Aöç

Aöç

Son dakika AÖÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AÖÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AÖÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aöç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aöç gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 aöç haberi bulunmuştur. Tüm aöç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ), bazı gayrimenkullerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) devredildiğine yönelik iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.
10.09.2022 Gündem
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir?
Taksim Camii mimarları kimdir? Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? Taksim'de yapımına 2017 yılında yapımına başlanan camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzasını taşıyan camide pek çok açıdan ilkleri bünyesinde barındırıyor. Pek çok kişi bu tarihi günde Taksim Camii mimarları Şefik Birkiye ve Selim Dalaman'ın kariyerini jmerak ediyor. Peki, Taksim Camii mimarları Mimar Şefik Birkiye ve Selim Dalaman kimdir? İşte Taksim Camii mimarları hayatı, eserleri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak?
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak? Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarına karşı kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. PTT ucuz ayçiçek yağı satacak. Ayçiçek yağı satışının ne zaman başlayacağı ve kadar olacağı merak ediliyor.
30.01.2021 Gündem
Gamestop olayı: Nedir ve Gamestop hisseleri neden yükseldi/düştü?
Gamestop olayı: Nedir ve Gamestop hisseleri neden yükseldi/düştü? Yıllardır zarar eden Gamestop isimli şirketin hisseleri son günlerde büyük bir ivme kazanarak, olağanüstü bir yükseliş sergiledi. Redditen ve farklı sosyal medya mecralarından birleşip anlaşıp ekip halinde Gamestop hissesini yükseltiyor. Gamestop’un hisseleri artarken, hisse senedi ve emtialarda açık pozisyon taşıyan büyük kurumları batma noktasına getirdi. Robinhood gibi küçük yatırımcının kullandığı uygulamalar GameStop hisseleri alımını blokladı, satımını serbest bıraktı. Gamestop nedir, gamestop olayı nedir? İşte detaylar…
29.01.2021 Gündem
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak!
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak! Son dönemlerde ayçiçek yağı başta olmak üzere temel gıda fiyatlarında meydana gelen artışlara karşı, kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. Öte yandan gıda perakendesi tarafından yapılan açıklamalar, marketlerden gelen yorumlar; sektör temsilcilerinin de oluşan fiyatlardan rahatsız olduğunu gösteriyor.
29.01.2021 Ekonomi
AOÇ kira alacaklarını 3 ay erteledi
AOÇ kira alacaklarını 3 ay erteledi Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle taşınmazlarına ilişkin kira alacaklarına 3 ay erteleme imkanı tanıdı.
11.05.2020 Ekonomi
Marketler 50 üründe  etiketleri düşürdü
Marketler 50 üründe etiketleri düşürdü Migros, CarrefourSA, BİM, Şok, A101 ve Metro başta olmak üzere market zincirleri yaklaşık 50 üründe 2 ay boyunca yüzde 10 indirime gitme kararı aldı.
9.10.2018 Ekonomi
Enflasyona karşı  omuz omuza
Enflasyona karşı omuz omuza Enflasyonu düşürmek için seferberlik başlatıldı. Şirketler ürünlerde asgari yüzde 10 indirim yapacak. Bakan Berat Albayrak “81 milyon omuz omuza verecek. Sonunda Türkiye kazanacak” dedi.
9.10.2018 Ekonomi
Resmen açıklandı! 15 gün içinde düzelmezse...
Resmen açıklandı! 15 gün içinde düzelmezse... SGK'ya verilmesi gereken bildirge, beyanname, belge veya defterlere istinaden sigortalıların ve çalışma gün sayılarının eksiksiz bildirilmesi şartıyla bildirilen prime esas kazanç tutarında, fiilin işlendiği tarihteki brüt asgari ücretin üçte birini geçmemek ve yüzde birini aşmayacak şekilde eksiklik tespit edilmesi durumunda, eksikliğin 15 gün içinde düzeltilmesi için ilgiliye ihtar verilecek.
25.05.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, karayollarında geçiş ihlaline ilişkin para cezalarının yüzde 60 oranında azaltılmasını da içeren kanunu onayladı.
25.05.2018 Siyaset
Ankara otogarı için karar verildi
Ankara otogarı için karar verildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şehirler arası yolculuklarda otobüs yerine hızlı tren ve uçak kullanımının yaygınlaşmasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (AŞTİ) yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını bildirdi.
22.03.2018 Ekonomi
ABD'den flaş hamle! Araplarla...
ABD'den flaş hamle! Araplarla... ABD Dışişleri Bakanlığının, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 467 milyon dolarlık silah satışını onayladığı bildirildi.
9.03.2018 Dünya
Kaşıbeyaz’ı ‘code’ladı
Kaşıbeyaz’ı ‘code’ladı Kebap restoranlarıyla tanınan Kaşıbeyaz, ‘Code’ adında yeni bir yatırım yaptı. İlk şubesi 10 milyon TL yatırımla İstanbul’da açılan sağlıklı yaşam konseptli Code’da Hidayet Türkoğlu’nun da payı var.
15.08.2016 Ekonomi
Atatürk Orman Çiftliği'nde yangın
Atatürk Orman Çiftliği'nde yangın Başkentte, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müze ve Sergi Salonu binasının çatısında çıkan yangın hasara yol açtı.
4.11.2015 Yaşam
Ankara Bulvarı tamamen trafiğe kapatıldı
Ankara Bulvarı tamamen trafiğe kapatıldı Ankara Bulvarı, 5. İdare Mahkemesinin AOÇ imar planlarının iptal kararı doğrultusunda 03.00'ten itibaren trafiğe kapatıldı.
17.08.2015 Yaşam
Danıştay'dan "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" kararı
Danıştay'dan "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, "T.C. Başbakanlık Gazi Yerleşkesi (OGM) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı" ilanına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı ile proje alanı sınır teklifinin onayına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararlarının yürütmesini oy çokluğuyla durdurdu
29.09.2021 Gündem
Mağdur değilsiniz
Mağdur değilsiniz Anayasa Mahkemesi’nin Saray kararı:
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia
Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu.
29.09.2021 Gündem
Mahkemenin iptal ettiği inşaatlar yasal olacak
Mahkemenin iptal ettiği inşaatlar yasal olacak İmardaki değişiklik yapı ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen inşaatların yolunu açıyor
13.01.2015 Arşiv
6493 sayılı Kanun e-ticaret sektörünü nasıl etkileyecek?
6493 sayılı Kanun e-ticaret sektörünü nasıl etkileyecek? Asseco SEE, e-ticaret sektöründe yaşanan gelişmeleri sektör paydaşları ile değerlendirmek üzere, “E-ticarette yeni bir dönem başlıyor” başlığı altında bir etkinlik düzenleyecek.
12.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Atatürk’ün vasiyeti görülecek
Atatürk’ün vasiyeti görülecek Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mustafa Kemal Atatürk’ün Atatürk Orman Çiftliği’ne (AOÇ) ilişkin vasiyetinin ihlal edildiği iddiasıyla açılan davada, mahkemenin vasiyetin istenmesine karar verdiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Atatürk'ün vasiyeti açılacak
Atatürk'ün vasiyeti açılacak Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mustafa Kemal Atatürk'ün Atatürk Orman Çiftliği'ne (AOÇ) ilişkin vasiyetinin ihlal edildiği iddiasıyla açılan davada, mahkemenin vasiyetin istenmesine karar verdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Neden sürekli Kobani?’
‘Neden sürekli Kobani?’ Fransa lideri Hollande ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye ile ilgili ortak tepki gösterdi. Erdoğan “Orada kimse yokken neden sürekli orası bombalanıyor” dedi
29.09.2021 Gündem
Ve Fors asıldı!
Ve Fors asıldı! CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda ev sahipliği yapacağı, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen yeni binaya Cumhurbaşkanlığı Forsu asıldı...
29.09.2021 Gündem
Çankaya’ya değil AOÇ’a taşınacak
Çankaya’ya değil AOÇ’a taşınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde Esenboğa'da açıklama yapıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aöç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aöç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.