Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Bahri ile Poyraz tartışıyor!

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında yine heyecanlı olaylar bitmiyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz'ı Ayşegül'e tehlike getirmemesi için uyaran Bahri ne düşünüyor? Bahri Poyraz'ın söylediklerine inanacak mı? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'de olacak.

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Bahri ile Poyraz tartışıyor!

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Meltem kaçırılıyor. Meltem'i kurtarma planları yaparken yanında olduğunu fark etmiyorlar. Komik sahnelerlerin yanı sıra heyecanlı olayların da yaşanacağı Poyraz Karayel yeni bölümüyle bu akşam...

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, İlker Aksum ve Funda Eryiğit yer alıyor. Poyraz Karayel yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları Kanal D'de ekrana geliyor.

POYRAZ KARAYEL 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 66. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir. Poyraz Karayel 66. bölümde Zülfikar hastaneye kaldırılan Meltem’in sağlığıyla ilgili endişelidir. Meltem’i oradan kaçırmaya karar verir. Taşkafa ile bir kaçırma planı yapmaya başlarlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir. Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarsacaktır.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel sözleri ve sahneleri ile yine ses getirecek bir bölümle ekrana gelecek.

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'na 1 Hafta Sonra Böyle Cevap Verdi!

'Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aşkı tam gaz devam ediyor. İkili, sosyal medyadan romantik paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel setinde arkadaşlıkları aşka dönüşen İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu birbirirlerine doyamıyorlar. Haklarında çıkan ayrılık iddialarından sonra iki tarafta bu iddiaları yalanlamıştı.
İlker Kaleli bir önceki gün verdiği röportajında Burçin Terzioğlu'na olan aşkını anlattı. Burçin Terzioğlu ise bugün vermiş olduğu röportajında "İlker yanında nefes alabildiğim hayat arkadaşım!" diyerek aşkını sevenlerinin karşında bir kez daha ilan etmiş oldu.
İlker Kaleli'den Burçin Terzioğlu'na cevap gecikmedi.
İlker Kaleli sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun röportajından sonra sosyal medya hesabından paylaştığı bir karenin altına "Nefes.." notunu düşerek Terzioğlu'na karşılık verdi.
Burçin Terzioğlu da geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra ilk kez sevgilisi İlker Kaleli ile birlikte sosyal medyadan benzer bir fotoğraflarını paylaşmıştı.

Haberin Devamı