Ares

Ares

Son dakika Ares haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ares ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ares haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ares

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ares gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 ares haberi bulunmuştur. Tüm ares haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var'
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var' Atlas, Güney ve Ares adında üç çocuğu olan Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulunurken, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisini anlatmıştı. Gülben Ergen, YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Abi kardeş ilişkiniz nasıldı?" sorusunu cevapladı: Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı.
18.01.2024 Magazin
500 metrede kazı yapabilecek su altı arkeoloji gemisi, denize iniyor
500 metrede kazı yapabilecek su altı arkeoloji gemisi, denize iniyor Akdeniz'de su altı araştırmaları için Antalya'da yaklaşık 1 yıl sonunda inşası tamamlanan 38 metrelik 'UPL' adlı su altı arkeoloji gemisi, denize indirilmek için rıhtıma taşındı. Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz'in, dünyanın en yenisi ve moderni olarak tanımladığı 'UPL', 500 metre derinlikten görüntü alabilme ve indirdiği robotlarla kazı yapabilme özelliğine sahip.
24.08.2022 Kültür Sanat
Türkiye'nin ilk SİDA'sının seri üretimine başlandı!
Türkiye'nin ilk SİDA'sının seri üretimine başlandı! Türkiye'nin ilk silahlı insansız deniz aracı (SİDA) 11 metrelik ULAQ'ın prototipinin testler ve tatbikattaki başarısı sonrası bazı ülkelerden talepler üzerine yılda 50 adet üretimi için çalışmalara başlandı. SİDA'nın daha büyüğü ve üzerinde daha fazla silah sistemleri entegre edilebilecek üst segmentinin yapımı için de çalışıldığı belirtildi.
10.08.2022 Ekonomi
Türkiye'de tek, dünyada ikinci... Antalya'dan yola çıkacak
Türkiye'de tek, dünyada ikinci... Antalya'dan yola çıkacak Antalya'da inşa edilen sualtı arkeoloji araştırmaları gemisi iki hafta sonra Akdeniz'e indirilmeye hazırlanıyor. UPL isimli 38 metrelik sualtı arkeoloji gemisinin, 500 metre derinlikten görüntü alabilme ve buraya indirdiği robotlarla kazı yapabilme özellikleri bulunuyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz "Bu gemi dünyada sualtı arkeolojisi için yapılmış birkaç büyük gemiden bir tanesi dedi.
24.05.2022 Ekonomi
Türkiye'nin ilk SİDA'sı!  Tarih verildi! 4 ülke tercih etti
Türkiye'nin ilk SİDA'sı! Tarih verildi! 4 ülke tercih etti Antalya'da Ares Tersanesi ve Meteksan Savunma firmalarının ortak projesi olarak üretilen, Türkiye'nin ilk Silahlı İnsansız Deniz Aracı (SİDA) olan ULAQ, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilecek DIMDEX 2022 Fuarı'nda sergilenecek. Meteksan, fuarda MILSAR İHA SAR/MTI Radarı, Kapan Drone Savunma Sistemi, Nazar Lazer Elektronik Harp Sistemi ve Pelikan RF Güdümlü Mermi Simülatörü'nü de sergileyecek.
20.03.2022 Gündem
'Yeni muhafızı'nın performansı AA ekibince görüntülendi
'Yeni muhafızı'nın performansı AA ekibince görüntülendi Türk kıyılarının güvenlik ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Antalya'da üretilen özgün ve yerli tasarım sahil güvenlik botunun, denizdeki performansı Anadolu Ajansı ekibi tarafından görüntülendi.
3.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İlk insansız denizaltı savunma harbi aracı üretime hazır
İlk insansız denizaltı savunma harbi aracı üretime hazır Türk savunma sanayisinin ilk insansız deniz aracı olan ULAQ serisini geliştiren Ares Tersanesi, insansız denizaltı savunma harbi aracı (ULAQ DSH/ASW) üretmek için de hazırlıklarını tamamladı.
20.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Fenomen 'Ares' cinayetinde baba- oğula 'tahrik' indirimli müebbet istemi!
Fenomen 'Ares' cinayetinde baba- oğula 'tahrik' indirimli müebbet istemi! Antalya'da, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (47) ile oğlu Kadir Ozan E. (25) için duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Baba ve oğluna ömür boyu hapis isteyen savcı, tahrik hükümlerinin uygulanmasını talep etti.
21.04.2021 Gündem
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti!
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti! Koroanvirüs salgınında (Kovid-19) bulaş riski devam ederken, maske seçimi daha önemli bir hal alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaptığı incelemeler sonucunda uygunsuz, güvensiz maske üreten markaları ifşa etti. Güvensiz maske listesi…
16.02.2021 Gündem
Başına hepsi ölümcül 7 darbe vurulmuş! 'Cinayeti 4 kişi işledi' iddiası...
Başına hepsi ölümcül 7 darbe vurulmuş! 'Cinayeti 4 kişi işledi' iddiası... Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (48) ile oğlu Kadir Ozan E.'nin (26), maktulün başına, hepsi ölümcül 7 darbe vurduğu, adli tıp raporu ile kesinleşti.
2.02.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Gözyaşları içerisinde yardım istemişti! O dava başladı
Gözyaşları içerisinde yardım istemişti! O dava başladı Antalya'da, sosyal medyada 'Arya' olarak tanınan fenomen Şimal Akalın'ın (18), yaşadığı tacizi gözyaşlarıyla anlatmasının ardından 'hakaret' ve 'tehdit' suçlamasıyla hakkında dava açılan B.I.'nın yargılanmasına başlandı. Akalın, sanığın kendisini fenomen Ares'in ölümüne sebep olmakla suçladığını belirterek, "Mesajlarında bana 'Seni öldürürüm', 'Silahımla, pitbulumla gelirim' diyerek, aileme ve bana ağza alınmayacak küfürler etti" dedi.
15.01.2021 Yaşam
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
'Mavi Vatan'ın gözcüsü yerli SİDA denize iniyor
'Mavi Vatan'ın gözcüsü yerli SİDA denize iniyor Ares Tersanesi ve Meteksan Savunma tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli silahlı insansız deniz aracının prototipi üretildi.
15.12.2020 Bilim ve Teknoloji
SİDA denize iniyor! Dünyada eşi benzeri yok
SİDA denize iniyor! Dünyada eşi benzeri yok Ares Tersanesi ve Meteksan Savunma tarafından geliştirilen ULAQ serisinin ilk ürünü Türkiye'nin ilk silahlı insansız deniz aracının (SİDA) prototipi tamamlandı.
15.12.2020 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Enkazda kalan köpek depremden 58 saat sonra kurtarıldı!
Enkazda kalan köpek depremden 58 saat sonra kurtarıldı! İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı'ndaki enkaz çalışmalarında bir mucize gerçekleşti. Enkazdan sağ kurtarılan Gizem İleri'nin köpeği Ares 58 saat sonra kurtarıldı.
2.11.2020 Haber
Enkazda kalan köpek depremden 58 saat sonra kurtarıldı!
Enkazda kalan köpek depremden 58 saat sonra kurtarıldı! İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı'ndaki enkaz çalışmalarında bir mucize gerçekleşti. Enkazdan sağ kurtarılan Gizem İleri'nin köpeği Ares 58 saat sonra kurtarıldı.
2.11.2020 Yaşam
Türk donanmasının gücüne güç katacak
Türk donanmasının gücüne güç katacak TSK'ya önemli katkılar sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretimi devam ediyor.
19.09.2020 Gündem
Son dakika: Sosyal medya fenomeni 'Ares' hayatını kaybetti
Son dakika: Sosyal medya fenomeni 'Ares' hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre Antalya'da, H.E. (14) adlı kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla babası V.E. ile erkek kardeşi K.E. tarafından dövülen ve 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen, sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir (18) hayatını kaybetti.
19.02.2020 Yaşam
Sosyal medya fenomenine taciz iddiasıyla dayak!
Sosyal medya fenomenine taciz iddiasıyla dayak! Antalya'da sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir, taciz ettiği iddia edilen kızın babası ve abisi tarafından hastanelik edildi.
6.02.2020 Yaşam
Oğlu için kitap yazdı
Oğlu için kitap yazdı Başak Sayan ikiz çocuklarından Milan için yazdığı ilk çocuk kitabı “Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk”un ardından bu defa diğer oğlu Ares için bir roman kaleme aldı.
5.02.2020 Magazin
Savunma sanayisi ihracat fırsatları için Kuveyt'te
Savunma sanayisi ihracat fırsatları için Kuveyt'te Türk kara platformlarını tercih eden Kuveyt başta olmak üzere Körfez ülkeleriyle iş birliği potansiyelinin yeni projelerle geliştirilmesi ve derinleştirilmesi hedefleniyor.
7.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ares ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ares haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.