Atletizm

Atletizm

Son dakika Atletizm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atletizm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atletizm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atletizm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atletizm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.534 atletizm haberi bulunmuştur. Tüm atletizm haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı Dünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024 Adana
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Adanalı milli atlet Kayhan Özer, Dünya Salon Atletizm Turu’nun ilk etabında birinci olmuştu. Başarılı sporcu Özer, 1-3 Mart tarihlerinde İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.
25.02.2024 Adana
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu 17-18 Şubat tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Salon Atletizm Çoklu Branşlar Türkiye Kupasında Adanalı sporcu Asmin Bülgen Türkiye Şampiyonu oldu.
18.02.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir?
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir? Fodepar kelimesi hem atletizm üzerinden hem de F1’de yaygın kullanılan bir terimdir. Genel çerçevede bu her iki spor dalı üzerinde yapılan bir hata olarak ön plana çıkmaktadır. Ortak şekilde hatalı adım ile birlikte çıkış yapmak olarak anlatmak mümkün. Yani bir atletizm sporcusunun uyarıdan önce hatalı çıkış yapması biçimde anlatılabilir.
28.01.2024 Şampiy10
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı Her yaştan koşu severi buluşturmaya hazırlanan Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar açıldı.
10.07.2023 Diğer Sporlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023'e yedeklerden kadrosudan dahil olan Nefise Karatay hakkında araştırmalar başladı. Küçük yaşta atletizm ile tanışan Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında? İşte Nefise Karatay'ın hayatı ve kariyeri...
26.03.2023 Televizyon
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya Milli atlet Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama finalinde 14.31’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
4.03.2023 Diğer Sporlar
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı Üniversite öğrencisi genç kız hayatının kabusunu yaşadı. Tıp fakültesi öğrencisi tarafından defalarca tecavüze uğrayan siyaset öğrencisi genç kız gerçekleri tek tek ortaya çıkardı. Mahkeme kararına rağmen genç kız iğrenç ses kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlayarak azılı sapığın kaderini değiştirdi. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Dünya
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız'
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız' Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener (49), camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, yeşil sahalarda ise kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor. Lisanslı sporcu da olan Emgener, gençleri sporla kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştığını belirtip, "Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız" dedi.
31.01.2023 Gündem
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
17 yaşında kurduğu hayalini 80 yaşında gerçekleştirecek
17 yaşında kurduğu hayalini 80 yaşında gerçekleştirecek Antalya'da yaşayan eski milli sporcu ve antrenör Çiçek Solon Şensoy (79), 17 yaşındayken kurduğu 'olimpiyat' hayalini gerçekleştirmek için, mart ayında Polonya'da düzenlenecek Dünya Veteranlar Atletizm Şampiyonası'na katılacak. Şensoy, "Kendime 'Bir gün ben de olimpiyatlarda yarışacağım' dedim. O günkü hedefimi hiç unutmadım. Şimdi bir dünya şampiyonasına katılırsam kendime verdiğim sözü yerine getireceğimi düşünüyorum" dedi.
29.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atletizm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atletizm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.