Asker Uğurlaması

Asker Uğurlaması

Son dakika Asker uğurlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asker uğurlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asker uğurlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Uğurlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker uğurlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 asker uğurlaması haberi bulunmuştur. Tüm asker uğurlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi ‘2023 Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’na göre, Karadeniz Bölgesi 266 kişinin ölümüyle sonuçlanan 555 silahlı şiddet olayı ile bölgeler bazında bir önceki yıl bulunduğu 4'üncü sıradan 2'nci sıraya yükseldi. Haritada 2022'de 1’inci sırada yer alan Marmara Bölgesi sabit kaldı. Yayımlanan verileri değerlendiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Özer, “Ateşli silah yaralanmaları ve şiddet, ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya başladı. Bireysel silahlanmadaki artışla, silahlı şiddet olaylarında da artış görüyoruz. Devletin silaha erişimi azaltma noktasında çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
6.03.2024 Gündem
Asker uğurlamasında drifte 18 bin 200 TL ceza
Asker uğurlamasında drifte 18 bin 200 TL ceza Mersin'in Tarsus ilçesinde, asker uğurlamasında araçlarıyla drift yaparak çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşan 2 sürücüye 18 bin 200 TL ceza kesildi.so
3.11.2022 Yaşam
Düğün, nişan, asker uğurlaması uyarısı! İçişleri 81 ile gönderdi...
Düğün, nişan, asker uğurlaması uyarısı! İçişleri 81 ile gönderdi... İçişleri Bakanlığı düğün, nişan, asker uğurlaması vb. etkinlikler için 81 il valiliğine yeni bir genelge daha gönderdi. Genelgede, yaz aylarında artan düğün, nişan, asker uğurlaması etkinlikleri dolayısıyla ateşli silahla havaya ateş açılması olaylarına karşı dikkatli olunması ve tedbirlerin gözden geçirilmesi istendi.
10.06.2022 Gündem
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
2.02.2022 Yaşam
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu!
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu! İstanbul Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 
2.02.2022 Yaşam
Tüneli kapatıp, halay çekmişti! Sosyal medya fenomenine ceza kesildi!
Tüneli kapatıp, halay çekmişti! Sosyal medya fenomenine ceza kesildi! İstanbul’da asker uğurlaması için trafikte ilerlerken tüneli kapatan araç sürücüsü sosyal medya fenomeni Ayşegül Menteş çıktı. Polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürülen genç kadına 423 lira para cezası kesildi.
26.10.2021 Gündem
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi Trabzon'da fındık bahçesinde başına 'yorgun mermi' isabet eden Emir Yuşa Atıcı (15), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2021 Yaşam
Esenler'de asker uğurlamasında yol kestiler
Esenler'de asker uğurlamasında yol kestiler İstanbul Esenler'de asker konvoyu oluşturanlar Dörtyol Meydanı'nda yol kesti. Yol keserken korna çalan ve motosikletleri ile gürültü çıkaran grup daha sonra yollarına devam etti.
26.07.2021 Gündem
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu Türkiye'de vaka sayısının en çok görüldüğü Samsun'da, asker uğurlamak üzere otogarda bir araya gelen yüzlerce kişi, sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Bölgeye sevk edilen polis ekiplerince, meşale yakarak eğlenen kişiler hakkında adli ve idari işlem başlattı.
25.03.2021 Gündem
Artan vakalarda soyisim detayı
Artan vakalarda soyisim detayı Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, kentte Kovid-19 vakalarının önceki aylara çok yüksek rakamlara ulaştığını belirterek, salgının aile içindeki yayılımının fazla olduğunu söyledi. 2 ilçede korkunç rakamlara ulaşıldığını kaydeden Karakaya, bu yerlerde salgının yayılmasında mevlit ve asker uğurlaması gibi etkinliklerin etkili olduğuna dikkat çekti.
10.11.2020 Sağlık
Asker uğurlamasında corona virüs tedbirlerine uymadılar!
Asker uğurlamasında corona virüs tedbirlerine uymadılar! Ankara Emniyet Müdürlüğü, asker uğurlaması nedeniyle Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) yapılan eğlencelerde corona virüs tedbirlerine uymadığı tespit edilen 11 kişiye, 34 bin 650 TL idari para cezası verildiğini açıkladı.
5.09.2020 Gündem
Bolu Valiliği açıkladı! Toplu etkinlikler yasaklandı
Bolu Valiliği açıkladı! Toplu etkinlikler yasaklandı Bolu Valiliği İl Hıfzısıhha Meclisi'nce koronavirüse karşı yeni tedbirler alındı. Tedbirler kapsamında nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve asker uğurlaması gibi toplu etkinlikler yasaklandı. Düğünlerin yalnızca nikah merasimi şeklinde yapılması ve en fazla 1 saat sürmesi kararlaştırıldı.
3.09.2020 Gündem
Kırıkkale'de toplu asker uğurlaması yasaklandı
Kırıkkale'de toplu asker uğurlaması yasaklandı Kırıkkale Valiliği, corona virüs salgını nedeniyle kentte toplu asker uğurlamalarının yasaklandığını duyurdu.
10.08.2020 Gündem
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller…
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller… Türkiye genelinde corona virüs sayılarının artması, gözlerin sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamalarına çevirdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il genelinde toplu asker uğurlamalarının yasaklandığını duyurdu. Peki, Asker uğurlaması tüm illerde mi yasak? Asker uğurlaması yasak olan iller…
7.08.2020 Gündem
İstanbul'da asker uğurlamaları yasaklandı!
İstanbul'da asker uğurlamaları yasaklandı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, corona virüs tedbirleri kapsamında bulaşma riskini en aza indirgemek adına asker uğurlamalarının yapılmayacağını duyurdu.
7.08.2020 Gündem
Yargıtay'dan tartışılan karar! Kız çocuğu istismarcısını tahliye etti
Yargıtay'dan tartışılan karar! Kız çocuğu istismarcısını tahliye etti Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, eve zorla girerek 13 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunmak isteyen sanığa verilen cezayı fazla bularak tahliyesine karar verdi.
21.07.2020 Yaşam
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak?
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak? Sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamaları günlerdir ülke gündemindeydi. Konvoy eşliğinde toplu asker uğurlaması yapmak isteyenler haberlerden sonra, asker uğurlaması yasak mı, sorusuna cevap arıyor. İstanbul Vali yardımcısı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Asker uğurlamalarının İstanbul'da tamamen yasaklandığını duyurdu. İstanbul'un tamamında asker uğulamalarının yasaklandığının duyurulmasının ardından 16 ilde daha asker uğurlaması yasaklandı. Peki, Asker uğurlama hangi illerde yasak?
8.07.2020 Gündem
Asker uğurlamalarına corona virüs düzenlemesi! Müsaade edilmeyecek
Asker uğurlamalarına corona virüs düzenlemesi! Müsaade edilmeyecek İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, corona virüs sürecinde asker uğurlama törenlerine izin verilmemesi ve birliğine teslim olan askerlik yükümlülerinden pandemi tedbirlerini ihlal etmeyeceklerine dair taahhütname alınmasına karar verdi. Öte yandan Ankara ve Hatay'da kontrolsüz kalabalıkların oluşmasına neden olan, fiziki mesafe kurallarına aykırılık teşkil eden asker uğurlamalarına hiçbir şekilde müsaade edilmeyeceği duyuruldu.
7.07.2020 Gündem
Bakan Soylu DHA görüntülerini paylaşarak uyardı: Kabul edilebilir değil!
Bakan Soylu DHA görüntülerini paylaşarak uyardı: Kabul edilebilir değil! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beykoz'da sosyal mesafeyi hiçe sayıp asker uğurlaması yapan kişilerle ilgili eleştirilerde bulundu. Soylu, "Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil... Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil. Bu yanlışı ceza ve takip ile çözebiliriz, Ancak herkesin polisi kendi vicdanıdır. Unutmayalım!' ifadelerini kullandı.
4.07.2020 Gündem
Ankara Valiliği'nden flaş karar! 15 gün süreyle kısıtlama getirildi
Ankara Valiliği'nden flaş karar! 15 gün süreyle kısıtlama getirildi Ankara Valiliği şehirde artan corona virüs vakalarının ardından 15 gün süreyle geçerli olacak kısıtlamaları duyurdu. Yapılan açıklamada, "Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanı sıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır." denildi.
2.07.2020 Gündem
Asker uğurlamasında korkutan görüntü
Asker uğurlamasında korkutan görüntü Denizli'de asker uğurlaması nedeniyle şehirlerarası otobüs terminalinde yoğunluk oluştu. Sosyal mesafe kuralına uyulmazken, bazı vatandaşların da maske takmadığı görüldü.
30.06.2020 Gündem
'Kurallara uymayanlara cezai müeyyideler uygulanmalı'
'Kurallara uymayanlara cezai müeyyideler uygulanmalı' Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte vaka sayıları yükseldi. Uzmanlar bu artışın önüne geçilmesi için kurallara uymayanlara cezai müeyyideler uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.
15.06.2020 Gündem
Bakan Koca bu sözlerle uyardı! Ciddiyetini koruyor...
Bakan Koca bu sözlerle uyardı! Ciddiyetini koruyor... Günlük vaka sayılarındaki artış olunca uyarı üstüne uyarı geliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tedbirlerin kademeli olarak esnetilmesi ile ortaya çıkan tabloyu anlık değerlendirdiklerini, aynı zamanda sonbahara ilişkin hazırlıklar da yaptıklarını söyledi. Öte yandan Koca, dünkü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka tablosunun, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle herkesi yüzleştirdiği uyarısında bulundu.
14.06.2020 Gündem
Bakanlıktan 81 il valiliğine 'asker uğurlaması' genelgesi
Bakanlıktan 81 il valiliğine 'asker uğurlaması' genelgesi İçişleri Bakanlığı, son günlerde kamuoyuna yansıyan ve tepkilere neden olan asker uğurlamaları görüntülerinin ardından 81 ilin valiliğine genelge göndererek bir kez daha uyardı.
10.06.2020 Gündem
Asker uğurlaması otogar dışında devam etti
Asker uğurlaması otogar dışında devam etti Corona virüs salgını can almaya devam ederken bazı vatandaşların asker uğurlama törenlerinde otogar dışında kutlanması dikkat çekti. Asker ugurlamasına polis ekipleri müdahale bulundu.
22.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asker Uğurlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker uğurlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.