Apple Pay

Apple Pay

Son dakika Apple Pay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Apple Pay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Apple Pay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apple Pay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apple pay gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 apple pay haberi bulunmuştur. Tüm apple pay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi? KVKK'da yapılan değişikliğe göre, yurtdışı kuruluşlu global şirketler, bünyelerinde tuttukları kullanıcılara ait kişisel verileri kendi ülkelerinde barındırabilecek. Resmi Gazete 12 Mart 2024 sayısında yayınlanan yeni KVKK değişiklikleri yurtdışında faaliyet gösteren firmaların müşteri verilerini yurt dışına aktarmalarına imkân veriyor. Bu değişiklikten sadece yeterlilik kararı bulunan firmalar yararlanacak. Peki, Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek 2024, Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'de açılacak mı? İşte Apple Pay Türkiye kullanımı…
12.03.2024 Gündem
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Apple söylentileri doğruladı! 'Dokun ve Öde' sistemi geliyor
Apple söylentileri doğruladı! 'Dokun ve Öde' sistemi geliyor Apple, iPhone'da telefonların bir ödeme noktası olarak kullanılmasını sağlayacak Tap to Pay (Dokun ve Öde) sistemini resmen açıkladı. Apple'ın bu hizmetiyle birlkte, iPhone'larda yeni bir dönem başlayacak ve işletmelerin herhangi bir ek donanıma ihtiyaç duymadan iPhone üzerinden ödeme almasını sağlayacak.
9.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Hemen kaldırın
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Hemen kaldırın Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. İngiltere'de yapılan bir araştırmada Apple Pay ve Visa'yı kapsayan bir güvenlik açığı keşfedildi. Araştırmaya imza atan uzmanlar 'kredi kartlarınızı hemen kaldırın' uyarısında bulunurken, bu iddiaya Visa'dan yanıt gecikmedi.
30.09.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş karar! Ödeme yapılabilecek
Bitcoin ile ilgili flaş karar! Ödeme yapılabilecek Tüm dünyayı kasıp kavuran kripto paraların atası Bitcoin ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Artık ödeme yapılabilecek. Bitconi ile bilet almak mümkün olacak. Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC, yakında sinema biletlerinde Bitcoin ile ödemeyi kabul edeceğini duyurdu.
10.08.2021 Ekonomi
AB'den Apple'a rekabet kurallarını ihlal suçlaması
AB'den Apple'a rekabet kurallarını ihlal suçlaması Avrupa Birliği (AB), Apple'ı uygulama mağazası App Store kuralları ile müzik veri akışı piyasasında hakim konumunu kötüye kullanmakla ve rekabet kurallarını çiğnemekle suçladı.
30.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı Kripto para birimi Bitcoin'in değeri, bugün 50 bin doları aşarak rekor tazeledi. Tesla, PayPal gibi uluslararası şirketlere, küresel finans piyasalarının en büyüklerinden Morgan Stanley ve teknoloji Apple Pay'in de katılımıyla artan kurumsal ilgiyle "50,000 dolar" sınırını aşan Bitcoin, yeni günün erken saatlerinde bu düzeylere yakın hareket ediyor.
17.02.2021 Ekonomi
AB'den Apple firmasına soruşturma
AB'den Apple firmasına soruşturma AB, Apple'ın ödeme hizmeti ve uygulama mağazasının rekabet kurallarına uyup uymadığını belirlemek üzere soruşturma başlattı.
16.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı?
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı? Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımda, uzun zamandır test edilen ve daha önce Hindistan'da başlatılan, WhatsApp üstünden para gönderme devrinin Brezilya'da da başladığını duyurdu. Kullanıcılar WhatsApp üstünden para gönderip alabilecekken, WhatsApp üstünden satış da yapabilecek. Bu uygulamaların Hindistan ve Brezilya'da başlamasından sonra, dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak edilen konular arasına girdi.
16.06.2020 Gündem
Apple kredi kartı kullanıcılara sunuldu
Apple kredi kartı kullanıcılara sunuldu ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, geçen haftalarda bazı müşterilerine sunduğu yeni kredi kartı Apple Cardı salı günü ABD'deki bütün Apple kullanıcılarının hizmetine sundu.
21.08.2019 Bilim ve Teknoloji
iOS 11 ile iPhone'lara 'gizli tuş' geldi
iOS 11 ile iPhone'lara 'gizli tuş' geldi Apple iOS 11'i geçtiğimiz haftalarda yayınladı. Fotoğraf, galeri ve Siri'ye yenilikler getiren iOS 11, artırılmış gerçeklik özelliğini de destekliyor. Yeni iOS ile iPhone'lar pek çok yeni özellik geldi.
17.10.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı Apple bugün yeni iPhone'ları iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı resmen tanıttı. Bu cihazların tanıtım etkinliğiyle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz
13.09.2017 Dünya
iOS 11'de dev yenilik!
iOS 11'de dev yenilik! WWDC 2017 etkinliği dahilinde tanıtılacak olan İOS 11 bu sefer yapay zeka konusunda çok daha gelişmiş bir noktaya geliyor.
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple Pay büyümeye devam ediyor!
Apple Pay büyümeye devam ediyor! Apple'ın mobil ödeme sistemi başka bir ülkede daha aktif hale geldi 9to5Mac'in kaynaklarından öğrendiğine göre Apple Pay, bugün itibarıyla İrlanda'da kullanılabilir.
8.03.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone SE sipariş rekoru kırdı!
iPhone SE sipariş rekoru kırdı! Apple iPhone SE isimli 4 inçlik yüksek performanslı akıllı telefon artık satışa çıkmanın eşiğinde. Telefon bugün itibariyle ülkemizde, geçtiğimiz günlerde ise yurtdışındaki ülkelerde ön sipariş sürecindeydi. Rakamlar yavaş yavaş gelmeye başladı.
29.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen telefon 8 Nisan'da Türkiye'de
Merakla beklenen telefon 8 Nisan'da Türkiye'de Teknoloji devinin bu telefonu yakında Türk Telekom'da.
25.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone SE sonunda tanıtıldı
iPhone SE sonunda tanıtıldı Apple'ın uzun bir süredir gündemi meşgul eden 4 inç ekranlı telefonu iPhone SE artık resmi. Telefona ilişkin tüm detaylar haberimizde…
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
İPhone 5SE resmen tanıtıldı!
İPhone 5SE resmen tanıtıldı! İPhone 5SE tüm dünyaya tanıttı. Haftalardır konuşulan an geldi. Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Apple, piyasaya süreceği yeni iPhone'unu tanıtacağı lansman bu akşam saat 19:00'da başladı.
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPhone geliyor
Yeni iPhone geliyor Teknoloji devi Apple, bu ayın sonlarına doğru Cupertino, Kaliforniya'daki yerleşlesinde gerçekleştirmeyi planladığı bir medya etkinliği için basın mensuplarına davetiye yolladı...
11.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Rakamlarla LG G5 ve iPhone 6S Plus karşılaştırması
Rakamlarla LG G5 ve iPhone 6S Plus karşılaştırması LG G5 ve iPhone 6S Plus karşı karşıya!
6.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone SE mi geliyor?
iPhone SE mi geliyor? 4 inç ekran boyutlu, daha düşük donanım seviyeli bir iPhone modeline artık kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiye kadar iPhone 5SE ve iPhone 6C olarak adlandırılan model için yeni bir iddia var.
29.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı Apple'ın ilgiyle beklenen 4 inçlik iPhone'nu 15 Mart'ta tanıtılacak. Telefonda yer alacak işlemci netlik kazandı diyebiliriz.
18.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın karı rekor kırdı
Apple'ın karı rekor kırdı Apple, 2016 mali yılının ilk çeyreğinde 18,4 milyar dolar kar elde ederek, dünya çapında halka açık bir şirketin elde ettiği en yüksek kar rekorunu kırdı...
27.01.2016 Ekonomi
iPhone 5SE geliyor
iPhone 5SE geliyor Yeni bir rapor, Apple'ın 4 inç'lik bir Phone 6C piyasaya sürmeyeceğini, bunun yerine güncellenmiş bir iPhone 5C tanıtacağını söylüyor...
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Mobil ödeme sistemi LG GPay gelecek ay tanıtılacak
Mobil ödeme sistemi LG GPay gelecek ay tanıtılacak Apple, Samsung ve Google'ın ardından LG de kendi mobil ödeme sistemini hazırlıyor.
19.11.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple Pay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apple pay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.