Aşk Pozları

Aşk Pozları

Son dakika aşk pozları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk pozları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk pozları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Pozları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk pozları gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 aşk pozları haberi bulunmuştur. Tüm aşk pozları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen aşka geldi: Romantik pozları gündem oldu Güzel oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den ayrıldıktan sonra Umut Evirgen ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ünlü çiftten aşk pozları geldi.
16.08.2023 Magazin
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı Oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) mutluluğu kısa sürmüş, sosyal medyada aşk pozları paylaşan ünlü çiftin sekiz aylık evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Aylıklarıyla çok konuşulan ikiliden Oğuzhan Koç, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.
31.05.2023 Magazin
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi!
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, sevgilisiyle sık sık sosyal medya hesabından pozlarını paylaşıyor.Şahin, bu paylaşımlara bir yenisini ekledi. İşte aşk pozları...
10.04.2023 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinden ilk fotoğraflar geldi! Aşk pozları
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinden ilk fotoğraflar geldi! Aşk pozları Ezgi Eyüboğlu'ndan boşandıktan sonra Hadise ve Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım son olarak kalbini Pınar Deniz'e kaptırdı. Çift geçtiğimiz günlerde Melike Şahin konserine el ele gelerek aşklarını ilan etmişti. İlişkileri magazin gündemine bomba gibi düşen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk paylaşımları geldi. İşte detaylar...
13.09.2022 Magazin
Şeyma Subaşı tekneden aşk pozlarını paylaştı! Milyarder sevgilisiyle tatilde...
Şeyma Subaşı tekneden aşk pozlarını paylaştı! Milyarder sevgilisiyle tatilde... Bir dargın bir barışık aşıklar Şeyma Subaşı ve Meedo barışma hediyesi olarak Ege'de tekne tatiline çıktı. Mısırlı milyarderin 15 günlüğüne 20 bin dolar ödediği tekneden aşk pozları geldi...
14.08.2022 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları!
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları! 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı dolu dizgin devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren ikili tatil pozlarıyla dikkat çekti.
14.07.2022 Magazin
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı!
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı! Oyuncu Pelin Batu, dört yıl önce Roma'da evlendiği kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil hakkında kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
23.03.2022 Magazin
İrem Derici ile Cem Belevi'den Amsterdam'dan aşk pozları!
İrem Derici ile Cem Belevi'den Amsterdam'dan aşk pozları! Cem Belevi ile ilişkisine ikinci bir şans veren İrem Derici, sevgilisi ile birlikte Hollanda tatiline çıktı. Amsterdam'da giden ünlü çift İrem Derici ile Cem Belevi tatilden kareleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.
23.03.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı!
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.
5.01.2022 Magazin
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı!
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı! 2021 yılının aralık ayında Simge Aköz ve Berkay Ateş aşkı gündemdeydi. Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile Berkay Ateş yeni yıla da birlikte girdi. İkilinin aşk pozu ortaya çıktı.
2.01.2022 Magazin
Paris Hilton ile Carter Reum'dan aşk pozları!
Paris Hilton ile Carter Reum'dan aşk pozları! Geçen hafta yazar Carter Reum ile evlenen dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, eşiyle Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası'nda balayı yapıyor. Üç gün süren görkemli düğünün yorgunluğunu Pasifik Okyanusu'nda yüzerek atan Hilton, eşiyle aşk pozlarını da takipçileriyle paylaştı.
23.11.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'dan sevgilisiyle dudak dudağa poz!
Şeyma Subaşı'dan sevgilisiyle dudak dudağa poz! Fenomen Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldığı iddialarını yalanlayarak aşk pozları paylaşmıştı. Ünlü isim son olarak sevgilisiyle dudak dudağa pozunu Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sundu.
17.11.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan aşk pozları! 'Alın yazım' göndermesi...
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan aşk pozları! 'Alın yazım' göndermesi... Oyuncu Gökhan Alkan ile birliktelik yaşayan Nesrin Cavadzade, sevgilisiyle çekilmiş aşk dolu pozları paylaştı.
2.01.2021 Magazin
Başak Dizer'den eşi Kıvanç'a doğum günü mesajı!
Başak Dizer'den eşi Kıvanç'a doğum günü mesajı! Stil danışmanı Başak Dizer, 37 yaşına giren eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
28.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Pozları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk pozları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.