Asitçi enişte için karar çıktı
Asitçi enişte için karar çıktı İstinaf Mahkemesi, eşinin üç yaşındaki yeğeni Y.K.'nın yüzüne asit içerikli madde attığı gerekçesiyle 9 yıl 36 ay hapis cezasına çarptırılan Cihan Araçman'ın aldığı cezaya ilişkin kararını verdi.
29.09.2021 Gündem
Dünyasını kararttı 12 yıl aldı, 6 yıl 10 ay yatıp çıkacak
Dünyasını kararttı 12 yıl aldı, 6 yıl 10 ay yatıp çıkacak Bir restoranın oyun yerinde yeğenine asit doldurduğu tüpü sıkıp bir gözünü kör diğerini de çok az görür hale getiren Cihan Araçman için karar çıktı
29.09.2021 Gündem
Asitçi enişte davasında karar
Asitçi enişte davasında karar Çocuğa asitli saldırı davasında sanık Cihan Araçman kasten yaralama suçundan 9 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Asitli saldırıda 'yürek burkan' iddianame!
Asitli saldırıda 'yürek burkan' iddianame! Ataşehir'deki ünlü bir lokantada geçtiğimiz Ekim ayında 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde attığı gerekçesiyle tutuklanan Cihan Araçman hakkında, "Çocuğu ve beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi tasarlayarak öldürmeye teşebbüs etme" ve "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma" suçlarından toplamda 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, gönderildiği mahkemece kabul edildi.
11.03.2016 Yaşam