Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

Kanal D’de, 13 Eylül tarihli yayın akışı, sevilen sabah programı Nursel’le Evin Tadı adlı programın tekrar bölümünün 05.30’da yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Daha sonra, Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı, Hayatın Penceresinden adlı yaşam programı, Nursel’le Evin Tadı yeni bölümü, Magazin D ve Arka Sokaklar gündüz kuşağı içerisinde yayında olacak. Kanal D Ana Haber ardından Kanal D akşam kuşağı Meryem adlı dizinin yeni bölümü ile başlayacak ve Ver Elini Aşk’ın tekrar bölümü ile son bulacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

Kanal D’de, 13 Eylül Çarşamba günü sabah kuşağı, Nursel’le Evin Tadı adlı programın tekrar bölümü ile başlayacak. Nursel’le Evin Tadı, saat 05.30’da sizlerle olacak. Nursel’le Evin Tadı, sevilen sempatik sunucu Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlarda olacak. Gününüze kişisel bakım ve güzellikle ilgili çeşitli tüyolar ve sağlıklı yaşam ile ilgili uzmanlardan bilgiler almak, gününüzün geri kalanı için size yardımcı olabilir.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hayatın Penceresinden isimli programı ise saat 10.00’da Kanal D ekranlarından yeni bölümü ile izleyebilirsiniz. Canlı yayınlanan Hayatın Penceresi programının sunucusu, yılların usta haberci, gazeteci ve sunucusu Yasemin Bozkurt. Programda, gizli kalmış olayların ardındaki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor, faili meçhul birçok cinayet dosyası çözüme kavuşuyor.

12.45’te ise, sabah kuşağında tekrarı yayınlanan Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümde, bir internet fenomeni olan Saniye Anne ile Nursel Ergin baklava, güveç, pide gibi geleneksel yemekleri yaparken, keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor. Erkan Şamcı adlı uzman ile de, evlerdeki böceklenmeler ve ne yapılması gerektiği gibi konularda görüşler ve öneriler alınacak.

Haberin Devamı

14.15’te, Kanal D ekranlarından yaz boyu yayınlanan başarılı magazin programı Magazin D ekranlarda olacak. Programda, ünlüler ile ilgili son haberler, son şok edici açıklamalar, özel dosyalar eğlenceli bir sunumla ekranlarda olacak. Magazin D programının sunucusu ise Asena Atalay.

Magazin D’den sonra ise yılların sevilen dizisi Arka Sokaklar, tekrar bölümü ile yayınlanıyor olacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Figen Evren gibi oyuncuların rol aldığı dizide, bir sivil polis grubunun İstanbul’da suçluları yakalarken kendilerinin ve ailelerinin başından geçenler anlatılıyor.

18.45’te, akşam kuşağından önce, usta gazeteci ve köşe yazarı Ahmet Hakan’ın başarıyla hazırlayıp sunduğu, ülkemizi yakından ilgilendiren birçok gelişme ile ilgili özel haberler yaptığı başarılı haber programı Kanal D Haber canlı olarak ekranlarınızda olacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise ilk olarak saat 20.00’de sevilen dizi Meryem’in yeni bölümü ekranlara gelecek. Başrollerini Furkan Andıç’ın ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı dizi, aşık olduğu kadını kaybeden ve intikam alma hırsıyla yaşayan Savaş ve sevdiği adam için işlemediği bir suçu üstlenen Meryem’in hikayesini ekranlara getiriyor.

23.45’te ise, başrollerini Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür ve Asuman Dabak’ın oynadığı dizi Ver Elini Aşk’ı Kanal D ekranlarından izleyebileceksiniz.