Asena Atalay İnstagram

Asena Atalay İnstagram

Son dakika Asena Atalay instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asena Atalay instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asena Atalay instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena Atalay İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena atalay instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 asena atalay instagram haberi bulunmuştur. Tüm asena atalay instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asena'dan şok paylaşım! Hayko Cepkin ile dalga geçti...
Asena'dan şok paylaşım! Hayko Cepkin ile dalga geçti... Asena Atalay, Hayko Cepkin'in fiziksel özellikleriyle dalga geçince tepki gördü!
12.01.2018 Magazin
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı!
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı! Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
9.01.2018 Magazin
Asena'dan Caner'i korkutan kitap!
Asena'dan Caner'i korkutan kitap! Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'le olaylı bir boşanma süreci geçiren Asena Atalay, yaşadıklarının perde arkasını kitabında anlatacak.
4.01.2018 Magazin
Asena Atalay: Hala ne istediğimi bilmem; ama...
Asena Atalay: Hala ne istediğimi bilmem; ama... Sunucu Asena Atalay, sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
21.11.2017 Magazin
Asena'nın son halini görenler şoke oldu!
Asena'nın son halini görenler şoke oldu! Son zamanlarda ortalıklarda görünmeyen Asena Atalay'ın dudaklarına silikon yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı. Asena'yı görenler "Sana ne olmuş?" dedi.
13.11.2017 Magazin
Asena Atalay: Babaları yere serdim!
Asena Atalay: Babaları yere serdim! Beşiktaşlı Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, halı sahada attığı bir golü sosyal medya hesabından paylaştı.
30.10.2017 Magazin
Asena Atalay'ı içeri almadılar! Çıldırdı...
Asena Atalay'ı içeri almadılar! Çıldırdı... Caner Erkin ayrılığı sonrasında şimdilerde adı şarkıcı Tan Taşçı ile anılan Asena Atalay'a güvenlik şoku.
17.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı...
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı... Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, şarkıcı Tan Taşçı ile Bodrum-Yalıkavak'ta bir dondurmacıda görüntülendi.
3.08.2017 Magazin
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi!
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi! Caner Erkin ile boşanan Asena Atalay, aradığı aşkı sonunda buldu. İşte Asena'nın yeni sevgilisi...
25.07.2017 Magazin
Mahkeme Asena Atalay'ın tanıklarını dinledi!
Mahkeme Asena Atalay'ın tanıklarını dinledi! Boşandığı eşi Caner Erkin'e aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan Asena Atalay, duruşmada tanıklarını dinletti.
30.05.2017 Magazin
Asena ile ilgili o paylaşımı neden sildi?
Asena ile ilgili o paylaşımı neden sildi? Caner Erkin, Asena Atalay'la ilgili Ocak ayında yaptığı paylaşımı kaldırdı. Caner, o açıklamada evliyken Asena'nın '3. kişilerle beraber olduğunu' açıklamıştı.
24.05.2017 Magazin
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe!
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe! Caner Ekin'e dava açan Asena Atalay'a savcılıktan şoke eden cevap geldi. İşte Caner Erkin'e dava açan Asena Atalay'ın savcılıktan aldığı yanıt...
15.05.2017 Magazin
Asena'dan 'ahlaksız kadın imajı' davası!
Asena'dan 'ahlaksız kadın imajı' davası! Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'in üçüncü kişilerle ilişkisi varmış gibi göstererek ‘ahlaksız kadın imajı’ çizdiğini ileri sürerek dava açtı.
24.04.2017 Magazin
'Bugün de 'temizlikçi' olmuşum...'
'Bugün de 'temizlikçi' olmuşum...' Asena Atalay 'temizlikçi' oldu haberleri hakkında sosyal medyadan bir açıklamada bulundu.
27.03.2017 Magazin
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı
Hadise’nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte Mehmet Dinçerler'in hayatı Hadise'nin Bodrum'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile beraber görüntülenmesinin ardından pek çok kişi Mehmet Dinçerler’in hayatını merak ediyor. Magazine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler en çok araştırılan isimlerin başında geliyor. Burhan Dinçerler’in oğlu olan Mehmet Dinçerler, iş hayatıyla olduğu kadar ilişkileriyle de dikkat çekiyor. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? Mehmet Dinçerler nereli? İşte, Mehmet Dinçerler'in hayatı…
10.07.2021 Gündem
Caner'den Asena'ya sert sözler!
Caner'den Asena'ya sert sözler! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Instagram hesabından eski eşi sunucu Asena Atalay ve oğlu Çınar ile ilgili açıklama yaptı. "Çınar'ın iyiliği için hep sustum" diyen Erkin, eski eşi ve oğluna ödediği nafaka tutarını da açıkladı.
5.03.2019 Magazin
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli!
Asena Atalay Ayberk Kalkavan aşkına aile engeli! Asena Atalay ile kendinden 5 yaş küçük Ayberk Kalkavan'ın aşkına Kalkavan ailesinden veto geldi.
30.01.2019 Magazin
Asena Atalay'dan çirkin açıklama: "Karı kız..."
Asena Atalay'dan çirkin açıklama: "Karı kız..." Beşiktaş'ın futbolcusu Caner Erkin'den boşandıktan sonra, velayet davası ile magazin gündeminde epey yer alan Asena Atalay sosyal medyada bir takipçisine verdiği cevapla çok konuşuldu.
31.08.2018 Magazin
Eski eşini kıskandı
Eski eşini kıskandı BEŞİKTAŞLI futbolcu Caner Erkin, 7 aylık hamile eşi Şükran Ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.
11.06.2018 Magazin
Yok artık Asena! Görenler şaşırdı...
Yok artık Asena! Görenler şaşırdı... Asena Atalay (28), popçu Gülşen'in doğum gününü instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı notla kutladı.
30.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena Atalay İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena atalay instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.