Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor

Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, futbola yatırımlarını devam ettiriyor. Ünlü televizyoncu, yeni bir kulüp daha satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, futbola yatırımlarını devam ettiriyor. Ilıcalı, Hull City ve Shelbourne FC'den sonra bir kulüp daha satın almak için görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte haberin detayları...

HULL CİTY İLE BAŞLADI

Acun Ilıcalı, 19 Ocak 2022'de İngiltere'nin köklü ekiplerinden Hull City'i 20 milyon Sterlin ödeyerek satın almıştı. Hull City ile beraber futbolda yaptığı yatırımlara ağırlık veren ünlü televizyoncu başta Ozan Tufan olmak üzere Süper Lig'den önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Hull City, geçen sezonu Championship'te sezonu 15. sırada 58 puanla tamamlamıştı.

SHELBOURNE FC'Yİ DE ALMIŞTI

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın aldığını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz."

Haberin Devamı

BİR KULÜP DAHA...

Hull City ve Shelbourne FC'den sonra bir çalışmalarına devam eden Acun Ilıcalı, bir kulüp daha almak için harekete geçtiği öğrenildi. MEGA'da bulunan habere göre Ilıcalı, Yunanistan Süper Lig kulübü Atromitos FC'yi satın almak için görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

Atromitos, ligde oynadığı 9 maç sonunda topladığı 6 puanla 11. sırada yer alıyor.