Ataberk Mutlu

Ataberk Mutlu

Son dakika Ataberk Mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ataberk Mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ataberk Mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ataberk Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ataberk mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ataberk mutlu haberi bulunmuştur. Tüm ataberk mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Poyraz Karayel' in Sinan'ı Ataberk Mutlu, üniversite hayatına başladı.
14.10.2023 Magazin
Reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katıldı!
Reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katıldı! Üç sezon süren "Poyraz Karayel" dizisinde Sinan Karayel karakterine hayat veren minik yıldız Ataberk Mutlu, ara verdiği ekrana döndü.
13.11.2017 Televizyon
Halil Sezai’nin gizemli sevgilisi bakın kim çıktı?
Halil Sezai’nin gizemli sevgilisi bakın kim çıktı? İki yıl önce Zehra Kaya’yla yaptığı evlilik sadece 3 ay süren Halil Sezai’nin yeni sevgilisinin kimliği ortaya çıktı.
24.10.2017 Magazin
Belçim Bilgin'in yeni filminin adı yine değişti
Belçim Bilgin'in yeni filminin adı yine değişti Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Kördüğüm dizisinin ardından setlere dönüş yaptı.
20.08.2017 Televizyon
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak?
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak? İçerde'de Coşkun rolüne hayat veren Nebil Sayın'ın yeni projesi belli oldu. Bakın hangi karakterde oynayacak?
6.07.2017 Televizyon
Belçim Bilgin'in yeni filmi belli oldu!
Belçim Bilgin'in yeni filmi belli oldu! Oğlu Rodin'in eğitimi için Londra'ya yerleşen Belçim Bilgin, yeni bir film projesine başlıyor.
3.07.2017 Kültür Sanat
Burçin Terzioğlu'ndan duygusal paylaşım!
Burçin Terzioğlu'ndan duygusal paylaşım! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Poyraz Karayel' bu akşam ekranlara veda ediyor.
1.03.2017 Magazin
Poyraz Karayel 81. yeni bölümde Savaş, Bahri'yi ortadan kaldırabilecek mi?
Poyraz Karayel 81. yeni bölümde Savaş, Bahri'yi ortadan kaldırabilecek mi? Poyraz Karayel 81. bölümüyle nefesleri kesecek. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Poyraz Karayel 81. bölümde Savaş ağabeyinin katili Bahri'yi ortadan kaldırmak için hamlesini yapıyor. Poyraz Karayel bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Mumya gibiler
Mumya gibiler Tuba Ünsal “Ben saçlarımdan anlaşılacağı üzere anneyim. Ataberk Mutlu’nun annesini oynuyorum” dedi
30.01.2017 Magazin
Poyraz Karayel'e sürpriz transfer!
Poyraz Karayel'e sürpriz transfer! Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’e sürpriz bir isim katıldı. Poyraz Karayel dizisinde artık Deniz Celiloğlu da rol alacak. Poyraz Karayel'e yeni katılan oyuncunun hangi rolde olacağı merak ediliyor.
13.01.2017 Magazin
Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Poyraz Karayel dün akşam son bölümüyle izleyicisini heyecanlandırdı. Poyraz Karayel'in yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak eden fenomenler için haberimiz geldi. Peki Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor!
Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu öğreniyor! Poyraz Karayel 70. bölümünde Çınar Poyraz'ın kim olduğunu araştırıyor ve gerçekleri öğreniyor. Peki Çınar bundan sonra ne yapmayı hedefleyecek? Poyraz Karayel'de Poyraz içine düştüğü çatışmadan sağ kurtulabilecek mi? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'in yeni bölümünde...
29.09.2021 Gündem
Anne dizisi 4. bölüm fragmanında Zeynep ile Şule karşı karşıya!
Anne dizisi 4. bölüm fragmanında Zeynep ile Şule karşı karşıya! Anne 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne dizisinin yeni bölümünde Şule Zeynep'i bulur ve onunla yüzleşir. Zor durumda kalan Zeynep, pes edip Melek'i annesine mi verecek? Heyecanlı olaylarıyla Anne bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal dakikalar!
Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal dakikalar! Poyraz Karayel'in 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal anlar yaşanıyor. Poyraz Ayşegül'ün babasına her şeyin bittiğini söylese de ikili arasındaki ilişki bunun tam tersini gösteriyor. Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba akşamı sizlerle...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Bahri ile Poyraz tartışıyor!
Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Bahri ile Poyraz tartışıyor! Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında yine heyecanlı olaylar bitmiyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz'ı Ayşegül'e tehlike getirmemesi için uyaran Bahri ne düşünüyor? Bahri Poyraz'ın söylediklerine inanacak mı? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı!
Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel bomba gibi bir bölümle daha ekranlara geldi. Son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Poyraz Karayel bölümün bitmesinin hemen ardından 66. bölüm fragmanını yayınladı. İşte Poyraz Karayel son yayınlanan 66. bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
27.10.2016 Magazin
Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz yüzleşiyor!
Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz yüzleşiyor! Poyraz Karayel'in merakla beklenen 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz yüzleşirken birbirlerine sitemde bulunuyor. Poyraz Ayeşgül'ün evlendiğini kabul edemezken, Ayşegül'de Poyraz'ın iki sene boyunca ortadan kaybolmasını hazmedemiyor. Poyraz Karayel'in bu akşamki bölümünde neler olacak? Ayşegül kocasından boşanacak mı yoksa Poyraz'a dönmeyecek mi?
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında şok kaza!
Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında şok kaza! Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in ikinci sezonu olan 64. bölümü nefesleri kesecek olayları yaşattı. Poyraz Karayel'in 65. bölümünde yaşanan bir kaza herkesi şok ediyor...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel'in 64. bölüm fragmanında Poyraz geri dönüyor!
Poyraz Karayel'in 64. bölüm fragmanında Poyraz geri dönüyor! Heyecanla izlenen Poyraz Karayel 64. bölümüyle yine izleyicileri ekrana toplayacak. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz tekrar ortaya çıkıyor. Ayşegül şoka giriyor. Peki Poyraz Karayel'de olaylar nasıl gelişecek detaylar yazımızda...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel yeni sezon fragmanları yayınlandı! Ayşegül evleniyor mu?
Poyraz Karayel yeni sezon fragmanları yayınlandı! Ayşegül evleniyor mu? İşte beklenen gün geldi, Poyraz Karayel bugün yeni sezona başlıyor. Poyraz Karayel'in yeni sezonunda da heyecanların ardı arkası kesilmiyor. Poyraz'ın ölümü ile yıkılan Ayşegül, içindeki aşk acısını dindirmenin tek yolunun başka biriyle evlenmek olduğunu düşünüyor. Peki Ayşegül gerçekten evlenebilecek mi? Cevabı bu akşam Poyraz Karayel'de...
29.09.2021 Gündem
Poyraz Karayel başlıyor
Poyraz Karayel başlıyor Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, başrollerini Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum, Funda Eryiğit, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Ayda Aksel,Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba, Gülçin Hatıhan, Fatih Dönmez, Ozan Çolak’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor...
10.10.2016 Televizyon
Poyraz Karayel'in oyuncu kadrosunda sürpriz isim!
Poyraz Karayel'in oyuncu kadrosunda sürpriz isim! Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Poyraz Karayel Ekim'de başlayacak 3. sezonu ile bomba gibi geliyor! Heyecanla beklenen Poyraz Karayel'in yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Başarılı dizi Poyraz Karayel’in yeni sezonunda diziye sürpriz isimler katıldı. Yeni sezonda Poyraz Karayel’in oyuncus kadrosuna katılan Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum’dan sonraz diziye ‘’Güneşin Kızları’’, Galip Derviş’’, ‘’Adı Mutluluk’’ dizilerinde rol alan Fatih Dönmez’de katıldı.
29.09.2021 Gündem
'Poyraz Karayel'e üç transfer
'Poyraz Karayel'e üç transfer Ünlü oyuncular Funda Eryiğit, Ayda Aksel ve İlker Aksum, 'Poyraz Karayel' dizisinin kadrosuna dahil oldu.
5.09.2016 Televizyon
Poyraz Karayel yeni sezona ne zaman başlıyor?
Poyraz Karayel yeni sezona ne zaman başlıyor? Kanal D ekranlarının 2 sezondur hız kesmeden devam eden dizisi Poyraz Karayel 3. sezonuna bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı. Peki yeni sezonda Poyraz ölüyor mu ? İşte merak edilen detaylar ile Poyraz Karayel...
16.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ataberk Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ataberk mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.