Aslı Baykal

Aslı Baykal

Son dakika Aslı Baykal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Baykal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Baykal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Baykal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı baykal gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 aslı baykal haberi bulunmuştur. Tüm aslı baykal haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakılmasına ilişkin "Kardeşimizin bundan sonra da bir hayatı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Özellikle resimlerinin kamuoyu nezdinde paylaşılmaması içinde bulunduğu durumun yaralarını sarması açısından son derece önemlidir. Çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçmek için, yaşadığı travmanın atlatılabilmesi için; öncelikli olarak muhalefete bu mağduriyetlerin bir siyasi şov malzemesi olmadığını hatırlatırım" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar” iddiasına ilişkin videolu cevap verdi. Soylu “Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor” dedi.
31.10.2022 Siyaset
Aslı Baykal kimdir? Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den neden istifa etti?
Aslı Baykal kimdir? Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den neden istifa etti? CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Peki, Aslı Baykal kimdir? Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP’den neden istifa etti?
31.10.2022 Gündem
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti
Aslı Baykal, CHP'den istifa etti CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu.
31.10.2022 Siyaset
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki!
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki! Eski CHP milletvekili Zülfü Livaneli’nin Deniz Baykal’la ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı” sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.
6.07.2021 Siyaset
Yeni parti iddialarının ardından ilk açıklamalar geldi
Yeni parti iddialarının ardından ilk açıklamalar geldi Ankara gündemine bomba gibi yeni parti iddialarının ardından ilk açıklamalar geldi. Halk Parti adında yeni parti kuracağı iddia edilen Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal konuyla ilgili, "öyle bir şey yok, hiçbir şekilde de söz konusu değil." ifadelerini kullandı.
17.10.2020 Gündem
2 milyon dolarlık Halk TV bombası!
2 milyon dolarlık Halk TV bombası! CHP'ye yakın duruşuyla gündeme gelen Halk TV’nin, İngiltere’de yaşayan Türk işinsanı Cafer Mahiroğlu’na 2 milyon dolara satıldığı iddiası Ankara kulislerini hareketlendirirken olay CHP’de şaşkınlıkla karşılandı. Kanalın genel müdürü Serhan Asker ise şuan herhangi bir satış durumunun olmadığını söyledi.
8.12.2019 Gündem
Deniz Baykal ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanlığı'na gerçekleştirdi
Deniz Baykal ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanlığı'na gerçekleştirdi CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk ziyaretini CHP İl Başkanlığı'na yaptı.
11.04.2019 Siyaset
Tedavisi tamamlanan Deniz Baykal, Antalya'ya döndü
Tedavisi tamamlanan Deniz Baykal, Antalya'ya döndü Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da sona eren tedavisinin ardından Antalya’ya döndü.
1.04.2019 Gündem
Deniz Baykal 1 Nisan'da taburcu olacak!
Deniz Baykal 1 Nisan'da taburcu olacak! Sağlık Bakanlığı,Ankara’daki tedavisi bu hafta sona erecek olan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 1 Nisan’da taburcu olarak ambulans uçakla Antalya’ya döneceğini duyurdu.
27.03.2019 Gündem
Deniz Baykal, Meclis'te yemin etti! İşte o görüntüler
Deniz Baykal, Meclis'te yemin etti! İşte o görüntüler CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis'te milletvekili yemini etti. Baykal Meclis'e tekerlekli sandalye ile geldi. İşte aylar sonra ilk görüntüleri...
21.02.2019 Siyaset
Deniz Baykal, 1 Nisan'da taburcu olacak
Deniz Baykal, 1 Nisan'da taburcu olacak CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da tamamlanacağı, Baykal'ın ardından memleketi Antalya'ya döneceği kaydedildi.
20.02.2019 Siyaset
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık TBMM Başkanlığı’nın, açılışı yapma konusundaki ısrarı üzerine Baykal’dan sağlık raporu istediği ortaya çıktı. Raporun henüz gelmemesi nedeniyle Meclis yönetimi alternatifli hazırlık yaptı.
6.07.2018 Siyaset
Deniz Baykal'dan flaş TBMM kararı
Deniz Baykal'dan flaş TBMM kararı Deniz Baykal karar değiştirdi. TBMM açılışında oturumu Durmuş Yılmaz yönetecek.
3.07.2018 Siyaset
Meclis'in ilk oturumunu kimin yöneteceği belli oldu
Meclis'in ilk oturumunu kimin yöneteceği belli oldu 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi sonuçlarına göre, Meclis'in ilk oturumunu en yaşlı vekil sıfatıyla Baykal yönetecek.
27.06.2018 Siyaset
Deniz Baykal, seyyar sandıkta oy kullanacak
Deniz Baykal, seyyar sandıkta oy kullanacak CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, uzun yıllar sonra ilk defa Antalya dışında bir ilde, Ankara'da oyunu kullanacak. Deniz Baykal, bu seçimde ilk defa uygulanacak seyyar sandık uygulamasından yararlanacak.
22.06.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Baykal yakında dönecek
Başbakan Yıldırım: Baykal yakında dönecek Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'da tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal ile görüştü.
19.02.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım, Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı
Başbakan Yıldırım, Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'da tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal ile görüştü.
16.02.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal hakkında bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal hakkında bilgi aldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da tedavisi süren eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili kızı Aslı Baykal'dan bilgi aldı
22.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Baykal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı baykal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.