi haberi bulunmuştur. Tüm audi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Audi A3 sedan fiyatı güncellendi! Premiumda bu fiyat bir daha gelmez
Audi A3 sedan fiyatı güncellendi! Premiumda bu fiyat bir daha gelmez Otomobil meraklıkların en yoğun ilgi gösterdiği modellerin başında Audi A3 geliyor. Kasım ayı fiyat listesini görenler premium segmentte bu fiyata inanmıyor.
2.11.2023 Otomobil
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir?
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir? DSG Audi, SEAT ve Skoda dahil olmak üzere Volkswagen Grubu bünyesindeki birçok üretici tarafından kullanılan bir tür çift kavramalı şanzımandır. Geleneksel bir otomatik şanzımandan çok farklı bir şekilde çalışır, ancak sürüş sırasında farkı fark etmeyebilirsiniz.
6.06.2023 Gündem
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir?
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir? Modern araçlar, yakıt verimliliğini ve yol tutuşunu iyileştirmek için aerodinamik olacak şekilde tasarlanmıştır. Yine de pek çok otomobil tutkunu, özellikle yarış arabası sürücüleri, performansı artırmak ve tarz katmak için eklenti gövde kitleri takmayı tercih ediyor. Bazen aero kitler olarak adlandırılan bu kitler, tipik olarak yere basma kuvvetini ve araç çekişini artırmaya yardımcı olan difüzörler, ayırıcılar, rüzgarlıklar ve kanarllar gibi öğeleri içerir. Marşpiyeler de bunlardan biridir.
1.06.2023 Gündem
HDP’li Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi
HDP’li Meral Danış Beştaş trafik kazası geçirdi HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları için gittiği Erzurum'un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan Beştaş, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
13.04.2023 Gündem
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL?
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL? Survivor 2023 yeni sezonu 15 Ocak Pazar akşamı başlayacak. İlk fragmanın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Acun Ilıcalı’nın özel uçağından inerek spor arabasına bindiği anlar gündeme oturdu. Acun Ilıcalı'nın kullandığı yeşil spor otomobil izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki, Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor arabasının değeri kaç ne kadar, kaç TL?
14.01.2023 Televizyon
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın aylar önce yaptığı teklifle başlayan ve tarafları davalık hale getiren Twitter’ı satın alması, geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Bu gelişmenin ardından Twitter’ın yeni sahibi Musk olurken, üst düzey yöneticilerin büyük bir kısmı şirketten istifa etti. Bu süreçte Twitter’a karşı güveni azalan markalar, Twitter’daki reklam harcamalarını durdurdu.
24.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Beykoz’da otomobil ile duvar arasına sıkışan kadın hayatını kaybetti
Beykoz’da otomobil ile duvar arasına sıkışan kadın hayatını kaybetti İstanbul Beykoz’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yokuş aşağı kayarak yolda yürümekte olan 2 vatandaşı ezdi. Bir kadın hayatını kaybederken diğer vatandaş ağır yaralandı. Kadının, işten eve gittiği sırada kazaya yakalandığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.
28.04.2022 Yaşam
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 47,2 arttı. Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
27.04.2022 Ekonomi
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı Küçük birikimleri ile ev veya otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin yatırdıkları paralarla çok sayıda lüks otomobil alındığı ortaya çıktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda ‘evim şirketi’ olarak da bilinen firmaların ‘kendi üzerine’ kayıtlı 37 otomobili satışa çıkardı. 28 milyon TL değerindeki otomobiller arasında çok sayıda Mercedes-Benz ve Audi’nin yanı sıra Porsche ve Bentley gibi lüks segmentteki otomobiller de yer aldı. Tasfiye sürecindeki şirketlerin varlıkları satılarak, tasarruf sahiplerinin birikimleri ödenmeye çalışılıyor.
4.04.2022 Gündem
Ferrari GT yarışları için yeni araç üretiyor!
Ferrari GT yarışları için yeni araç üretiyor! Ferrari GT3 pistlere çıkmak için hazırlanıyor.
23.03.2022 Otomobil
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı Volkswagen'den yeni karar! Dev otomotiv firması üretimi resmen durdurdu. Slovakya'daki Volkswagen fabrikası, Ukrayna'daki ihtilaf nedeniyle arz sıkıntısı yaşıyor. Üretimin askıya alındığı açıklandı.
23.03.2022 Otomobil
Elektrikli arabalar ile ilgili flaş gelişme! Destek veriliyor, yüzde 75...
Elektrikli arabalar ile ilgili flaş gelişme! Destek veriliyor, yüzde 75... Elektrikli arabası olanları ilgilendiren gelişme! Artık değişti, 20 milyon liraya kadar destek veriliyor. Devredememe süresi 1 yıla indirildi, yaşanacak sorunlar içinse bir defaya mahsus 6 aylık ek süre tanındı. Resmi Gazete'de yayımlanan pakete göre, elektrikli şarj istasyonu kurmak isteyen yatırımcılara, yatırım bedelinin yüzde 75’ine ve 20 milyon liraya kadar geri ödemesiz destek sağlanacak.
22.03.2022 Otomobil
Elektrikli Audi A6 700 km gidecek!
Elektrikli Audi A6 700 km gidecek! Geleceğin elektrikle çalışan üst sınıf A6 örneği olarak Audi A6 Avant e-tron concept tanıtıldı.
21.03.2022 Otomobil
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor!
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor! Arka koltuk yolcuları sanal gerçeklik gözlüklerini (VR gözlükleri) takarak oyunlar, filmler ve etkileşimli içerik gibi çeşitli medya formatlarıyla vakit geçirebilecek.
13.03.2022 Otomobil
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Arda Turan Sevgililer Günü için garsona arabasını ödünç verdi!
Arda Turan Sevgililer Günü için garsona arabasını ödünç verdi! Galatasaray takım kaptanı Arda Turan (35), Bebek'te müdavimi olduğu kafede çalışan gencin ilginç isteğini geri çevirmedi.
18.02.2022 Magazin
Rekabet Kurumu, 5 Alman otomotiv devine idari para cezası vermedi
Rekabet Kurumu, 5 Alman otomotiv devine idari para cezası vermedi Rekabet Kurulu tarafından Alman otomotiv devleri Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz ve BMW hakkında yürütülen soruşturmanın kararına göre, rekabete aykırı hareket etmedikleri gerekçesiyle idari para cezası verilmedi.
2.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Audi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki audi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.