Arda Turan Eşi

Arda Turan Eşi

Son dakika Arda Turan eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Turan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Turan eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Turan Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda turan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 arda turan eşi haberi bulunmuştur. Tüm arda turan eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik'
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik' Eşi Aslıhan Turan'ın Youtube kanalına konuk olan Arda Turan 2008 yılındaki şampiyonluğa değinerek 'Fenerbahçe'ye 4 yıl kaybettirdik' dedi.
12.05.2021 Galatasaray
Arda Turan ve Berkay aynı otelde tatilde!
Arda Turan ve Berkay aynı otelde tatilde! İki yıl önce yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, Marmaris’teki bir otelde pişti oldu. D-Maris Otel’in çalışanları, iki ünlü isim karşılaşmasın diye büyük çaba harcadı.
14.08.2020 Magazin
Arda Turan'dan eşine romantik kutlama!
Arda Turan'dan eşine romantik kutlama! Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan’ın doğum gününü çiçek ve pasta ile kutladı.
5.12.2019 Magazin
Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor
Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın kolundaki bileziklerin fiyatı dudak uçuklattı.
29.07.2019 Magazin
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi Başakşehirli futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal’ın da aralarında bulunduğu ünlüler önceki akşam Bebek Lucca Bar’da bir partiye katıldı.
18.01.2019 Magazin
Arda Turan: Baldızın yeni yaşını kutladık
Arda Turan: Baldızın yeni yaşını kutladık Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan ile birlikte baldızı Dilahan Doğan’ın doğum gününü Da Mario adlı mekanda kutladı.
29.12.2018 Magazin
Aslıhan Doğan'ın kaşı açıldı! 18 dikiş...
Aslıhan Doğan'ın kaşı açıldı! 18 dikiş... Arda Turan'la geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Aslıhan Doğan, spor yaparken kafasına pilates aletinin demiri düşmesi sonucu kaşına 18 dikiş atıldı.
18.05.2018 Magazin
Ne ayak yıkatması!
Ne ayak yıkatması! BAŞAKŞEHİRLİ futbolcu Arda Turan’ın, sosyal medyadan “Yeni fizyoterapistim” diyerek paylaştığı fotoğraf tepki çekti.
9.04.2018 Magazin
Karım köle değil!
Karım köle değil! ARDA Turan, geçen hafta eşi Aslıhan Doğan’a ‘Eşiniz size konuşma yasağı mı koydu?” diye soran muhabiri “Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun” diye tehdit etmişti.
30.03.2018 Magazin
Aslıhan Doğan kimdir?
Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan'ın hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. İşte güzelliğiyle büyüleyen Aslıhan Doğan hakkındakiler...
26.03.2018 Gündem
Arda Turan: Karımla konuşuyorsun dikkat et!
Arda Turan: Karımla konuşuyorsun dikkat et! Yeni evli çift Arda Turan ile Aslıhan Doğan Nişantaşı'nda görüntülendi. Gergin olduğu görülen Arda Turan muhabirlerin eşi Aslıhan Doğan'a sordukları sorular karşısında agresif tavırlar sergiledi
26.03.2018 Magazin
Evlendiği gece hesap açtı
Evlendiği gece hesap açtı Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Çubuklu Vadi’deki villarında sade bir törenle evlendi.
13.03.2018 Magazin
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay Aydın'ın Buharkent ilçesinin kırsal Menderes Mahallesi'nde dün ilçe merkezine gideceğini söyleyip evden çıkan, bin daha da haber alınamayan Nuriye Öztürk (30) bu sabah Menderes Köprüsü'nde ölü bulundu.
4.11.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber! Bebeklerini kaybettiler
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber! Bebeklerini kaybettiler Ünlü futbolcu Arda Turan 2018 yılında Aslıhan Doğan ile hayatını birleştirmişti. Çiftin iki erkek çocuğundan sonra Aslıhan Turan yeniden hamile kaldı. Ünlü çift gittikleri rutin kontrolde aldıkları haberle yıkıldı.
28.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arda Turan Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda turan eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.