Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel dün akşam son bölümüyle izleyicisini heyecanlandırdı. Poyraz Karayel'in yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak eden fenomenler için haberimiz geldi. Peki Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgiyle takip edilen dizi Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz'ın durumu nasıl olacak? Poyraz Karayel 71. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlandığında sayfamızda yer vereceğiz. İşte Poyraz Karayel'in son bölüm detayları...

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan ve Cem Cücenoğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel Çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 71. BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel'in 71. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında sayfamızda olacak.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Poyraz Karayel 70. yeni bölümde Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer!

Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur. Çınar ameliyattan çıkar ama ameliyatta yaşanan komplikasyon onun için zor günlerin habercisidir.

Haberin Devamı

Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer. Fakat Yavuz sandıklarından çok daha akıllıdır ve tam kendisi için tehlike çanları çalarken ustaca bir manevrayla her şeyi Sadreddin’in üzerine yıkar. Ama Poyraz’ın pes etmeye niyeti yoktur. Yavuz’un köşeye sıkışması ise Sayguner ailesiyle ilgili büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacaktır...