Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

Kanal D’nin 4 Ekim Çarşamba günü tarihli yayın akışı, sabah saat 07.00’de Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Kanal D yayın akışı, Sevda’nın Bahçesi adlı yerli dizinin tekrar bölümü, Nursel’le Evin Tadı adlı programın yeni bölümü ve canlı yayınlanacak olan Magazin D adlı program ile devam edecek. Kanal D’de akşam kuşağında, Arka Sokaklar adlı dizi tekrarı ve Ahmet Hakan’la Kanal D Haber’in canlı yayınından sonra Meryem adlı dizi ile başlayacak, Ver Elini Aşk adlı dizi ile sona erecek.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba

Kanal D’de 4 Ekim Çarşamba gününe ait yayın akışı, sevilerek izlenen sabah haber programı Kanal D İle Günaydın Türkiye’nin canlı yayınlanması ile başlamış olacak. 07.00’de ekrana gelecek olan programın sunucuları ise, başarılı spikerler Mutlu Ulusoy ve Murat Güloğlu. Programda, gündeme dair güncel haberler, son dakika gelişmeleri, günün gazete manşetleri, hayatın içerisinden haberler ve canlı bağlantılar yer alıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D ile Günaydın Türkiye’den sonra, sabah yayın kuşağı Kanal D’de Sevda’nın Bahçesi adlı yerli dizinin tekrar bölümünün yayınlanmasıyla devam edecek. Saat 10.00’da ekrana gelecek olan dizide başrol oyuncuları sevilen ünlü şarkıcı Sibel Can ile başarılı ve tecrübeli oyuncu Emre Kınay. Dizide, büyük bir aşkla evlenmiş ancak çeşitli sorunlar nedeniyle boşanmış bir çiftin, 18 yıl sonra yollarının kesişmesi ve aralarındaki sırların açığa çıkma olasılığı ile gelişen olaylar anlatılıyor.

Kanal D’de sabah yayın kuşağı, saat 13.00’te ekrana gelecek olan Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programı ile devam edecek. Nursel Ergin’in başarılı sunumuyla ekrana gelecek olan programda, geleneksel lezzetler ve yeni tatlar izleyiciye aktarılırken, Nursel Ergin konuklarıyla oldukça keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Saat 14.00’te ise, Asena Atalay’ın renkli sunumuyla ekrana gelecek olan program Magazin D. Canlı olarak ekrana gelecek olan programda hem ünlülerin hayatlarına dair son gelişmeleri alabilir, hem de çarpıcı magazin haberlerini izleyebilirsiniz.

16.15’te ise, yıllardır yayın hayatını Kanal D’de başarıyla sürdüren yerli dizi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü ekranlarda olacak. İstanbul’da sivil olarak görev yapan bir grup polis ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizide, Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başrol oynuyor.

18.45’te ise, Ahmet Hakan’ın sunumuyla ekrana Kanal D Haber gelecek. Kanal D akşam kuşağında ise saat 20.00’de Meryem dizisinin yeni bölümü, 23.45’te Ver Elini Aşk yayınlanacak.