Aşı Karşıtı

Aşı Karşıtı

Son dakika aşı karşıtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşı karşıtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşı karşıtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşı Karşıtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşı karşıtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 aşı karşıtı haberi bulunmuştur. Tüm aşı karşıtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması!
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması! Koronavirüs aşısının yan etkileri konusu henüz netlik kazanmamışken Amerikalı Doktor ve Yazar Dr. Alan Shoemaker'ın aşı hakkında yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Peki, Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? İşte Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması…
29.11.2023 Gündem
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri 2023 Noel Tıp Ödülü COVID-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan keşiflerinden dolayı Katalin Karikó ve Drew Weissman'a verildi.
3.10.2023 Ekonomi
Yıllardır görülmeyen vakalar ortaya çıktı uzman isimden salgın uyarısı geldi
Yıllardır görülmeyen vakalar ortaya çıktı uzman isimden salgın uyarısı geldi Koronavirüs salgını sırasında artan aşı karşıtlığının etkisiyle çocukluk çağı aşılama oranlarının düşmesi ve düzensiz göçle aşı takiplerinin zorlaşması, yıllardır görülmeyen vakalarının yeniden ortaya çıkmasına neden oldu. Türk Pediatri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, yıllar sonra ilk kez bir vakayı hastaneye yatırdıklarını belirterek, hastalık için aşılanma oranının yüzde 95'lerin altına inmesi durumunda, salgınların yeniden yaşanabileceğini vurguladı.
1.02.2023 Gündem
Covid aşısı zorunluluğu başladı! Avusturya'da yasa bugün yürürlüğe girdi
Covid aşısı zorunluluğu başladı! Avusturya'da yasa bugün yürürlüğe girdi Avusturya'da bugün yürürlüğe giren yasayla, 18 yaşından büyük herkesin Covid-19 aşısı yaptırması zorunlu hale getirildi.
1.02.2022 Dünya
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi!
Ülkede aşı karşıtları sokağa döküldü! Başbakan ve ailesi gizli bir yere nakledildi! Kanada’da aşı zorunluluğunu protesto etmek için binlerce kişi sokağa çıktı. Protesto gösterilerinin büyümesi sonrası Başbakan Trudeau ve ailesi 'gizli' bir yere nakledildi!
30.01.2022 Dünya
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi Avustralya Federal Mahkemesi, Novak Djokovic'in vizesinin iptal kararına yaptığı itirazı reddetti. Böylece Sırp tenisçi resmen ülkeden sınır dışı edilecek ve Avustralya Açık'ta yer alamayacak.
16.01.2022 Diğer Sporlar
Avrupa kickboks şampiyonu Frédéric Sinistra koronavirüsten hayatını kaybetti
Avrupa kickboks şampiyonu Frédéric Sinistra koronavirüsten hayatını kaybetti Koronavirüs salgınının gerçek olmadığına inanan ve aşı karşıtı Avrupa kickboks şampiyonu 40 yaşındaki Frédéric Sinistra Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
25.12.2021 Dünya
Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü
Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü Bursa’da, Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi ve eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş (57), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Altıntaş'ın aşı karşıtı olduğu öğrenildi.
14.12.2021 Yaşam
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı!
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı! Avrupa'nın göbeğinde inanılmaz sahtekarlık! İtalya'nın kuzeyinde 50 yaşında bir adam, aşı pasaportu almak için akla hayale gelmeyecek bir yola başvurdu. Yetkililer 'gülünecek bir şey olmadığını ve olayın son derece ciddi olduğunu' açıkladı.
5.12.2021 Dünya
Aşıdan kaçmak için yaptığı büyük şaşkınlık yaşattı!
Aşıdan kaçmak için yaptığı büyük şaşkınlık yaşattı! İtalya'da Covid-19 aşısı olmamak için takma kolla aşı merkezine giden bir kişi yakayı ele verdi. Ülkenin kuzeyindeki Piedmont bölgesinde yaşayan 50 yaşındaki şahıs sahtekarlıktan dolayı savcılığa sevk edildi.
3.12.2021 Dünya
Aşı karşıtıydı! Ünlü vaiz koronavirüsten hayatını kaybetti
Aşı karşıtıydı! Ünlü vaiz koronavirüsten hayatını kaybetti Aşı karşıtlığı ile bilinen ünlü TV yazarı ve vaiz Marcus Lamb, koronavirüse yakalandıktan sonra 64 yaşında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
2.12.2021 Dünya
İtalya'da günlük vaka sayısı 11 bini geçti
İtalya'da günlük vaka sayısı 11 bini geçti İtalya'da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 11 bin 555 yeni vaka tespit edildi.
20.11.2021 Dünya
Koronavirüs ile ilgili flaş detay! Havadan bulaşıyor
Koronavirüs ile ilgili flaş detay! Havadan bulaşıyor Türk Toraks Derneği Deneysel Araştırmalar Çalışma Grubu, hava kirliliği ile Kovid-19 arasındaki ilişkiyi inceledi. 203 örneğin incelendiği araştırmada, Kovid-19’un yaygın olarak görüldüğü yerlerde havadaki partiküller bu virüsü de taşıyor.
20.11.2021 Gündem
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya
Fatih Erbakan karantinaya girdi
Fatih Erbakan karantinaya girdi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ailesinde koronavirüs vakası tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alındı. Erbakan aşı karşıtı açıklamaları ile gündeme gelmişti.
2.11.2021 Siyaset
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu AK Parti için yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da önünde olan son kamuoyu araştırmasından pandemi ve aşı konusu başta olmak üzere çarpıcı sonuçlar çıktı. Anketin sonuçlarına göre vatandaşların yüzde 81'i aşısını yaptırırken oranı yüzde 17'lerde olan aşı karşıtı bir grup da bulunuyor.
24.10.2021 Gündem
41 gün yoğun bakımda kalan aşı karşıtından çağrı
41 gün yoğun bakımda kalan aşı karşıtından çağrı Tokat'ın Turhal ilçesinde aşı olmadan yakalandığı Kovid-19 nedeniyle 41 gün yoğun bakım servisinde tedavi gören 51 yaşındaki Halis Taş, aşı çağrısında bulundu.
19.10.2021 Sağlık
O ülkede skandal aşı kararı! Herkese yasakladı, aşı olacağıma...
O ülkede skandal aşı kararı! Herkese yasakladı, aşı olacağıma... Rumen futbolunun aykırı figürü Gigi Becali, kulüpte son dönemde artan koronavirüs vakalarının ardından son derece radikal bir karara imza attı. Gigi Becali kulüpte koronavirüs aşısı olmayı yasaklarken, "Aşı olacağıma silahla vurulmayı tercih ederim" dedi.
14.10.2021 Futbol
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla'
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, daha önce yüksek sayılarda aşılama yapıldığını ancak şimdi düşüşe geçildiğini belirterek, "Bu yüzden aşılama ile elde ettiği bağışıklığı kaybeden sayısı, her gün yeni aşılanan sayısından daha fazla. Geldiğimiz noktadan geriye doğru gidiyoruz, bunu tersine çevirmemiz lazım" dedi.
14.10.2021 Gündem
Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz dolaşıyor!
Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz dolaşıyor! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda aşı karşıtı olduğunu sık sık dile getiren şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Maskesiz olduğu dikkatlerden kaçmayan Tilbe, kendisine maske ve aşı hakkında soru soran muhabirlere çıkıştı.
14.10.2021 Magazin
Aşı karşıtı öğretim üyesi, koronavirüsten öldü
Aşı karşıtı öğretim üyesi, koronavirüsten öldü Kahramanmaraş'ta sosyal medyada aşı karşıtı paylaşımlarıyla dikkat çeken öğretim üyesi Dr. Ramazan Şadet Güvercin (54), koronavirüsten hayatını kaybetti.
11.10.2021 Yaşam
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak!
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak! Gelen son dakika haberine göre; Video paylaşım platformu YouTube koronavirüs salgınıyla ilgili çok önemli bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Şirketin aldığı karara göre aşı karşıtı tüm içerikler yasaklanacak. Üstelik buna sadece Kovid-19 aşıları değil tüm aşılar dahil!
29.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Aziz Sancar'dan aşı açıklaması: Mantık dışı bir tutum!
Aziz Sancar'dan aşı açıklaması: Mantık dışı bir tutum! Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar "Aşı karşıtı olmak; mantık dışı bir tutum. Kanun zorlamasa bile aşı olmak gerek" dedi.
26.09.2021 Sağlık
Yoğun bakımdaki aşı karşıtı kadın: Çok pişmanım!
Yoğun bakımdaki aşı karşıtı kadın: Çok pişmanım! Ankara'da, yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve aşı karşıtı olan ev kadını Şükran Yücel (51), aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi. Yücel, "Aşıya biraz karşıttım. Duyduğum şeylerden etkileniyordum. Vatandaşlar aşılarını olsunlar. Böyle korku ile yaşamaktan iyidir" dedi.
24.09.2021 Gündem
Aşı karşıtları miting yaptı! 'Bizi robot yapacaklar'
Aşı karşıtları miting yaptı! 'Bizi robot yapacaklar' Bir grup aşı karşıtı İstanbul Maltepe’de buluştu. Aşılamayla insanlara çip takıldığına inanan, sürecin Bill Gates Vakfı’nın ‘büyük oyunu’ olduğunu iddia eden aşı karşıtları maskesiz, mesafesiz eylem yaptı. Yani ‘Aşıyla çip taktırmayız, robot olmayız’ diyen protestocular, korona olup hastalanmayı ve hatta ölmeyi göze aldı!
12.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşı Karşıtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşı karşıtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.