Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?

Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?

Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de beraber görüntülenen Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya gelme hikayesinin perde arkası ortaya çıktı. İşte Murat Boz ile Aslı Enver hayranlarını yakından ilgilendiren o haber...

Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?

Murat Boz’la sürpriz bir şekilde başlayan aşkını yine sürpriz bir şekilde sonlandıran Aslı Enver, görünen o ki bu ayrılığa daha fazla dayanamadı. Magazin kulislerinde güzel oyuncunun, ünlü popçuyu affettiği konuşuluyor. Sözcü'de yer alan habere göre; çifti yeniden bir araya getiren olayın ise Boz’un, Aslı Enver’in doğum günü sebebiyle hazırladığı özür videosu olduğu iddia ediliyor.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir gelişme yaşandı; Enver ve Boz, Suadiye'de bir araya geldi. O buluşmanın perde arkası da ortaya çıktı.

Boz, güzel oyuncunun doğum gününe özel bir video hazırladı. Arkadaşlarının Enver'e “Murat'ı affet” diye seslendiği videonun sonunda bir sürpriz gizliydi. Boz'un kendisi için bestelediği şarkıyı dinlerken duygulanan Enver, yakışıklı şarkıcının buluşma teklifini kabul etti. Ve o görüşmeden barışma kararı çıktı.