Asena Atalay Sevgili

Asena Atalay Sevgili

Son dakika Asena Atalay sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asena Atalay sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asena Atalay sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asena Atalay Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asena atalay sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 asena atalay sevgili haberi bulunmuştur. Tüm asena atalay sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı...
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı... Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, şarkıcı Tan Taşçı ile Bodrum-Yalıkavak'ta bir dondurmacıda görüntülendi.
3.08.2017 Magazin
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi!
İşte Asena Atalay yeni sevgilisi! Caner Erkin ile boşanan Asena Atalay, aradığı aşkı sonunda buldu. İşte Asena'nın yeni sevgilisi...
25.07.2017 Magazin
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız!
Asena öyle bir şey yaptı ki şok olacaksınız! Asena Atalay, 14 yaşından küçüklerin binmesinin yasak olduğu jet-skiye oğlu Çınar Erkin’le bindi.
25.06.2017 Magazin
Asena ile ilgili o paylaşımı neden sildi?
Asena ile ilgili o paylaşımı neden sildi? Caner Erkin, Asena Atalay'la ilgili Ocak ayında yaptığı paylaşımı kaldırdı. Caner, o açıklamada evliyken Asena'nın '3. kişilerle beraber olduğunu' açıklamıştı.
24.05.2017 Magazin
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe!
Asena Atalay'a darbe üstüne darbe! Caner Ekin'e dava açan Asena Atalay'a savcılıktan şoke eden cevap geldi. İşte Caner Erkin'e dava açan Asena Atalay'ın savcılıktan aldığı yanıt...
15.05.2017 Magazin
Asena'dan 'ahlaksız kadın imajı' davası!
Asena'dan 'ahlaksız kadın imajı' davası! Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'in üçüncü kişilerle ilişkisi varmış gibi göstererek ‘ahlaksız kadın imajı’ çizdiğini ileri sürerek dava açtı.
24.04.2017 Magazin
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu...
Asena Atalay'dan sürpriz! 'Temizlikçi' oldu... Eski eşi Caner Erkin ile son zamanlar davalık olan Asena Atalay yeni bir işe yöneldi. Asena Erkin'in sürpriz seçimi şaşkınlıkla karşılandı. İşte Asena'nın sürpriz işi...
27.03.2017 Magazin
Asena Atalay: 'Bir kalbim olduğunu unutuyorlar'
Asena Atalay: 'Bir kalbim olduğunu unutuyorlar' Caner Erkin’den boşandıktan sonra açtığı davalarla ve açıklamalarla gündemden düşmeyen Asena Atalay sonunda isyan etti. İşte Asena Atalay'ın o sözleri...
17.03.2017 Magazin
Gizemli sevgili!
Gizemli sevgili! Asena Atalay erkek arkadaşıyla Cihangir’de görüntülendi. Meçhul sevgili montuna sarınarak kameralardan kaçtı
20.03.2018 Magazin
Asena'dan Caner'i korkutan kitap!
Asena'dan Caner'i korkutan kitap! Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'le olaylı bir boşanma süreci geçiren Asena Atalay, yaşadıklarının perde arkasını kitabında anlatacak.
4.01.2018 Magazin
Asena Atalay'dan Caner ve Şükran'a sansür!
Asena Atalay'dan Caner ve Şükran'a sansür! Caner Erkin ve Asena Atalay arasındaki gerginlik tırmanıyor. Asena Atalay, programında ünlü çifte sansür uyguladı.
9.07.2017 Magazin
Şükran Ovalı'yı hayranlıkla izledi!
Şükran Ovalı'yı hayranlıkla izledi! Asena Atalay'la 6 yıllık evliliğini Ocak 2016'da bitiren Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, 'hayatımın kadını' dediği eşi Şükran Ovalı'nın yanından bir an bile ayrılmıyor.
14.04.2017 Magazin
Asena Atalay: Hiçbir şey için pişman değilim!
Asena Atalay: Hiçbir şey için pişman değilim! Eski eşi Caner Erkin hakkında başlatttığı 451 bin liralık icra takibi ile gündeme oturan Asena Atalay sessizliğini bozdu.
5.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asena Atalay Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asena atalay sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.