Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver'in bebeği göründü!

Aslı Enver'in bebeği göründü!

Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun karnının büyüdüğü görüldü.

Aslı Enver'in bebeği göründü!

Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu.

Anne olmak için gün sayan oyuncu, arabada çekilen videosunu Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Enver'in belirginleşen göbeği gözden kaçmadı.

"DOĞUM TÜRKİYE'DE OLACAK"

İngiltere'nin başkenti Londra’ya giden Aslı Enver-Berkin Gökbudak çifti, geçtiğimiz günlerde yurda dönmüştü. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda objektiflere yansıyan ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Doğumu Londra’da gerçekleştireceği haberleri sorulan Enver, “Öyle bir şey yok. Biz gezmeye gittik. Doğum Türkiye’de olacak. Doğum şekillerinden de doktor hangisini uygun görürse o olacak ama inşallah normal doğum olur” açıklamasını yapmıştı.

"BİRKAÇ İSİM ARASINDA KARARSIZIZ"

Bebeğe verecekleri isim konusunda kararsız kaldıklarını belirten oyuncu, "Net değil daha. Şimdi bir isim söylerim sonra başka bir şey koyarım. Birkaç isim arasında kararsızız. Hamilelik de gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı