Asitli Saldırı

Asitli Saldırı

Son dakika asitli saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asitli saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asitli saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asitli Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asitli saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 asitli saldırı haberi bulunmuştur. Tüm asitli saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yaşındaki kızın yaşadığı dehşet dünyayı ayağa kaldırdı! Türkiye'ye gelmek istiyor
16 yaşındaki kızın yaşadığı dehşet dünyayı ayağa kaldırdı! Türkiye'ye gelmek istiyor 16 yaşındaki Iraklı Meryem al-Rikabi’nin başına gelenler dünyayı şok etti. Adına uluslararası bağış kampanyası düzenlenen genç kızın ailesinin en büyük isteği ise Türkiye'ye gelip tedavi olması.
22.12.2021 Dünya
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali?
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali? Berfin Özel kimdir, sevgilisi Casim Ozan Çeltik hapiste mi, tutuklu mu? Yüzüne kezzap atan ve 13,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Casim Ozan Çeltik'i affeden Berfin Özek, Çeltik’le evlendi. Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmış ve yüzünün büyük bölümü yanarken, sağ gözünü de kaybetmişti.
14.12.2021 Yaşam
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.
12.12.2021 Yaşam
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanığa verilen 12 yıl 18 ay hapis cezasına Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki göstermesi, mağdur kadını ve ailesini mutlu etti.
10.01.2020 Gündem
Berfin'in hayatını karartmıştı!Kendini böyle savundu...
Berfin'in hayatını karartmıştı!Kendini böyle savundu... Duruşmada konuşan Ozan Ç, olayı inkar ederek, o akşam arkadaşıyla birlikte olduğunu ve Berfin'i görmediğini ileri sürdü. Ozan Ç. "Sevdiğim insan tarafından böyle suçlanmak beni çok üzdü"dedi.
4.07.2019 Yaşam
Londra'da şok! Beş ayrı noktada asitli saldırı
Londra'da şok! Beş ayrı noktada asitli saldırı İngiltere'nin başkentinde peş peşe gerçekleşen saldırıları düzenleyen iki erkek gözaltında. Motosikletli saldırganlar, yanına yaklaştıkları kişilerin yüzüne asit sıktı.
14.07.2017 Dünya
Son dakika: Ölü sayısı yükseliyor!
Son dakika: Ölü sayısı yükseliyor! İran'dan gelen son dakika haberlerine göre, Tahran'ın güneyinde bir asitli saldırı gerçekleşti. Çok sayıda yaralı var. Ayrıca, dün Tahran'da peş peşe meydana gelen terör saldırılarında ölenlerin sayısının 16'a yükseldiği bildirildi.
8.06.2017 Dünya
Uyuyan hala ve yeğenine asitli saldırı
Uyuyan hala ve yeğenine asitli saldırı Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde, ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki Elif Nur Sezer ile halası 26 yaşındaki Yıldız Sezer, gece evlerinde aynı yatakta uyurken, kimliği belirsiz iki kişinin asitli saldırısına uğradı.
9.05.2017 Yaşam
Isobella Fraser asitli saldırıda ağır yaralandı!
Isobella Fraser asitli saldırıda ağır yaralandı! İngiltere'de bir gece kulübünde yaşanan asitli saldırı dehşetinde Avusturyalı model Isobella Fraser'in vücudundaki pek çok bölge yandı.
20.04.2017 Magazin
Eski güzellik kraliçesine asitli saldırı!
Eski güzellik kraliçesine asitli saldırı! Eski İtalya güzellik kraliçelerinden Gessica Notaro, eski sevgilisi tarafından uğradığı asitli saldırı sonucu görme kaybı tehlikesi yaşıyor.
14.01.2017 Magazin
Savcı asitli saldırgana verilen cezayı az buldu
Savcı asitli saldırgana verilen cezayı az buldu Ataşehir'deki ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde attığı gerekçesiyle "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan Cihan Araçman'ın "Kasten Yaralama" suçundan ceza almasının gerekçesi açıklandı. Duruşma savcısı kararın bozulmasını talep etti.
20.12.2016 Yaşam
Asitçi enişte davasında karar
Asitçi enişte davasında karar Çocuğa asitli saldırı davasında sanık Cihan Araçman kasten yaralama suçundan 9 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
İki olay iki adalet!
İki olay iki adalet! Yer: Belçika, Olay: Bir kadına süpermarkette asitli saldırı Karar ve sonuç: Kadın kör oldu, asiti atana cinayete teşebbüsten 18 yıl ve 2.3 milyon euro ceza.
14.10.2016 Yaşam
Asitli saldırıda 'yürek burkan' iddianame!
Asitli saldırıda 'yürek burkan' iddianame! Ataşehir'deki ünlü bir lokantada geçtiğimiz Ekim ayında 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde attığı gerekçesiyle tutuklanan Cihan Araçman hakkında, "Çocuğu ve beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi tasarlayarak öldürmeye teşebbüs etme" ve "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma" suçlarından toplamda 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, gönderildiği mahkemece kabul edildi.
11.03.2016 Yaşam
Restoranda çocuğa asitli saldırıya 24 yıl
Restoranda çocuğa asitli saldırıya 24 yıl İSTANBUL Ataşehir’de, bir restoranın oyun alanına girerek 3 yaşındaki çocuğun yüzüne kimyasal madde atmaktan tutuklanan Cihan Araçman hakkında, “çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs” ve “bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma” suçlarından 24 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Asitle saldırması ilk vukuatı değilmiş!
Asitle saldırması ilk vukuatı değilmiş! 3.5 yaşındaki yeğenine asitle saldıran Cihan A.’nın, olaydan 2 ay önce çocuğun annesinin arabasının lastiklerini bıçakla kestiği iddia edildi. Anne Işıl G. yaz aylarında çocuğunun oyuncak arabasının patlamasıyla yüzüne kimyasal madde sirayet ettiğini söyledi.
25.10.2015 Yaşam
O saldırgan tutuklandı!
O saldırgan tutuklandı! 3,5 yaşındaki Y.K.'ye Ataşehirdeki ünlü bir restoranın oyun salonunda asitli saldırı düzenleyen saldırgan C.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Kurbanı böyle takip etti!
Kurbanı böyle takip etti! Çarşaflara bürünerek saklandı ve uygun zamanı geldiğinde ise...
7.01.2014 Dünya
Mahkeme kararını verdi!
Mahkeme kararını verdi! Bolşoy Balesi dansçısı suçlu bulundu
3.12.2013 Dünya
ABD'den İsrail'e 2 milyar dolarlık çekilme hediyesi
ABD'den İsrail'e 2 milyar dolarlık çekilme hediyesi Bush yönetimi, Gazze'den çekilen İsrail'e 2.2 milyar dolarlık yardım pakedi açıyor. Filistinliler'e verilen yardım ise sadece 150 milyon dolar
19.08.2005 Dünya
Ünlü model asitli saldırıda yaralandı
Ünlü model asitli saldırıda yaralandı Model Isobella Fraser’in vücudunun bir bölümü yandı.
20.04.2017 Dünya
Dünyasını kararttı 12 yıl aldı, 6 yıl 10 ay yatıp çıkacak
Dünyasını kararttı 12 yıl aldı, 6 yıl 10 ay yatıp çıkacak Bir restoranın oyun yerinde yeğenine asit doldurduğu tüpü sıkıp bir gözünü kör diğerini de çok az görür hale getiren Cihan Araçman için karar çıktı
29.09.2021 Gündem
Mardin'de 'asit yağmuru' tedirginliği
Mardin'de 'asit yağmuru' tedirginliği MARDİN kent merkezi ile Suriye sınırında bulunan Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmuş iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanırken; Mardin Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi, halkı yağmur altında dışarı çıkmamaları yönünde uyardı.
29.10.2016 Yaşam
‘Kendi çocuğuna da yapar’ diyen eş, ‘kimyasal enişte’yi boşuyor
‘Kendi çocuğuna da yapar’ diyen eş, ‘kimyasal enişte’yi boşuyor İstanbul Ataşehir’de 3 yaşındaki Y.’ye kimyasal saldırı düzenleyen enişte C.A.’ya, eşi S.A. boşanma davası açtı. 1 çocuk annesi genç kadın, kocasının aynı saldırıyı kendi çocuğuna da yapma ihtimali bulunduğunu belirtti
27.11.2015 Yaşam
Asit atan saldırganın zekasına bakılacak
Asit atan saldırganın zekasına bakılacak İstanbul Ataşehir’deki ünlü bir lokantada geçtiğimiz Eylül ayında 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde attığı gerekçesiyle “Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanan C...
18.11.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Asitli Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asitli saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.