Aslı Enver İnstagram

Aslı Enver İnstagram

Son dakika Aslı Enver instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Enver instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Enver instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Enver İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı enver instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 aslı enver instagram haberi bulunmuştur. Tüm aslı enver instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden kötü haber
Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden kötü haber 2016 Ocak ayında aşk yaşamaya başlayan ve bu süre zarfı içinde bir kez ayrılıp barışan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden kötü haber geldi. Çift ayrılık kararı aldı.
27.10.2019 Magazin
Manidar paylaşımlar! Mesaj mı gönderdi?
Manidar paylaşımlar! Mesaj mı gönderdi? Murat Boz ile Aslı Enver 2,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz nisan ayında noktaladı. Aslı Enver, kedileri Düşes'i de alarak evden ayrıldı. Anne Nedret Boz'un çabalarına rağmen ikili bir araya gelmedi.
5.06.2018 Magazin
Aslı Enver'den nefes kesen paylaşım!
Aslı Enver'den nefes kesen paylaşım! Bir çorap markasının reklam yüzü olan Aslı Enver, Instagram'dan verdiği pozla takipçilerinin nefesini kesti. Aslı'nın pozunu görenler "Sevgilisi Murat Boz çok kıskanacak" yorumunda bulundu.
28.12.2017 Magazin
'Dantelli çorap giymek zorunda mıyım?'
'Dantelli çorap giymek zorunda mıyım?' Bir çorap markasının reklam yüzü olan Aslı Enver ile popçu sevgilisi Murat Boz'un mesaj trafiği takipçilerini gülümsetti.
2.11.2017 Magazin
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti!
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti! 'İstanbullu Gelin' dizisinde son bölümde derin dekolteli kıyafetleri tercih ettiği gözlenen Aslı Enver'in göğüs estetiği yaptırdığını dikkatli izleyici hemen fark etti.
28.09.2017 Magazin
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti?
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti? Nihal-Bahar Candan kardeşlerle çapkınlıkta yakalanan Murat Boz'u, Aslı Enver affetmişti. Çift 2018'de evlenme kararı alınca Aslı'nın evlenme şartıyla affettiği anlaşıldı.
17.08.2017 Magazin
Aslı Enver ile Murat Boz el ele yakalandı!
Aslı Enver ile Murat Boz el ele yakalandı! Aslı Enver ile popçu sevgilisi Murat Boz, Alaçatı'da el ele görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi!
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi! Popçu Murat Boz'la aralarının açık olduğu iddia edilen Aslı Enver, sevgilisinin film seti ziyaretinden fotoğraf paylaştı.
9.08.2017 Magazin
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış? Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de beraber görüntülenen Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya gelme hikayesinin perde arkası ortaya çıktı. İşte Murat Boz ile Aslı Enver hayranlarını yakından ilgilendiren o haber...
6.06.2017 Magazin
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce...
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce... Güzel oyuncu Aslı Enver Murat Boz ile yaşadığı ayrılığın ardından ilk kez konuştu.
2.06.2017 Magazin
Aslı Enver sessizliğini bozdu!
Aslı Enver sessizliğini bozdu! Aslı Enver, Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.
20.05.2017 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı!
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı! Magazin gündeminin bir numaralı konusu haline gelen Murat Boz-Aslı Enver çiftinin ayrılığına dair bomba bir iddia geldi.
9.05.2017 Magazin
Aslı Enver: Aşık olmanın en zor yanı...
Aslı Enver: Aşık olmanın en zor yanı... Sevgilisi Murat Boz ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Aslı Enver, özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu.
30.04.2017 Magazin
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeği göründü!
Aslı Enver'in bebeği göründü! Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun karnının büyüdüğü görüldü.
4.04.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı! Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.
15.12.2022 Magazin
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan takipleşmeye başladı! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yeni ilişkisiyle ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Enver, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
28.01.2022 Magazin
Aslı Enver'in tatil pozlarına beğeni yağdı!
Aslı Enver'in tatil pozlarına beğeni yağdı! Bir süredir Meksika'da tatil yapan Aslı Enver, sosyal medya hesabından yeni kareler paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa sürede on binlerce yorum ve beğeni geldi.
15.11.2021 Magazin
Sarp Batur kimdir, mesleği ne? Aslı Enver’le sevgili mi?
Sarp Batur kimdir, mesleği ne? Aslı Enver’le sevgili mi? Aslı Enver, uzun bir zamandan sonra ilk kez geçtiğimiz günlerde biriyle görüntülenmiş, gizemli kişinin kim olduğu merak edilirken oyuncunun hayranları yeni kişinin kim olduğunu ortaya çıkarmıştı. Aslı Enver’in yeni sevgilisinin Sarp Batur olduğu iddialarından sonra, hayranları Sarp Batur kimdir, mesleği ne sorularına yanıt aramaya başlamıştır. Merak edilen iddialara oyuncu dün gece katıldığı etkinlik sonrası cevap verdi.
21.10.2021 Gündem
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi!
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi! Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, son dönemde hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
19.05.2021 Magazin
Aslı Enver'den dikkat çeken Murat Boz hamlesi! Ekran görüntüsü...
Aslı Enver'den dikkat çeken Murat Boz hamlesi! Ekran görüntüsü... Aslı Enver yaptığı hamleyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada gezindiği sırada bu hesabı takip etti. Detayı fark eden Instagram kullanıcıları ise hemen ekran görüntüsü aldı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen haberin detayları...
30.01.2021 Magazin
Herkes için dilek tuttu
Herkes için dilek tuttu Aslı Enver, 36’ncı yaşını salgın nedeniyle evinde kutladı.
12.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Enver İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı enver instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.