Asit

Asit

Son dakika asit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asit gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.806 asit haberi bulunmuştur. Tüm asit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Yağmur suyu saç döker mi? Uzmanları açıkladı!
Yağmur suyu saç döker mi? Uzmanları açıkladı! Yağmur suyunun kaynak olarak en saf olduğu düşünülür. Ancak bu yere düşmeden önce madde ve mineral toplamayan su için geçerlidir. İlk yağmur, asit yağmuruna neden olan yabancı madde içerdikleri için en tehlikelisi olarak bililniyor. Şimdi şemsiyenin önemi bir kez daha öne çıkıyor. Uzmanları yağmur suyunun saç döküp dökmeyeceğini açıkladı.
2.04.2024 Gündem
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'ne (TAGEM) bağlı faaliyet gösteren Niğde Patates Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde Patatesin 'parmak izi' çıkartılarak genetik taban projesi yapılma çalışmaları devam ettiği açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi Bursa'nın İnegöl ilçesi Gazelli Mahallesi'nin 2 adayı aşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
31.03.2024 Gündem
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı!
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı! HATAY'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Yaşam
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü!
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü! Hatay'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar!
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar! Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar. ESCMID yaptığı açıklamada, "CRISPR-Cas gen düzenleme teknolojisinin nasıl kullanılabileceğini göstererek tedavi umutlarını artırdı” dedi.
20.03.2024 Gündem
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, tüp bebek tedavisinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve tüp bebek tedavisi aşamaları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
26.02.2024 Yaşam
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Ribozom Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ribozoumun Görevleri Nelerdir?
Ribozom Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ribozoumun Görevleri Nelerdir? Hücresel düzeyde her canlı için büyük öneme sahip olan yapı taşları arasında ribozom gelmektedir. Ribozom RNA ve Proteinden oluşan, hücrenin protein sentezinde görev yapan makromoleküller şekilde ifade edilir. Özellikle tüm canlı hücrelerinde bulunması ile beraber yapısal açıdan büyük bir öneme sahiptir. Sonuç olarak Amino asitler ile beraber ortaya çıkan proteinler, canlı vücudun en önemli temel besin yapı taşları arasında yer alır.
15.02.2024 Yaşam
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Asit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.