Atromitos

Atromitos

Son dakika Atromitos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atromitos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atromitos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atromitos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atromitos gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 atromitos haberi bulunmuştur. Tüm atromitos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Yunan basını Fatih Terim'i bombaladı: Kendini kaybetti, saçma görünüyor
Yunan basını Fatih Terim'i bombaladı: Kendini kaybetti, saçma görünüyor Panathinaikos kariyerine galibiyetlerle başlayan Fatih Terim, son haftalarda önce kupada Atromitos'a ardından da derbide PAOK'a mağlup olmasının ardından Yunanistan basınında ağır eleştirilere maruz kaldı. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Fatih Terim, Yunanistan'da ilk kez maç kaybetti!
Fatih Terim, Yunanistan'da ilk kez maç kaybetti! Yunanistan Kupası Çeyrek Final ilk maçında Atromitos, Panathinaikos'u 2-1'lik skorla geçti. Fatih Terim, Panathinaikos'ta ilk kez maç kaybetti.
25.01.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, futbola yatırımlarını devam ettiriyor. Ünlü televizyoncu, yeni bir kulüp daha satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 İddaa
Galatasaray - Barcelona maçına İtalyan hakem
Galatasaray - Barcelona maçına İtalyan hakem Perşembe günü NEF Stadı'nda Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın maçına İtalyan hakem Daniele Orsato atandı.
15.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.02.2022 İddaa
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Napoleoni'den son 10 dakikada 9 gol!
Napoleoni'den son 10 dakikada 9 gol! Başakşehir’de, maçların son bölümlerinde gol atmayı gelenek haline getiren ve Fenerbahçe karşısında da bunu sürdüren Stefano Napoleoni, 17 golünün 9’unu 80 ve sonrası, 11 tanesini de 75 ve sonrası dakikalarda kaydetti.
11.03.2019 Başakşehir
UEFA Avrupa Ligi'nde 44 takım üst tura yükseldi
UEFA Avrupa Ligi'nde 44 takım üst tura yükseldi UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda rövanş maçları oynandı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci önemli turnuvasında, 3. ön eleme turuna yükselen 44 takım belli oldu.
2.08.2018 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 46 karşılaşma yapıldı
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 46 karşılaşma yapıldı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçları oynandı.
26.07.2018 UEFA Avrupa Ligi
İşte Mısır'ın Dünya Kupası kadrosu! Trezeguet ve Salah...
İşte Mısır'ın Dünya Kupası kadrosu! Trezeguet ve Salah... Mısır Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosuna sakatlığı bulunan Liverpoollu Salah'ın yanı sıra Kasımpaşa'dan Trezeguet de dahil edildi.
4.06.2018 Arşiv
Yunanistan'da şike depremi!
Yunanistan'da şike depremi! Yunanistan'daki şike soruşturması derinleşiyor.
8.11.2017 Futbol
Ioannis Maniatis Alanyaspor'da
Ioannis Maniatis Alanyaspor'da Spor Toto Süper Lig ekibi Alanyaspor, Yunan oyuncu Ioannis Maniatis ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
29.06.2017 Alanyaspor
Vasilis Vouzas: "Seyirci Beşiktaş'a çok yardım etti"
Vasilis Vouzas: "Seyirci Beşiktaş'a çok yardım etti" UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş'a rövanş maçında 4-1 yenilerek elenen Olympiakos'un teknik direktörü Vasilis Vouzas, 2-1'lik skorun ardından beraberlik için baskı kurduklarını ancak yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.
16.03.2017 UEFA Avrupa Ligi
Olympiakos 3 maç sonra kazandı
Olympiakos 3 maç sonra kazandı Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi'nin 24. haftasında karşılaştığı Atromitos'u 2-0 yendi.
12.03.2017 Futbol
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i!
İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i! Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Volkan Demirel: Pişman değilim!
Volkan Demirel: Pişman değilim! Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, A Milli Takım'a çağırılığ çağırılmamasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
31.03.2016 Fenerbahçe
Ivan Bebek kimdir?
Ivan Bebek kimdir? Ivan Bebek dün akşam oynanan Braga-Fenerbahçe maçında skandal kararlara imza attı. UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam karşı karşıya gelen Braga-Fenerbahçe maçı sonrası Ivan Bebek'in kararları büyük tepkilere yol açtı. Peki Ivan Bebek kimdir?
18.03.2016 Magazin
Babadan torpilli Bebek!
Babadan torpilli Bebek! Babası hakem komitesinde olduğu için Hırvatlar tarafından 23 yaşında profesyonelleştirilen Ivan Bebek, Fenerbahçe maçında verdiği skandal kararlarla olay yarattı.
18.03.2016 Fenerbahçe
Braga Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman?
Braga Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman? UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Braga ile temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.
17.03.2016 Fenerbahçe
Kalede Volkan en uçta RvP
Kalede Volkan en uçta RvP Fabiano ısrarından vazgeçip Braga ile oynanan ilk maçta sürpriz şekilde Volkan Demirel’i ilk 11’de görevlendiren Pereira, Portekiz’de de milli file bekçisine eldivenleri verecek. Başarılı hoca, Robin van Persie-Fernandao seçiminde de tercihini Hollandalı santrfordan yana kullanacak. 32 yaşındaki yıldız, Avrupa Ligi’ndeki 208 günlük gol orucunu bozmaya çalışacak.
16.03.2016 Fenerbahçe
Volkan'dan Terim'e mesaj!
Volkan'dan Terim'e mesaj! Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, son haftalardaki formuyla Milli Takım'a göz kırpıyor
11.03.2016 Fenerbahçe
Fener'in maçı kaçta hangi kanalda?
Fener'in maçı kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı kendi sahasında ağırlayacak.
16.02.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Atromitos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atromitos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.