Araba Taksit

Araba Taksit

Son dakika araba taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 araba taksit haberi bulunmuştur. Tüm araba taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksitli alışverişte flaş karar! Resmen değişti, sınırlama getirildi
Taksitli alışverişte flaş karar! Resmen değişti, sınırlama getirildi Taksitle alışveriş yapanlar için son dakika kararı. Resmen değişti. Birçok sektörde taksitlere sınırlama getirildi. Detaylar belli oldu. Ticaret Bakanlığı perakende ticarette taksit sayılarını yeniden belirlesi. Bakanlığın kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Alınan karara göre 3 bin 500 lira üstü cep telefonu satışlarında taksit satısı üç ayı geçmeyecek. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli küçük ev aletleri ve mobilya satışlarında ise taksit sayısı maksimum dokuz ay olacak.
1.07.2021 Ekonomi
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Araba satışında yeni dönem! Fiyatlar artacak mı?
Araba satışında yeni dönem! Fiyatlar artacak mı? Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Araba alım satımında yeni dönem başladı. Taksit düzenlemesi yapıldı.Yeni düzenlemeyle otomobil satışlarında 60 aya kadara taksit yapılabilecek. Kararın çok olumlu olduğunu söyleyen Garaj Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, 2’nci el otomobil piyasasında pandemi nedeniyle son 1 yıldır ciddi dalgalanmaların yaşandığını aktardı. Özkan, “Taksit sayılarının artmasıyla sektörde canlanma bekliyoruz. Özellikle ekonomik sınıftaki otomobillerin satışında ciddi hareketlilik olacaktır. İnsanlar bilgi almak için gelmeye başladı. Hareketlenmeden sonra talep büyük olursa yüzde 5,10 artış olabilir, daha büyük bir atış olmaz” dedi.
17.03.2021 Otomobil
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Tamamen değişti, şu an...
Araba alacaklara güzel haber! Tamamen değişti, şu an... Araba alacak herkesi yakından ilgilendiren karar! Otomotiv sektöründe yeni bir dönem başladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Araba alımında taksit uygulamasının detayları belli oldu. Fiyata göre taksit olacak. Düzenleme, taksitli satışı BDDK uygulamalarına da paralel hale getirildi. Değişiklik, otomotiv sektörü ile birlikte bankacılık sistemi dışında gerçekleşen perakende ticaretini de güvence altına alacak.
17.03.2021 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Yarın son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor Yüksek enflasyon, yüksek faiz ve iş gücü piyasasında istenen ivmenin tam yerine gelmemesi nedeniyle ABD'de otomobil kredilerini ödemeyenlerin sayısı 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
23.10.2023 Ekonomi
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi?
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi? Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün esastan görüşecek.
28.09.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak?
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak? Merkez Bankası Başkanlığı’na Hafize Gaye Erkan’ın atanmasının ardından kritik bir haftaya giriliyor.
19.06.2023 Ekonomi
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Sıfır araba fiyatları arttı, ikinci el otomobil satışları patladı! MTV ile ilgili son dakika açıklaması geldi
Sıfır araba fiyatları arttı, ikinci el otomobil satışları patladı! MTV ile ilgili son dakika açıklaması geldi Arabası olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ocak ve temmuz ayları olmak üzere eşit 2 taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak Salı günü sona erecek. Bu süre bitmeden önce bankalar ÖTV ödemelerinde kolaylık sağlamaya başladı. Bazı bankalar gecikmeli ödemeleri dahil ederken, bazıları da taksit sayısını 4’e kadar çıkardı. Ayrıca sıfır otomobildeki bulunurluk sorunu ve fiyat artışları vatandaşın talebini ikinci el arabalara kaydırdı. Sektör temsilcileri 10 yaş ve üzeri araçlara çok fazla talep olduğunu duyurdu. İşte banka banka ÖTV kampanyaları ve ikinci el araba fiyatlarında son durum...
26.01.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu Kredi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını tek tek duyuruyor. Sıfır araba almak isteyen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor; kendilerine en uygun kredi faiz oranlarını ve geri ödeme koşullarını araştırıyor. Taşıt kredisi çekmeyi düşünenler faiz oranlarının hangi bankada daha düşük olduğunu yakından takip ediyor. İşte 16 Ağustos itibarıyla güncel taşıt kredisi faiz oranları ve geri ödeme planı...
16.08.2022 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsıyor! 1443 lira...
Arabası olan herkesi kapsıyor! 1443 lira... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ödenmesi zorunlu, 15 gün kaldı. 136 liradan başlıyor, 62 bin liraya kadar çıkıyor. Araç sahibi olan vatandaşların ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit dönemi için son tarih 1 Ağustos. Bu tarihe kadar ödemelerin yapılması gerekiyor. Anlaşmalı bankaların kredi kartları veya banka kartları ile de ödeme yapılabiliyor. MTV ödemenizi yapabilmek için Gelir İdare Başkanlığı İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden araç MTV sorgulama işleminin yapılması gerekiyor. Peki Motorlu Taşıt Vergisi ödemeleri nasıl yapılır? Motorlu Taşıt Vergisi ne kadar? Tablo ile tek tek açıklandı. İşte MTV ödemelerine ilişkin tüm detaylar...
16.07.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı...
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı... Kredi kulanımı ile ilgili flaş gelişme! Kredi kullanmayı planlayanları ve kredi borcu olanları yakından ilgilendiriyor. BDDK'nın kredi kararının ardından pek çok kişi kredi kullanımı ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Kredi vadelerinin kısaltılması banka kredisi kullanacakların limitlerini yeniden gözden geçirmesine yol açtı. Günümüz şartlarında kredi kullanmak çoğu kişinin nakit ihtiyacını karşılaması için zorunlu hale gedli. Peki isteyen herkes ihtiyaç, konut ya da taşıt kredisi kullanabilir mi? Bankalar müşterilerine kredi vermeden önce müşterinin çekilen tutarı ödeyebileceğinden emin olmak istiyor. Bu da kredi notu ile ortaya çıkıyor. Kredi notu kişinin daha önceki borçlarını nasıl ödediğine ve gelir seviyesine göre değişiyor. Borçlarını zamanında ödememiş olanların kredi notları düşük oluyor ve banka kredisi kullanmaları çoğu zaman mümkün olmuyor. Peki kredi notu yükseltilebilir mi? Kredi notunu yükseltmek için nasıl bir yol izlemek gerekir? Detaylar haberimizde...
30.06.2022 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25...
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatları uçuşa geçiyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş zam! Araba almak isteyen milyonlarca vatandaş zam haberiyle birlikte dumura uğradı. Sektör temsilcileri ise araba fiyatlarına gelecek zam oranıyla peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler... Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez....
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez.... VakıfBank yeni kararı resmen duyurdu. İsten herkes yararlanabiliyor. İkinci el araba alacakları doğrudan ilgilendiriyor. Dev banka tarafından devreye alınan kampanya ilk olma özelliği de taşıyor. VakıfBank, kredi kullanarak ikinci el araç alacaklar için ödeme sürecini daha kolay ve güvenilir hale getirecek bir hizmeti hayata geçirdi. Detaylar banka tarafından açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak isteyenlere 3 ay geri ödemesiz kredi kullanım imkanı da sağlanıyor.
4.04.2022 Ekonomi
Paralar iade ediliyor, dilekçe vermek yeterli! Milyonlarca kişi bilmeden ödüyor ama...
Paralar iade ediliyor, dilekçe vermek yeterli! Milyonlarca kişi bilmeden ödüyor ama... Paralar iade edilebiliyor. Milyonlarca vatandaş bilmeden ödeme yapıyor. 5 yıllık geriye dönük iade alınabiliyor. Dilekçe verilmesi yeterli oluyor. Emlak Vergisi’nin ilk taksit ödemeleri sürüyor. Mayıs ayı sonuna kadar zaman var. İkinci taksitler ise kasımda. Bu vergi ile ilgili on binlerce kişi muaf olduğu halde ödeme yapıyor. Bunun için belediyelerin emlak birimine 'düzeltme dilekçesi' verilmesi gerekiyor; vatandaşlar böylelikle geriye dönük para iadesi alabiliyor. Muafiyetten kimlerin yararlanabileceği tek tek açıklandı. O kişilerin vergileri resmen sıfırlanıyor. Kimler Emlak Vergisi’nden muaf tutuluyor? Muaf olduğu halde ödeme yapanların durumu ne olacak? Belediyeler talebi reddederse ne yapılabilir? Emlak Vergisi ile ilgili tüm önemli detaylar...
28.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.