İphone 5Se

İphone 5Se

Son dakika iphone 5se haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iphone 5se ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iphone 5se haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İphone 5Se

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iphone 5se gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 iphone 5se haberi bulunmuştur. Tüm iphone 5se haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merakla beklenen telefon 8 Nisan'da Türkiye'de
Merakla beklenen telefon 8 Nisan'da Türkiye'de Teknoloji devinin bu telefonu yakında Türk Telekom'da.
25.03.2016 Bilim ve Teknoloji
İPhone 5SE resmen tanıtıldı!
İPhone 5SE resmen tanıtıldı! İPhone 5SE tüm dünyaya tanıttı. Haftalardır konuşulan an geldi. Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Apple, piyasaya süreceği yeni iPhone'unu tanıtacağı lansman bu akşam saat 19:00'da başladı.
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak?
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak? Apple'ın Pazartesi günü düzenleyeceği tanıtımda yeni iPhone mu gelecek? Yoksa fazlası da mı var?
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan beklenmedik hamle! Geri mi dönüyor?
Apple'dan beklenmedik hamle! Geri mi dönüyor? Apple, pazar payını artıracak iPhone 5 serisinin devamı için adım atıyor. Bugün açıklanması beklenen 4 inçlik iPhone 5SE ile ilgili bilgiler bir süredir internet sitelerinde paylaşılıyor.
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE'nin çıkış tarihi belli oldu
iPhone 5SE'nin çıkış tarihi belli oldu iPhone 5SE, birkaç yeni Apple ürünüyle birlikte 22 Mart akşamı tanıtılacak.
1.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone SE mi geliyor?
iPhone SE mi geliyor? 4 inç ekran boyutlu, daha düşük donanım seviyeli bir iPhone modeline artık kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiye kadar iPhone 5SE ve iPhone 6C olarak adlandırılan model için yeni bir iddia var.
29.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple isim konusunda kararsız
Apple isim konusunda kararsız Apple, çıkaracağı 4 inçlik telefon için isim konusunda kararsız kaldı.
28.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Huawei'den daha iyi kameralı telefonlar geliyor
Huawei'den daha iyi kameralı telefonlar geliyor Huawei mobil fotoğrafçılıkta iddialı bir konuma yükselmek için ünlü fotoğraf makinesi üreticisi Leica ile işbirliğine gittiğine duyurdu.
25.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iOS 9.2.1 güncellemesi başladı
iOS 9.2.1 güncellemesi başladı Apple son dönemde birçok kullanıcının canını sıkan "Error 53" hatası için iOS 9.2.1 güncellemesinin dağıtım işlemini başlattı.
19.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı Apple'ın ilgiyle beklenen 4 inçlik iPhone'nu 15 Mart'ta tanıtılacak. Telefonda yer alacak işlemci netlik kazandı diyebiliriz.
18.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple bir kez daha kârlılık rekoru kırdı
Apple bir kez daha kârlılık rekoru kırdı Apple daha önceki yıllarda olduğu gibi 2015'te de akıllı telefon dünyasında elde edilen kârın büyük bölümünü kasasına koydu.
15.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE ve iPad Air 3, 18 Mart'ta satışa sunulacak
iPhone 5SE ve iPad Air 3, 18 Mart'ta satışa sunulacak Apple yeni ürünleri iPhone 5SE ve iPad Air 3 için kullanıcıları çok bekletmeyecek.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Altın gül rengi iPad ve MacBook geliyor
Altın gül rengi iPad ve MacBook geliyor Apple gül altın renginin kullanım alanını genişletiyor. Renk seçeneği, 12 inçlik MacBook'ta ve bir sonraki iPad tabletlerde yer bulacak.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Tüm Phone'ların üçte biri 4 inç ekrana sahip
Tüm Phone'ların üçte biri 4 inç ekrana sahip 4 inç ekranlı iPhone'lar iOS ekosisteminde hala önemli bir kullanım oranına sahip.
6.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3'ün tasarım detayları
iPad Air 3'ün tasarım detayları Geçtiğimiz yıl son çeyrekte duyurulacağı düşünülen iPad Air 3 yerine Apple, iPad Pro ve iPad mini 4 ile karşımıza çıktı...
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
4 inçlik iPhone için aksesuar satışına başlandı
4 inçlik iPhone için aksesuar satışına başlandı 4 inçlik iPhone için kılıf satışına başlandı. Telefonun mart ayında tanıtılması bekleniyor.
29.01.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3 tekrar gündemde
iPad Air 3 tekrar gündemde Apple'ın merakla beklenen bir sonraki tableti iPad Air 3'e ilişkin iddialar tekrar gündeme geldi. Son sızıntıya göre iPad Air 3 dört adet hoparlör ve LED flaşlı bir kameraya sahip olacak.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE geliyor
iPhone 5SE geliyor Yeni bir rapor, Apple'ın 4 inç'lik bir Phone 6C piyasaya sürmeyeceğini, bunun yerine güncellenmiş bir iPhone 5C tanıtacağını söylüyor...
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri! Apple, merakla beklenen yeni akıllı saat ve airpods cihazları ile iPhone 14 ailesini ilk kez tanıttı. Peki, iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye satış fiyatı ne kadar? iPhone 14 Pro Max'in özellikleri!
8.09.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: GUHEM, çocuklara uzay sevdası aşılayacak
Selçuk Bayraktar: GUHEM, çocuklara uzay sevdası aşılayacak BAYKAR Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'ni (GUHEM) ziyaret etti. Bayraktar, GUHEM'in çocuklara uzay ve havacılık sevdasını aşılayacak bir merkez olduğunu söyledi.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
F-16'ların yerini alacak! Heyecanlandıran paylaşım, tarih verildi...
F-16'ların yerini alacak! Heyecanlandıran paylaşım, tarih verildi... Türkiye’nin ilk savaş uçağı olacak olan Milli Muharip Uçağa ilişkin TUSAŞ paylaşımda bulundu. Yeteneklerini gösteren kısa bir video ile tanıtılan Milli Muharip Uçak’a ilişkin kritik ipucu da verildi. Paylaşımda 18 Mart 2023 tarihi verildi.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi…
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi… Apple Türkiye, fiyatlarda indirime gitti. Apple, Türkiye'de iPhone da dahil olmak üzere birçok ürünün fiyatında döviz kurundaki düşüş sonrası indirim yaptı. iPhone, MacBook, iPad ve AirPods fiyatları da düşüşten etkilendi. İşte Apple Türkiye fiyatları ile iPhone fiyatları listesi…
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı!  iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi…
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı! iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi… Apple, iPhone fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Apple, kurdaki yükselişin ardından iPhone dahil tüm ürünlerine yeni zamma gitti. Apple, geçtiğimiz ay da Türkiye’deki mağazasını bir süre kapatarak, ürünlerin fiyatlarını güncellemişti. Peki, İPhone fiyatları ne kadar oldu, güncel fiyatlar kaç TL? İşte iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch fiyatları…
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İphone 5Se ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iphone 5se haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.