Aşk İtirafı

Aşk İtirafı

Son dakika aşk itirafı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk itirafı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk itirafı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk İtirafı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk itirafı gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 aşk itirafı haberi bulunmuştur. Tüm aşk itirafı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan aşk itirafı!
Tuvana Türkay'dan aşk itirafı! Geçtiğimiz aylarda bir senedir aşk yaşadığı İzzet Antebi ile yollarını ayıran Tuvana Türkay, aşkın tarifini verdi.
18.08.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum Güzel oyuncu Sinem Kobal ile altı yıl önce Cunda Adası'nda evlenen Kenan İmirzalıoğlu evliliğini anlattı. İlk görüşte âşık olmadığını söyleyen oyuncu, "Aşk evliliği yaptım. 40'ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada ruhtan bir çarpma yaşadım" açıklamasını yaptı. İşte önemli açıklamaları...
24.05.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var!
Yılmaz Morgül'den aşk itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var! Annesi Fatma Morgül'ü yılbaşı gecesi kaybeden şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günleri yavaş yavaş atlatıyor. Önceki gün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, Dubai'de iki yıldır 'kutsal bir ilişkisi' olan sevgilisi olduğunu itiraf etmesiyle gündeme geldi. İlişkisiyle ilgili detayları paylaşan ünlü isim, sevgilisinin ailesinin özel jeti olduğunu da açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Karşı cinse bayram mesajını ilk kim atmalı?
Karşı cinse bayram mesajını ilk kim atmalı? Bayram mesajlarında iki taraf da eşit durumda. Bir özür ya da aşk itirafı yapıyor olsaydınız ilk adımı karşı taraftan beklemeniz olasıdır. Ancak Ramazan bayramı mesajı atıyorsanız durum farklı. Peki karşı cinse ilk bayram mesajını kim atmalı?
21.04.2023 Gündem
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olup dans eden Cansu Esin'in fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Cansu’nun o halleri ‘Yıldız olacak çocukmuş’ yorumunu yaptırdı. Geçtiğimiz yıl müzik piyasasına giriş yapan Cansu Esin, sesi ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.
2.03.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin
Seversin'in Asya'sı İlayda Alişan'dan şaşırtan aşk itirafı!
Seversin'in Asya'sı İlayda Alişan'dan şaşırtan aşk itirafı! Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden Seversin'de Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan özel hayatıyla da merak ediliyor. Güzel oyuncu İlayda Alişan, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan İlayda Alişan, "aşk" açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.
7.06.2022 Magazin
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım'
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım' Algı Eke, YouTube’daki Pena kanalında Ekşi Sözlük yazarları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
22.03.2022 Magazin
Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem'
Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem' Son olarak 'Ada Masalı' dizisinde Ayça Ayşin Turan ile başrol oynayan Alp Navruz, imajını değiştirdi. Bıyık bırakan oyuncu, son halini Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçileriyle paylaştı.
6.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan bomba aşk itirafı! 'Bu şarkıyı Cansu Dere'ye yazdım'
Serdar Ortaç'tan bomba aşk itirafı! 'Bu şarkıyı Cansu Dere'ye yazdım'  Serdar Ortaç, 'Şarkılar Bizi Söyler' programına konuk oldu. Keyifli anların yaşandığı programa Serdar Ortaç'ın itirafı damga vurdu.
21.01.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk itirafı sonrası ilk poz!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk itirafı sonrası ilk poz! Oyuncu Alp Navruz (31), ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan (29) ile aşk yaşadıkları iddialarını birkaç hafta önce kabul etmişti. Yakışıklı oyuncu, günlerce konuşulan itirafın ardından sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.01.2022 Magazin
Alp Navruz'dan bomba Ayça Ayşin Turan itirafı!
Alp Navruz'dan bomba Ayça Ayşin Turan itirafı! Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı iddia ediliyordu. Alp Navruz'dan bomba aşk itirafı geldi.
22.12.2021 Magazin
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı!
Elçin Sangu'dan şaşırtan 'Kiralık Aşk' itirafı! Başarılı oyuncu Elçin Sangu, geçen gün İbrahim Selim'in sunduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Sangu'nun büyük ses getiren 'Kiralık Aşk' dizisiyle ilgili bulunduğu itiraf, herkesi şaşırttı.
19.11.2021 Magazin
Kerem Bürsin'den aşk itirafı!
Kerem Bürsin'den aşk itirafı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı hız kesmeden devam ediyor. Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikilinin her hareketi gündem oluyor. Bürsin son alarak aşk itirafıyla dikkat çekti.
27.09.2021 Magazin
'Baht Oyunu'nda Bora ve Ada aşkı başlıyor!
'Baht Oyunu'nda Bora ve Ada aşkı başlıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, 'Baht Oyunu'nun yeni bölümünde Bora ve Ada arasında belirsizlikler sona eriyor ve ikili arasında beklenen aşk başlıyor.
6.09.2021 Televizyon
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı!
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı! Kardeşlerim dizisiyle ön plana çıkan Onur Seyit Yaran, "Aşk senin için ne ifade ediyor?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.
4.06.2021 Magazin
Melisa Döngel'in aşkı ortaya çıktı!
Melisa Döngel'in aşkı ortaya çıktı! Ekin Koç ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi DJ Guido Senia ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel aşkını itiraf etti.
3.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk İtirafı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk itirafı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.