Aşk Acısı

Aşk Acısı

Son dakika aşk acısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk acısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk acısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Acısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk acısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 aşk acısı haberi bulunmuştur. Tüm aşk acısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş Fransız futbolu bu sabah büyük bir şok ile sarsıldı. Fransız kaynaklara göre Nice'ten bir futbolcu Nice A8 otoyolu üzerinde intihara kalkıştı. Bu futbolcunun Nice'te forma giyen orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka olduğu öne sürüldü.
1.10.2023 Fenerbahçe
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Torreira'yı İcardi'nin elinden zor aldılar! 3 ay önceki kriz bugün patlak verdi
Torreira'yı İcardi'nin elinden zor aldılar! 3 ay önceki kriz bugün patlak verdi Konyaspor deplasmanında 2-1 kaybeden ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Galatasaray'da İcardi-Torreira-Muslera üçgeninde yaşanan bazı tatsız olaylar ortaya çıktı. Uruguaylı yıldızın aşk acısı çekmesi sebebiyle formunda büyük bir düşüş gözlemleyen yönetim İcardi-Muslera ikilisinden yardım isterken Arjantinli süper starın Torreira'nın evinde yaptığı hararetli konuşma krizin daha fazla büyümesini engelledi.
9.06.2023 Galatasaray
Evine götürüp aşkını ilan ettiği bankı, belediye geri istedi
Evine götürüp aşkını ilan ettiği bankı, belediye geri istedi Eskişehir'de 'Muhammet' isimli internet kullanıcısı sokaktan alıp evine götürdüğü bankın görüntüsünü çekip üzerine 'Beraber oturduk diye bank çaldım. Beni mi sevmedin' yazısıyla paylaştı. Odunpazarı Belediyesi bankı geri isterken, sosyal medyada gündem olan video kısa sürede 4 milyon kez izlendi.
27.04.2023 Yaşam
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Bu bölümde Rüçan,gelini Türkan'a savaş açıyor.
18.01.2023 Magazin
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 04 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 16. bölümde neler oldu?
5.01.2023 Magazin
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu?
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile yaşadıkları Zeynep'i Doruk'a daha da bağlarken, Türkan'ın Doruk'un evinde Melek'i görmesi işlerin yolundan çıkmasına neden oldu. Peki, O Kız 13. bölümde neler oldu?
15.12.2022 Magazin
Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor! Üç Kız Kardeş 29. bölüm 2. fragmanı yayında
Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor! Üç Kız Kardeş 29. bölüm 2. fragmanı yayında Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu bölümde Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor.
2.12.2022 Televizyon
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, Oktay Çubuk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak mutluluk pozlarıyla gündeme gelen ikilinin ilişkisi uzun sürmemiş; Şahin ve Çubuk, yollarını ayırmaya karar vermişti.Yaşananlardan sonra geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince yüzünü gizledi. Ünlü ismin aracındaki çiçekler ise dikkatlerden kaçmadı.
17.11.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aşk acısı mı çekiyor?
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aşk acısı mı çekiyor? Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide rol alan Yiğit Kirazcı ile bir süredir aşk yaşıyor. Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı cephesinden geçtiğimiz hafta ayrılık haberi geldi. Şimdi ise Pınar Deniz’in aşk acısı yaşadığı konuşuluyor.
16.02.2022 Magazin
Yalın'dan şaşırtan aşk acısı itirafı!
Yalın'dan şaşırtan aşk acısı itirafı! Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, 'Pazar Şarkıları' konseptiyle geçtiğimiz akşam dörcüncü kez Maximum Uniq Açıkhava’da sevenleriyle buluştu. Konserde aşk acısı üzerine konuşan Yalın,şaşırtan itirafta bulundu.
7.09.2021 Magazin
'Yemekten kesildim, saçmaladım'
'Yemekten kesildim, saçmaladım' Yiğit Özşener 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu; 'Hiç büyük aşk acısı çektin mi?' sorusuna bu yanıtı verdi...
28.11.2020 Magazin
Nazlı'nın itirafı Ali Vefa'yı heyecanlandırıyor!
Nazlı'nın itirafı Ali Vefa'yı heyecanlandırıyor! Büyük bir ilgiyle izlenen Mucize Doktor'un 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
11.02.2020 Televizyon
Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin barışıyor mu?
Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin barışıyor mu? 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla bitiren Oğuzhan Koç'tan ayrılık sorularına kaçamak yanıt.
24.01.2020 Magazin
İrem Derici itirafları sıraladı!
İrem Derici itirafları sıraladı! Şarkıcı İrem Derici kendiyle ilgili 5 samimi itirafta bulundu. İşte o itiraflar...
29.11.2019 Magazin
Yeni bir aşk mı?
Yeni bir aşk mı? Metin Hara ile Simge Sağın’ın yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edildi. İkilinin, bir aydır sık sık gözlerden uzak buluştukları konuşuluyor.
18.08.2019 Magazin
"Hiç kaslı sevgilim olmadı"
"Hiç kaslı sevgilim olmadı" Sosyal medya fenomeniyken reklamlardan, dizilere, oradan başrole transfer oldu. Kendini “Çok deliyimdir” diye tanımlıyor. İlişkilerdeki konumunu “Çapkınımdır. Tavlanırım da ama genelde tavlarım. Ben hiçbir şeyi belediyeden beklemem” diye özetliyor. Aslı Bekiroğlu’yla dizisi ‘Benim Tatlı Yalanım’ vesilesiyle buluştuk.
27.07.2019 Magazin
Merve Özbey'den aşk açıklaması
Merve Özbey'den aşk açıklaması Bodrum'da sahne alan Merve Özbey, genç hayranlarına aşk ve ilişki konusunda tavsiyelerde bulundu.
23.07.2019 Magazin
"Çirkin erkek seviyorum"
"Çirkin erkek seviyorum" Arabesk klasiklerinden oluşan yeni albümü 'Aşk Acısı' ile beğeni toplayan Lerzan Mutlu, albümünün ilk klibini çekti. 'Farzet' şarkısının klip çekimlerinde aşktan yana şanssız olduğunu belirten Mutlu, kendisi için doğru olan insanla henüz tanışmadığını söyledi.
22.02.2019 Magazin
Münür Yıldız'dan 'Neden'
Münür Yıldız'dan 'Neden' Münür Yıldız, dördüncü single’ını tamamladı. Sanatçı, biten ilişkisinin ardından yazdığı “Neden” adlı şarkısını seslendirdi.
15.02.2019 Magazin
"Annen gibi görünürsem ayrılırız"
"Annen gibi görünürsem ayrılırız" Ünlü oyuncu Billur Kalkavan çok konuşulacak açıklamaların altına imza attı.
14.02.2019 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile Birkan Sokullu el ele
Dilan Çiçek Deniz ile Birkan Sokullu el ele 20 gün önce aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Birkan Sokullu ile Dilan Çiçek Deniz, ilk kez el ele görüntülendi.
24.01.2019 Magazin
Aşk acısı bitti
Aşk acısı bitti İsveçli bankacı Joaquim Lundholm ile ilişkisini bitiren Özge Ulusoy, kendini işe verdi.
25.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Acısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk acısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.