Asena Atalay Aşk

Asena Atalay Aşk

Son dakika Asena Atalay aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asena Atalay aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asena Atalay aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena Atalay Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena atalay aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 asena atalay aşk haberi bulunmuştur. Tüm asena atalay aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı!
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı! Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
9.01.2018 Magazin
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı...
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı... Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, şarkıcı Tan Taşçı ile Bodrum-Yalıkavak'ta bir dondurmacıda görüntülendi.
3.08.2017 Magazin
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi!
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi! Caner Erkin ile boşanan Asena Atalay, aradığı aşkı sonunda buldu. İşte Asena'nın yeni sevgilisi...
25.07.2017 Magazin
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız!
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız! Asena Atalay, 14 yaşından küçüklerin binmesinin yasak olduğu jet-skiye oğlu Çınar Erkin’le bindi.
25.06.2017 Magazin
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe!
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe! Caner Ekin'e dava açan Asena Atalay'a savcılıktan şoke eden cevap geldi. İşte Caner Erkin'e dava açan Asena Atalay'ın savcılıktan aldığı yanıt...
15.05.2017 Magazin
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu...
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu... Eski eşi Caner Erkin ile son zamanlar davalık olan Asena Atalay yeni bir işe yöneldi. Asena Erkin'in sürpriz seçimi şaşkınlıkla karşılandı. İşte Asena'nın sürpriz işi...
27.03.2017 Magazin
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı Hadise'nin Bodrum'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile beraber görüntülenmesinin ardından pek çok kişi Mehmet Dinçerler’in hayatını merak ediyor. Magazine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler en çok araştırılan isimlerin başında geliyor. Burhan Dinçerler’in oğlu olan Mehmet Dinçerler, iş hayatıyla olduğu kadar ilişkileriyle de dikkat çekiyor. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler nereli? İşte, Mehmet Dinçerler'in hayatı…
10.07.2021 Gündem
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma!
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma! Başrolünü Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı 'Aşk Geçmişim' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam Uniq Hall'de prömiyerini yaptı.
17.10.2019 Magazin
Asena'nın yeni aşkı ortaya çıktı!
Asena'nın yeni aşkı ortaya çıktı! Sunucu Asena Atalay, gönlünü kendinden 5 yaş küçük iş adamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı. İkili, geçen Cuma da Akatlar’daki bir dürümcüde görüldü.
26.12.2018 Magazin
Asena Atalay'dan çirkin açıklama: "Karı kız..."
Asena Atalay'dan çirkin açıklama: "Karı kız..." Beşiktaş'ın futbolcusu Caner Erkin'den boşandıktan sonra, velayet davası ile magazin gündeminde epey yer alan Asena Atalay sosyal medyada bir takipçisine verdiği cevapla çok konuşuldu.
31.08.2018 Magazin
Asena'dan Caner'i korkutan kitap!
Asena'dan Caner'i korkutan kitap! Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'le olaylı bir boşanma süreci geçiren Asena Atalay, yaşadıklarının perde arkasını kitabında anlatacak.
4.01.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba Kanal D’nin 4 Ekim Çarşamba günü tarihli yayın akışı, sabah saat 07.00’de Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Kanal D yayın akışı, Sevda’nın Bahçesi adlı yerli dizinin tekrar bölümü, Nursel’le Evin Tadı adlı programın yeni bölümü ve canlı yayınlanacak olan Magazin D adlı program ile devam edecek. Kanal D’de akşam kuşağında, Arka Sokaklar adlı dizi tekrarı ve Ahmet Hakan’la Kanal D Haber’in canlı yayınından sonra Meryem adlı dizi ile başlayacak, Ver Elini Aşk adlı dizi ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte!
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte! Hande Erçel’in yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz sıkı dost çıktı. Daymaz’ın güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dinçerler’e ‘kardo’ dediği videosu şaşkınlık yarattı.
2.10.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi Kanal D’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışı saat sabah 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasıyla başlayacak. Çocuklar Duymasın adlı sevilen yerli dizi, Magazin D Cumartesi ve Ver Elini Aşk dizilerinden sonra Kanal D sabah kuşağında Tutsak adlı yerli dizi yayınlanacak. 18.45’te Kanal D Haber’den sonra Sevda’nın Bahçesi adlı yeni dizi Kanal D ekranlarında olacak. 22.15’te aynı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba 20 Eylül Çarşamba gününde, Kanal D yayın akışı, sabah kuşağında Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı ile başlayacak. Daha sonra Kanal D sabah kuşağı Hayatın Penceresinden, Nursel’le Evin Tadı, Magazin D, Arka Sokaklar gibi programlarla devam edecek. Ahmet Hakan’la Kanal D Haber’den sonra Kanal D akşam yayın kuşağında, Meryem adlı sevilen yerli dizinin yeni bölümü ve daha sonra tekrarı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar 17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba Kanal D’de, 13 Eylül tarihli yayın akışı, sevilen sabah programı Nursel’le Evin Tadı adlı programın tekrar bölümünün 05.30’da yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Daha sonra, Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı, Hayatın Penceresinden adlı yaşam programı, Nursel’le Evin Tadı yeni bölümü, Magazin D ve Arka Sokaklar gündüz kuşağı içerisinde yayında olacak. Kanal D Ana Haber ardından Kanal D akşam kuşağı Meryem adlı dizinin yeni bölümü ile başlayacak ve Ver Elini Aşk’ın tekrar bölümü ile son bulacak.
29.09.2021 Gündem
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması!
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması! Adı Murat Boz ile anılan Bahar Candan, sessizliğini bozdu. Bahar Candan ile Murat Boz hala görüşüyorlar mı?
7.05.2017 Magazin
Öpücük şov!
Öpücük şov! Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay’la evliliğinin çatırdamasına neden olan Berkay, Demet Akalın’ın doğum gününde pişti oldu. İki ünlü isim eşlerini öpücük yağmuruna tutarak adeta birbirlerine nispet yaptı
25.04.2017 Magazin
Asena Atalay: Hiçbir şey için pişman değilim!
Asena Atalay: Hiçbir şey için pişman değilim! Eski eşi Caner Erkin hakkında başlatttığı 451 bin liralık icra takibi ile gündeme oturan Asena Atalay sessizliğini bozdu.
5.02.2017 Magazin
Asena Caner'i sonunda çıldırttı!
Asena Caner'i sonunda çıldırttı! Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'le ilgili yaptırımları milli futbolcuyu sonunda çıldırttı.
3.02.2017 Magazin
Bir tek kişi değil!
Bir tek kişi değil! Asena Atalay ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Berkay, Caner Erkin’in açıklamaları sorulunca “3. kişiler diyor zaten. Kişi demiyor. Kendisine sorarsanız cevabını verir” diye konuştu
28.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena Atalay Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena atalay aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.