Asya Borsaları

Asya Borsaları

Son dakika asya borsaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asya borsaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asya borsaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asya Borsaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asya borsaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 asya borsaları haberi bulunmuştur. Tüm asya borsaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi Asya borsaları Çarşamba günü bölgedeki piyasaların çoğunun tatil nedeniyle kapalı olmasıyla düştü. Petrol fiyatları ise geriledi.
1.05.2024 Ekonomi
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı. İşte haberin tüm detayları...
2.08.2022 Ekonomi
Ukrayna-Rusya gerilimi nedeniyle petrol fiyatları yükseldi mi? Petrol fiyatları ne kadar oldu?
Ukrayna-Rusya gerilimi nedeniyle petrol fiyatları yükseldi mi? Petrol fiyatları ne kadar oldu? Petrol fiyatları, Ukrayna-Rusya krizinin dünya genelinde arzı kesintiye uğratacağı korkuları üzerine tırmanıyor. Brent ham petrolünün fiyatı yedi yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki, Ukrayna-Rusya gerilimi nedeniyle petrol fiyatları yükseldi mi? Petrol fiyatları ne kadar oldu? Brent ham petrolünün fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar…
22.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi...
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi... Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi. Enflasyon, özellikle son üç yılın zirvesine çıkan petrol fiyatları, Çin'de yükselmeye devam eden Üretici Fiyat Endeksi ve ABD'de beklentilerin üzerinde artan Tüketici Fiyat Endeksi ile risk unsuru olmaya devam ediyor. Yurt içinde Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı küresel pay piyasalarına paralel alıcılı seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler perşembe günü Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu'ndan çıkacak kararlara çevrildi. AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin büyük çoğunluğu bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) indirileceğini tahmin ediyor.
16.10.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'na tüm gözler çevrildi! Yılın ilk faiz kararı...
Merkez Bankası'na tüm gözler çevrildi! Yılın ilk faiz kararı... Geçen haftanın ikinci yarısında, risk iştahının küresel ölçekte azalmasının ardından bu hafta yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yurt dışında ise Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) toplantıları takip edilecek.
18.01.2021 Ekonomi
Çin'den ABD'ye sert mesaj: Derhal serbest bırakın
Çin'den ABD'ye sert mesaj: Derhal serbest bırakın Ticaret savaşları tam bitiyor derken Çin ile ABD arasında bu kez Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei nedeniyle gerilim yaşanıyor. Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Gıng Şuang, ABD ve Kanada`dan, gözaltı nedenini açıklığa kavuşturmalarını ve Mıng Vancou`nun derhal serbest bırakılmasını istedi.
6.12.2018 Ekonomi
Çinli Huawei'nin yöneticisi "İran yaptırımlarını deldiği" gerekçesiyle  tutuklandı
Çinli Huawei'nin yöneticisi "İran yaptırımlarını deldiği" gerekçesiyle tutuklandı Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin sahibinin kızı ve Mali İşler Direktörü (CFO) Meng Wanzhou’nun, Washington’ın İran yaptırımlarını deldiği gerekçesiyle Kanada’da tutuklandığı bildirildi.
6.12.2018 Dünya
Döviz kurlarında son durum! Dolar ne kadar?
Döviz kurlarında son durum! Dolar ne kadar? Dolar kuru 15 Kasım 2018 tarihinde 0.04 oranında yükseliş içerisinde.
15.11.2018 Ekonomi
Piyasalar Fed tutanakları sonrası negatif seyrediyor
Piyasalar Fed tutanakları sonrası negatif seyrediyor Piyasalar, dün akşam açıklanan ABD Merkez Bankası'nın toplantı tutanakları sonrası negatif bir seyir izliyor.
18.10.2018 Ekonomi
75 puanlık artış adeta güme gitti
75 puanlık artış adeta güme gitti Merkez Bankası kritik PPK toplantısında GLP faizini beklentilerin üzerinde 75 baz puan artırarak, ‘Buradayım’ mesajı verdi. Ancak TCMB’nin bu cesur adımı, küresel dalgalanmaya takıldı. Karar sonrası 4.03’ü gören dolar/TL, 4.10’a çıktı. Borsa geriledi
25.04.2018 Ekonomi
Serbest ticaretten kalın duvarlara mı?
Serbest ticaretten kalın duvarlara mı? ABD Başkanı Donald Trump korumacı ticaret savaşını çelikle başlattı. İthal çeliğe yüzde 25, alüminyuma yüzde 10 vergi geleceğini söyleyince dünya ayağa kalktı. Bu hamle ABD’ye çelik satsın satmasın tüm ülkeleri tedirgin etti.
2.03.2018 Ekonomi
Brent petrolün varil fiyatı 65,34 dolar
Brent petrolün varil fiyatı 65,34 dolar Brent petrolün varili, haftanın ilk işlem gününde uluslararası piyasalarda 65,34 dolardan işlem görüyor.
19.02.2018 Ekonomi
Dünya şokta! ABD'deki çöküş Asya'ya da sıçradı
Dünya şokta! ABD'deki çöküş Asya'ya da sıçradı Dünyanın işlem hacmi açısından en büyük borsası olan ABD Borsası dün büyük kayıplar vererek adeta çöküş yaşadı. Yüzde 4,6 değer kaybeden New York borsasındaki düşüş haftasonundaki kayıplarla birlikte yüzde 7'yi buldu. Dünyada büyük şok etkisi yapan düşüşün ardından bir şok haber de Asya borsalarından geldi.
6.02.2018 Ekonomi
Borsa İstanbul Endeksi rekor kırdı
Borsa İstanbul Endeksi rekor kırdı ABD ekonomisinde gelişmelerle küresel piyasalarda yükselen dolar yeni güne 3.80 lira düzeyinde başladıktan sonra yükselerek 3.83 lirayı, güne 4.42 lira düzeyinde başlayan euro da 4.45 liranın üzerine çıkarken, Borsa İstanbul Endeksi tüm zamanların en yüksek düzeyinden kapandı
1.11.2017 Ekonomi
Hidrojen etkisi
Hidrojen etkisi Bayram tatili nedeniyle yurt içi piyasalar rehavet içindeyken uluslararası piyasalarda adeta yer yerinden oynuyor. Kuzey Kore’nin hidrojen bombası etkisi altını fırlattı. Petrol de yükselirken, borsalarda sert satışlar pazartesi gününe damgasını vurdu.
4.09.2017 Ekonomi
Füze gerilimi
Füze gerilimi Kuzey Kore’nin füze denemesi piyasaları vurdu, riskli varlıklara satış getirdi. Asya borsaları düşerken, güvenli liman altının onsu yükseldi. BİST ise ayrıştı 101 binle rekor tazeledi
4.07.2017 Ekonomi
Dolarda büyük kayıp!
Dolarda büyük kayıp! Dolar 3,5950 liradan, avro 3,9030 liradan haftaya başladı. Doların küresel olarak değer kaybı devam ediyor.
27.03.2017 Ekonomi
Borsadan rekor! 14 ayın zirvesinde
Borsadan rekor! 14 ayın zirvesinde Borsa İstanbul, 91.497 puanı görerek son 14 ayın en yüksek seviyesine çıktı
21.03.2017 Ekonomi
Trump depremi piyasaları vurdu!
Trump depremi piyasaları vurdu! ABD'deki başkanlık seçimlerini Trump'ın kazanmasıyla dolar 3,19'u gördü. Altının ons fiyatı yüzde 4 yükselerek bin 324 dolara yükseldi. Son dakika haberine göre seçim sonuçlarından en ağır darbeyi ise Meksika Pesosu aldı. Donald Trump'ın yarışı önde götürmesiyle birlikte Meksika pezosu tüm zamanların en düşük düzeyini gördü.
9.11.2016 Ekonomi
Asya borsaları Japonya ve Hong Kong hariç geriledi
Asya borsaları Japonya ve Hong Kong hariç geriledi Asya borsaları, satış ağırlıklı seyretti.
9.09.2016 Ekonomi
Piyasalar hafif alımlarla açıldı
Piyasalar hafif alımlarla açıldı Piyasalar, ECB toplantısı öncesi küresel piyasalara paralel olarak güne hafif alıcılı başladı.
8.09.2016 Ekonomi
Asya borsaları karışık seyretti
Asya borsaları karışık seyretti Asya borsalarında, karışık bir seyir izlendi.
8.09.2016 Ekonomi
Asya borsaları yükseldi
Asya borsaları yükseldi Asya borsaları, pozitif seyretti.
6.09.2016 Ekonomi
Asya borsaları yükseldi
Asya borsaları yükseldi Asya borsaları, artan risk iştahı ve petrol fiyatlarındaki yükseliş eğilimiyle pozitif seyretti.
5.09.2016 Ekonomi
Asya borsaları karışık seyretti
Asya borsaları karışık seyretti Asya borsalarında karışık bir seyir izlendi.
1.09.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asya Borsaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asya borsaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.