Arabası Olan

Arabası Olan

Son dakika arabası olan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arabası olan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arabası olan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arabası Olan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arabası olan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.235 arabası olan haberi bulunmuştur. Tüm arabası olan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak Arabası olan herkese kritik uyarı yapıldı. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil.
18.04.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, trafikte her 100 araçtan 4’ünün kaza yaptığını, 1.2 milyon kusurlu sürücü olduğunu belirterek, “Trafik sigortasında primleri serbestçe belirlemek istiyoruz. Bunu da, 1.2 milyon sürücünün yarattığı mağduriyetin diğer 22 milyon sürücüye yüklenmemesi için istiyoruz” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Trafik cezaları ile ilgili yeni gelişme: Park cezası yazamayacak
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Trafik cezaları ile ilgili yeni gelişme: Park cezası yazamayacak Araç sahiplerini doğrudan ilgilendiren bir gelişme gündeme geldi. Pek çok kişi haksız park cezalarından şikayetçiydi. Fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezalar zaman zaman haksız uygulamalara yol açabiliyordu. Özellikle İstanbul gibi park sorunu olan şehirlerde, birçok vatandaşa haksız yere verilen park cezaları bardağı taşırdı. Konuyla ilgili önlem alan Emniyet, fahri müfettişlerin park cezası yazma hakkını iptal etti. Fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezaların yüzde 60’ını park cezaları oluşturuyor.
24.03.2024 Ekonomi
Ehliyeti olanlar dikkat! Bankaya 15 lira yatırmayan 12 bin TL ödeyecek
Ehliyeti olanlar dikkat! Bankaya 15 lira yatırmayan 12 bin TL ödeyecek Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. 2016 öncesi alınmış ehliyetlerin yenilenme zorunluluğu bulunuyor. 15 TL ödeyip ehliyetini yenilemeyenlere 12 bin TL'ye kadar para cezası kesilecek. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
AYM’nin trafik sigortası iptal kararı kimi, nasıl etkileyecek? Araba almak isteyen ve satmak isteyen herkesi ilgilendiriyor
AYM’nin trafik sigortası iptal kararı kimi, nasıl etkileyecek? Araba almak isteyen ve satmak isteyen herkesi ilgilendiriyor Anayasa Mahkemesi (AYM), trafik sigortasında yıllardır uygulanan iki maddeyi iptal etti, iptal kararı da Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte arabası olan herkesi ilgilendiren detaylar...
6.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor!  Başvuranın hesabına yatırılıyor
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Başvuranın hesabına yatırılıyor Trafikte yaşanan kazalar sonucu oluşan maddi hasarların onarılmasının ardından kusursuz olan taraf aracı için değer kaybı tazminatı alabiliyor. Bazı kişiler bunu iş olarak yapmaya kalkıp komisyon talep etse de sigorta şirketleri üzerinden çok kolay şekilde aracısız-komisyonsuz değer kayıpları tahsil ediliyor.
26.02.2024 Ekonomi
Şubat ayında trafik sigortası primlerine zam geliyor! Arabası olan herkese uyarı geldi
Şubat ayında trafik sigortası primlerine zam geliyor! Arabası olan herkese uyarı geldi Türkiye'de zorunlu trafik sigortası primlerinde 2024 Şubat ayında yüzde 10'lik bir artış kararı alındı. SEDDK'nın açıklamasına göre, bu değişiklik trafik sigortası maliyetlerini etkileyecek ve sürücüler için yeni bir fiyatlandırma dönemini başlatacak. Konuyla ilgili sigorta şirketi kurucusu Erol Esentürk, önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın  Kış şartlarında araç içindeki suyun donmasını engelleyerek motorun zarar görmesinin önüne geçen, radyatör ve soğutma sistemi içinde oluşabilecek pas, korozyon ve benzeri problemleri önleyerek verimliliği artıran antifrizin yer yıl değiştirilmesi gerektiği belirtiliyor.
18.01.2024 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Plakalarda yeni dönem başladı, zorunlu olacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Plakalarda yeni dönem başladı, zorunlu olacak Araba sahiplerini ilgilendiren plaka düzenlemesi yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girdi. Sahte plakaların önüne geçmek için yeni tescil edilen ya da yeniden plaka bastıran kişilere karekodlu plaka verilecek.
9.01.2024 Gündem
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek Arabası olan vatandaşın yıllık gideri tek tek hesaplandı. Yeni vergi ve harç tutarlarıyla birlikte sürücülerin 2024 yılında ödeyeceği MTV, kasko, sigorta ve yakıt gibi 4 önemli gider kaleminde değişiklikler oldu. Bu sene sürücülerin motor türlerine göre hangi otomobili tercih ederse en az ne kadar bütçe ayırması gerektiği belli oldu. Buna göre, Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’yı kullanmanın sürücülere maliyeti en az 59 bin TL’yi bulacak. En çok satan elektrikli otomobil Togg T10X’i kullanmanın maliyeti sadece hızlı şarj istasyonları kullanıldığında 59 bin 402 TL, evden şarj edildiğinde 44 bin 796 TL olacak. Hibritler ise yakıt konusunda önemli avantajlar sağlıyor. İşte arabası olan herkesi ilgilendiren detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Evi ve arabası olanlara yeni yıl uyarısı yapıldı! Ödenmesi gereken rakam artacak
Evi ve arabası olanlara yeni yıl uyarısı yapıldı! Ödenmesi gereken rakam artacak Evi ve arabası olan milyonlarca vatandaşa uyarı yapıldı. Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren zorunlu deprem sigortasında tazminat tutarları değişti. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren düzenleme hayata geçiyor. Öte yandan trafik sigortası aralık ayına göre ocak ayında bir kez yüzde 10 artacak. Şubat, mart ve nisanda yüzde 5 olmak üzere, 4 ayda toplamda yüzde 25 oranında artacak. İşte detaylar...
29.12.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Teminat bedelleri artacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Teminat bedelleri artacak Zorunlu trafik sigortası azami prim tutarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde yönetmelikte yapılan değişiklik 22 milyon araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Peki bu değişiklik ne gibi yenilikleri beraberinde getirecek ve yönetmeliğin araç sahiplerine yansıması nasıl olacak?
27.12.2023 Ekonomi
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! 20 bin lira ödeyecekler
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! 20 bin lira ödeyecekler Trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. 2024 yılı başında aylık bu yüzde 2’lik artışlar, 2024 Ocak ayında yüzde 10’a çıkacak. Şubat, Mart, Nisan aylarında ise sigortacılar, her ay primlerini yüzde 5 artıracaklar. Nisan ayı sonu itibariyle aylık yüzde 5’lik fiyat artış olayı bitecek. Mayıs ayının başında trafik sigortası tarihinde ilk defa ‘hasar maliyet endeksi’ uygulanacak ve primler de bu endekse göre belirlenecek.
18.12.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kasko fiyatlarıyla ilgili güzel haber geldi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kasko fiyatlarıyla ilgili güzel haber geldi Trafik sigortasında yeni dönem 2024 yılı itibarıyla başlıyor. Ocak ayından itibaren trafik sigortasında aylık artış oranı yükseltildi. Trafik sigortalarında aylık artış oranı yüzde 2 seviyesindeyken, bu oran ocak ayı için yüzde 10 artırıldı. Şubat, mart ve nisan aylarında ise trafik sigortası primlerinde aylık artış yüzde 5 olarak uygulanacak. Öte yandan maddi kazaya karışıldığı durumlarda sigorta şirketinin karşı tarafa yaptığı hasar ödemesi 120 bin TL iken bu tutar 200 bin TL seviyesine yükseltildi. Peki düzenleme ile birlikte yeni dönemde araç sahiplerini ne bekliyor?
15.12.2023 Ekonomi
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat alabilirsiniz, 30 gün süresi var
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat alabilirsiniz, 30 gün süresi var Araba sahibi herkesi çok yakından ilgilendiren gelişme! Ticaret Bakanlığı, otomobilinin tamirinden memnun kalmayan araç sahiplerinin, indirim ve yeniden tamir gibi hakların yanı sıra, tazminat da talep edebileceğini bildirdi. İşte konun detayları...
5.12.2023 Ekonomi
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı Arabası olan milyon onlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ek MTV ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor. Zamanında ödemeyen araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. İşte ek MTV ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
30.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Fiyatlar 7 bin TL'den başlıyor
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Fiyatlar 7 bin TL'den başlıyor Hava sıcaklıklarının 7 derecenin altına düşmesiyle servislerde kış lastiği maratonu başladı. Lastikçilerde kuyruklar yola taşarken, geçtiğimiz yıllarda kış lastiği alan sürücüler şanslıydı. Çünkü, bu sene orta sınıf yeni bir takım kış lastiği alacak sürücülerin otomobilde en az 7 bin TL’yi, SUV’larda en az 8 bin 400 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Üst sınıflarda lastiğin takımı 20 bin TL’lere ulaşıyor. Bu sene sürücülerin mevcut lastiklerle yola devam etmeyi tercih ettiğini belirten lastik satıcıları, bütçesi olmayanların takımı 2 bin 500 TL’den başlayan ikinci el lastikleri tercih ettiğini söylüyor.
27.11.2023 Ekonomi
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yoluyla satılan ürünlerin denetiminde 'gizli satın alma' yolunu devreye alıyor. Kamu kuruluşları, numune elde ederek, test veya muayene yapabilecek, iktisadi işletmecilerden gerekli gördüğü bilgi, belge ve kayıtları isteyebilecek.
22.11.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu
İkinci el arabada fiyatlar düştü, alım fırsatı doğdu Türkiye piyasasında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında sert düşüşler yaşanırken, Bursa'da açık oto pazarı dolup taştı. Fırsatı kaçırmak istemeyenler cebine göre araç ararken, satıcılar ise fiyatların yılbaşından itibaren tekrar yükseleceğini söyledi.
5.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arabası Olan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arabası olan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.