Aşiret Düğünü

Aşiret Düğünü

Son dakika aşiret düğünü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşiret düğünü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşiret düğünü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşiret Düğünü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşiret düğünü gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 aşiret düğünü haberi bulunmuştur. Tüm aşiret düğünü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi tam 4 saatte sayabildi
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi tam 4 saatte sayabildi Van’da Gevdan Aşireti'nin önde gelenlerinden Nazım Acar'ın oğlu Serkan Acar ile Sibel Aslan’ın düğünü dillere destan bir şekilde gerçekleşti. Gelin, at üzerinde davul zurnayla baba evinden alındı, düğün alanına getirildi. Takı töreninde damada ve geline takılan takı ve paralar dudak uçuklattı. Paraları, 15 kişi sayabildi. Bursa’da gerçekleşen başka bir düğünde ise gelin ve damada arkadaşları tarafından 45 metre para takıldı.
11.07.2023 Yaşam
Aşiret sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu! Paralar bavullarla taşındı
Aşiret sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu! Paralar bavullarla taşındı Kars'ın en büyük aşiretlerinden biri olan Mılli aşiretinin Sultanbeyli'de düzenlediği sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu. Gecenin sonunda 11 milyon 750 bin TL toplandı. Masa üzerinde toplanan balya balya paralar bavullara koyularak salondan çıkarıldı.
14.03.2023 Yaşam
Şırnak'ta 5 bin kişilik  aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı
Şırnak'ta 5 bin kişilik aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı Şırnak Uludere ilçesindeki Gülyazı köyünün Irak sınırında, Kerem Enc (25) ve Çiğdem Oflu (23) çiftinin 2 gün süren düğününe 5 bin kişi katıldı. Yöresel kıyafetli davetlilere, 350 kilo etli yemek ikram edildi. Çifte, düğünde 500 bin TL 300 bin TL'lik altın takıldı.
26.11.2022 Yaşam
Kaldırıma çıkan araç çarpmıştı! Aleyna Nur Gökçe'den kahreden haber
Kaldırıma çıkan araç çarpmıştı! Aleyna Nur Gökçe'den kahreden haber Esenyurt'ta evine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkan aracın çarptığı 21 yaşındaki Aleyna Nur Gökçe’den kahreden haber geldi. Kızı hakkında açıklamalarda bulunan acılı baba Recep Gökçe, "Çok büyük ceza vermelerini istiyorum" dedi.
26.11.2022 Yaşam
Banka değil, aşiret düğünü, 11 milyon 500 bin TL para toplandı
Banka değil, aşiret düğünü, 11 milyon 500 bin TL para toplandı Kocaeli'de düzenlenen Cemaldin ve Celali aşiretlerinin düğününde 11 milyon 500 bin TL para toplandı.
2.10.2022 Gündem
Limitler düşürüldü! 100 bin TL sınırı getirildi, ilk kez uygulandı, 200 gram altın yerine...
Limitler düşürüldü! 100 bin TL sınırı getirildi, ilk kez uygulandı, 200 gram altın yerine... Goyan Aşireti lideri ve Uzungeçit beldesi Belediye Başkanı Cemil Yıldız, düğünlerin masrafları, takılacak takı ve para miktarıyla ilgili, muhtarlar ve aşiret üyeleriyle karar alıp limit koydu. Damadın ailesinden istenen 200 gram altın 70 gramı geçmeyecek şekilde düşürüldü. Yaklaşık 500 kilo etin kullanıldığı yemek servisinin sadece il dışından gelen misafirlere 30 kilo eti geçmeyecek şekilde verilmesi kararı alındı. Uygulamaya kendi kızının düğününde başlayan Yıldız, "Damat tarafını borç altında bırakamam" dedi. Düğünde çok sayıda kişinin aynı anda çektiği halay da havadan görüntülendi.
18.05.2022 Yaşam
Kar yağışı altında 2 gün 2 gece aşiret düğünü! Takılar şaşkına çevirdi, binlerce lira ve altınlar...
Kar yağışı altında 2 gün 2 gece aşiret düğünü! Takılar şaşkına çevirdi, binlerce lira ve altınlar... Şırnak'ın Uludere ilçesinde bölgenin en büyük aşiretlerinden olan Goyan aşiretinden Enver Tonka ile Gülcan Cin'in açık havada yapılan düğünü, yoğun kar yağışına rağmen devam etti. Binlerce kişinin katıldığı düğünde çekilen havadan görüntülendi.
30.03.2022 Yaşam
Aşiret düğününde geline 1 kilo altın takıldı
Aşiret düğününde geline 1 kilo altın takıldı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan, bölgenin tanınmış aşiretlerinden Jirki'nin lideri Tahir Adıyaman, yeğeni evlenirken, bundan sonra düğünlerde havaya silah sıkılmasını yasakladığını açıkladı. Türkçe ve Kürtçe şarkıların söylendiği, 3 gün 3 gece süren düğünde damat Ferdi Adıyaman'a 280 bin liralık para, gelin Elif Adıyaman'a ise 1 kilo 150 gramlık altın takıldı.
2.10.2018 Yaşam
Aşiret liderinin kızına görkemli düğün
Aşiret liderinin kızına görkemli düğün Bersuva Aşireti lideri Ruşen Tellioğlu'nun üniversite öğrencisi kızı Merve (20) ile yeğeni Vural Tellioğlu (34), yapılan düğünle dünya evine girdi.
19.09.2018 Yaşam
Aşiret düğününde Alişan sürprizi! Adı silindi...
Aşiret düğününde Alişan sürprizi! Adı silindi... Urfalı bir aşiret düğününde sahne alan Alişan, gelinin ayakkabısının altına adının yazılmasını istedi. Düğün sonrası ünlü türkücünün adının ayakkabının altından silindiği görüldü.
23.11.2017 Magazin
Aşiret düğününde gelin ve damada dolar yağmuru
Aşiret düğününde gelin ve damada dolar yağmuru ŞANLIURFA’da 29 yaşındaki Serkan Oflaz ile 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz’un düğün töreninde, davetliler genç çifte dolar yağdırdı...
11.07.2016 Yaşam
Twitter'da tavuk döner fırtınası
Twitter'da tavuk döner fırtınası Bir twitle başlayan "tavuk döner" tartışması, Twitter'da çok ilgi görünce en çok konuşulan konular (trending topic) listesine girdi. Ancak sosyal medyanın hızla bir linç ortamına dönüşmesiyle, tartışmayı başlatan kullanıcı hesabını kapattı.
29.09.2021 Gündem
Sosyal medyada 'tavuk döner' geyikleri
Sosyal medyada 'tavuk döner' geyikleri Twitter'da bir kullanıcının attığı mesaj ortalığı birbirine kattı, 'tavuk döner'li yorumlar yağdı.
23.10.2014 Arşiv
Düğünde takı yarışı!
Düğünde takı yarışı! Para takmak için birbirleriyle yarıştılar
29.09.2013 Yaşam
Aşiret düğününde servet aktı!
Aşiret düğününde servet aktı! Aşiret düğününde yine bildik görüntüler
29.09.2021 Gündem
Geline 20 kilo altın takıldı!
Geline 20 kilo altın takıldı! Aşiret düğünü 7 gün sürdü
30.06.2009 Yaşam
Beşler Sucukları'nın veliahtına şaşaalı düğün
Beşler Sucukları'nın veliahtına şaşaalı düğün Çakıl Gazinosu'nda yapılan Urfalı Memithan Aşireti lideri ve Beşler Sucukları'nın sahibi İmam Altun'un oğlunun düğününde dolarlar uçuştu, geline 30 kilo altın takıldı
2.10.2004 Magazin
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023 Gündem
Gelin ve damada takılan takı dudak uçuklattı! Altın ve para yağdı
Gelin ve damada takılan takı dudak uçuklattı! Altın ve para yağdı Van’da Gevdan Aşiretinin görkemli düğün törenine 5 bin kişi katılırken, gelin ve damada takılan takı ise dudak uçuklattı.
4.09.2023 Yaşam
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam Van'da Gevdan Aşiret Lideri Mehmet Aslan’ın oğlu Ceyhun Aslan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 150 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, damada 4 milyon 123 bin TL, geline ise 3 kilo altın takıldı.
30.05.2022 Yaşam
Aşiretten düğünler için ortak karar
Aşiretten düğünler için ortak karar Hakkari'nin büyük aşiretlerinden biri olan Gerdi aşireti mensupları, düğünlerde artan maliyetlerden dolayı bir takım tasarruf önlemleri almak için yaptıkları toplantıda, “aşırı maliyetlerden ve gösterişten uzak durularak canlı müzik olmayacak” kararı çıktı.
13.03.2020 Gündem
Belediye başkanı başlık parasını kaldırdı
Belediye başkanı başlık parasını kaldırdı AK Partili Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat meclis üyeleriyle beraber beldedeki kanaat önderleri, aşiret liderleri ve muhtarlarla yaptığı toplantı sonrası başlık parasını kaldırdı.
3.12.2019 Yaşam
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı Afganistan'daki düğünde 13 yaşındaki saldırgan kalabalığın ortasında kendini havaya uçurdu, en az altı kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralı hastanelere taşındı.
12.07.2019 Dünya
Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı
Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı İstanbullu Meryem Aydemir, burada tanıştığı Şırnaklı Cüneyt Aydemir ile Beytüşşebap ilçesinde 3 gün 3 gece süren düğünle dünyaevine girdi. Aşiret düğününde geline bir kilo altın, damada ise 100 bin lira takıldı.
20.06.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aşiret Düğünü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşiret düğünü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.